Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

am facut si noi ochi mai devreme..as mai fi dormit...dar faceam pipi si bebe nu supoerta cand ma tin...se face ghem si ma impinge cu [iciorusele....acum savuram o tocanita taraneasca si-l asteptam pe tati sa vina sa ne faca injectia si sa iesim un pic la aer..

Cristinain asteptarea 33+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR - 4-5 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Bun venit noilor burtici!
Eli.. eu pe langa treaba mai trb sa fac si ceva de mancare...si sincer n-am chef de nimic...
Fetelor..in legatura cu greutatea bebelusilor...eu sper sa nu semene cu tati...4,800kg la nastere!!! , eu am avut 3,600 asa ca daca ar semana cu mine din punctul asta de vedere..cred ca ar fi bine..
Aa...am vazut-o si eu pe luciu la tv ,are o prietena digitv
Mav iti doresc sa ai nervi..sa stai in pat cuminte..mult ai mai patimit si tu lunile astea..dar nu mai e mult...!!!

31+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Nu am citit nimic inca, am intrat repede sa va spun doar ca bebe e bine, are 2.200 g , iar tensiunea mea era 9 cu 5, ca de obicei! M-am calmat! Revin pe seara la o barfa cu voi !

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

diana felicitari de vestile foarte bune tot asa si pe mai departe
cat priveste crelarea greutatii nush ce sa zic...ata eu cat si sotul am avut 3.500 kg la nastere...pavel l-am nascut de 3.320 kg...deci....pana la urma nu stiu cum este
33+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bebecris plimbare placuta
oceanborn acu ma duc si eu sa fac ceva de papa...sunt definitiv in pana de idei si energie....
33+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mendy spune:

am venit si eu de la dr, bebelina mea e bine, are 2.300 kg, la 33.5 saptamani, inca un pic si ne intalnim. Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

ufff..fetelor...iarasi dureri de burta...macar bine ca ua fost ziua de data asta si nu noaptea cand ma panichez mai usor!
cum e posibil ? dureri fara contractii? de fapt e mai mult o jena decat durere dar important este ca nu ma simt bine, asa cum ar trebui in mod normal.
oare sta bebe in burta pana la 37 saptamani cu durerile astea zilnice?

32+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

salutare
VONHELEN-sa nu indraznesti sa te gintesti la asa ceva.sigur ca o sa stea acolo,in casuta lui .si in plus nu naste nimeni inaintea mea.da?
eu prima 16 oct,mai am putin.hai fruntea sus .
eu va incurajez pe voi ca eu sunt deja mai panicata de faptul cum trece timpul.
poop toate burticile

35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Am venit si eu de la dr. Ma laud cu 55,6kg (start de la 44), mi-a masurat burtica si mi-a zis ca e ok (ca am eu o obsesie ca e mica) si mi-a dat trimitere sa fac un al 3-lea eco (o sa il fac la 32 de sapt.). Abia astept sa merg, ca nu l-am mai vazut pe pui de la 19 sapt.

Mav, VonHelen: Stati cuminti, ca inca nu e timpul de nascut. Mai asteptam, sa se coaca bine bebeii, ok?

Fug ca mi-e foame de mor si nici macar nu prea am mare lucru in frigider. Si voi vorbiti de tocanita taraneasca si clatite si galuste cu prune....aoleu....

Andy 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Fetelor, tot n-am apucat sa citesc... da' m-am grabit sa va scriu, ca m-am vazut cu Dandusa in parc, uite www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">dovada. Si ei ii este tare dor de voi, inca nu are net.. Are o burta comparabila cu a mea, poate chiar putin mai mare (asa zice sotul meu). Crinuta e o dul-cea-ta de fetita, mai frumoasa decat in poze!
Ne-am "decis" ca mai tinem baietii in burti inca cel putin 3 saptamani!

Mama.... e pe tratament, dar nu e cuminte deloc, azi dimineata mi se infiintase la usa, sa-l duca pe Seb la gradi, desi ii spusesem ca o sa ma descurc eu cumva.... E incapatanata si imi da socuri... (apoi eu cu cine sa seman, ca azi inca mai eram pe la birou?)

Eli... cica avem sanse sa scapam de durerile astea... abia la o luna dupa nastere... Bine si-asa... decat niciodata....

Va pup pe toate, sper sa recuperez maine...

36+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput