Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(90)
Raspunsuri - Pagina 11
leeloo5979 spune:
Fi-miu e la ora de plimbat cu barca, ma tot uit la burta cum face valuri valuri...cred ca e si el deranjat de colegele mele de birou, langa care am norocul si privilegiul sa stau...uneia ii miroase gura, cealalta pute ea in general (fumeaza ea stie ce mahoarca, care amestecat cu mirosul de transpiratie, dati-va seama ce iese - eu am sotul fumator, si am stat mereu intre fumatori, dar fata asta intrece orice asteptare)...noroc ca mai sunt doar 40 de minute si o intind acasa, si de luni intru in prenatal, azi ma duc la medicul de familie. Intrebare: in afara de concediul prenatal prescris de medicul de familie, mai este necesar sa fac si o cerere de concediu prenatal? Voi cum ati procedat, desigur, cele care ati intrat deja in prenatal?
Leeloo
34 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Da Alexa mami e tanara la 43 de ani, ne-a facut de mika si asa e ea o cocheta mereu pe tocuri si mereu machiata. Iar burtica mea ...de ce vrei sa ma faci sa ...ca eu mor de ciuda ca e asa mica...dorinta mea cea mare era sa fiu un elefant burtos in timpul sarcinii si cand colo sunt un scheletel care a inghitit un pepene galben ![]() Isabela fericita 32+ cu Rafael Nicolas ![]() Primul nostru ![]() |
http://www.pregnancy.org/pregnancycalendar/html_calpage.php?Date=10/1/2008&ElapsedStart=203&DueDate=12/03/2008&ConceptionDate=03/11/2008
greutatea lui bb la 31 de sapt e 1500g si la 32 1700g. tu ai fost la eco in jur de 32 de sapt + o marja de eroare de la aparat/masuratoare, deci bb e super ok. nr de kg luate in sarcina nu zice mai nimica de greutatea lui bb cu atat mai mult marimea burtii (!!!) marimea burtii e data de cantitatea de lichid amniotic, de largimea muschilor (la a doua, a treia sarcina ai burta mai mare) de sunca anterioara sau cea acumulata in sarcina din zona taliei. tu fiind la prima sarcina si aratand ca o scrumbie inainte de sarcina (ti-am vazut pozele
acu daca vrei pietre in cap poti insista pe tema fumatului si nebautului lichidelor, sfatul meu e sa dezbati problema si cu babele familiei si sunt convinsa ca se va face un consiliu si se vor lua decizii in ceea ce te priveste. da chiar ai nevoie de chestia asta? crezi ca ii faci mai bine lu bb daca te stresezi?
lichide nu beam nici eu pana acu vreo 10 ani cand am facut cistita si am fost obligata de dr sa beau 2 litri. mai intai am baut fortat si acum beau pur si simplu, sunt dependenta de apa. apa chioara, e cea mai sanatoasa.
ma trimite si pe mine cineva la treaba?? am o lista lunga de munci casnice si chef 0!
Vacanta cu Laura in Romania
cherieactiv spune:
am citit tot!pardon...ceau fetelor, in primul rand
merg sa termin curatenia, momentan ma droghez cu amoniac si detergenti pt spalat ...efectiv stau cu nasu in bidoane...adooor mirosul produselor pt spalat prin casa!!!god!mai am putin si incep sa gust din fiecare![]()
![]()
intru cand termin, stay tuned
Cherie
30+
Sasha...
Miky-ea spune:
Gata...am facut treaba: 

,urmeaza sa pregatesc ceva de papa
si apoi sa merg un pic la
,ca vad ca am obosit un pic...Dee,crestem..
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
mamiseli_11 spune:
Am trimis pe mail lista de contact actualizata cu datele mele si am sters mesajul anterior ca sa nu aglomeram casuta. Va pup.
Mihaela
33+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 7 saptamani
mendy spune:
Ok, nu stiam ca la inceput se vede mai greu ce scriu, am retinut, tocmai ne pregatim sa mergem la un ultim eco inainte de marea programare la cezariana
. Tineti-mi pumnii, mai vb dupa ce ma intorc. Pupici
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui leeloo5979 Fi-miu e la ora de plimbat cu barca, ma tot uit la burta cum face valuri valuri...cred ca e si el deranjat de colegele mele de birou, langa care am norocul si privilegiul sa stau...uneia ii miroase gura, cealalta pute ea in general (fumeaza ea stie ce mahoarca, care amestecat cu mirosul de transpiratie, dati-va seama ce iese - eu am sotul fumator, si am stat mereu intre fumatori, dar fata asta intrece orice asteptare)...noroc ca mai sunt doar 40 de minute si o intind acasa, si de luni intru in prenatal, azi ma duc la medicul de familie. Intrebare: in afara de concediul prenatal prescris de medicul de familie, mai este necesar sa fac si o cerere de concediu prenatal? Voi cum ati procedat, desigur, cele care ati intrat deja in prenatal? Leeloo 34 + ![]() http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12 http://bd.lilypie.com/KW8up3.png |
La doctor nu-ti trebuie nici o cerere, iti da concediu prenatal pur si simplu. La servici elegant cica e sa-i instiintezi ca incepand cu data de .... te vei afla in concediu prenatal si sa o depui la biroul de personal. Eu una asa am facut desi sincer nu cred ca era nevoie (in cazul meu spun) la mine la servici e mai lejer cu treburile astea.
Mihaela
33+
Miruna CosminaGargarita lui mami
Pozele mele
AMR 7 saptamani
mamiseli_11 spune:
Alra si eu am o gramada de treaba de facut dar nici un chef. Am zis ca stau si lenevesc toata saptamana si poate imi revine energia de saptamana viitoare.
Mihaela
33+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 7 saptamani
mamiseli_11 spune:
Mendy bine ai venit la odiseea curajoaselor de nov-dec. Daca vrei sa te afli printre gravidutele de pe prima pagina, spune-ne data nasterii tale, data ultimei menstruatii si data probabila a nasterii. Plus de asta, scrie repede 10-12 mesaje pt ca esti moderata iar ele nu apar in timp real si pana apar mesajele pe forum noi suntem deja la alt capitol.
Nu mai stiu daca ai spus, stii ce vei avea in burtica?
Mihaela
33+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 7 saptamani
Otiliav spune:

Am mai scapat de un stres, nu mi-au aparut anticorpii Rh- nici la 30 de saptamani. Uraa!
Voi mai repeta analiza la 36 de saptamani dar deja nu mai stau cu teama, o sa fie bine. Nu stiu explicatia si pana nu nasc nici nu voi stii.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
30+
Pozele noastre

...ca eu mor de ciuda ca e asa mica...dorinta mea cea mare era sa fiu un elefant burtos in timpul sarcinii si cand colo sunt un scheletel care a inghitit un pepene galben