Mamici ce asteapta al doilea copil (17)
Raspunsuri - Pagina 19
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris deci cand am nascut aveam 73 de kg si 1.62 daca nu mai putin de la cocoseala...dupa nastere buf...la 60 de kg din care aveam mult pe burta cam ca o gravida la 7 luni(nu glumesc am avut o burta enorma) |
Stiu ca vorbesti serios caci eu nascusem si cat am stat in spital veneau vizitatori la celelalte mamici si ma intrebau eu cand nasc
desi eram prima care nascusem din acel salonmada_mxmdin pacate asa e cate unul dintre copii mai sensibil.Sa dea DD sa nu fie fff mari probleme la gradi

mamici cu pitici si samburici.Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ClaudiaH spune:
Mada, am primit de data asta. Merci mult inca o data! E posibil ca tura trecuta sa se fi dus in spam si sa nu-l fi observat. Si eu gaesc Germania faina in special primavara. Insa avem parte de multa ploaie si umezeala dar la capitolul asta si voi cred ca stati cam la fel. Daca va hotarati sa veniti in Germania da-mi negresit de stire. Despre retete, o sa-ti scanez intr-o zi tarta cu mac, e super! Sunt grozavi la capitolul patiserie si panificatie dar la mancare eu nu prea ma omor dupa stlul lor, exceptand carnatii si snitelul vanatoresc (jaegerschnitzel). Cu siguranta ca la gradinita Ari va mai avea probleme cu diversi virusi dar... o sa treaca desi pentru mame e greu insa... castigul pe care-l au de la gradi merita sacrificiul.
Ana, eu credeam ca numa' al meu barbat se da greu la treaba da' vad ca nu-i singurul. Al meu e calculatorist si ma gandeam ca daca-mi luam un barbat cu o meserie mai de exterior ar fi fost mai gospodar. Cand e musai face orice, se pricepe da' pana-l urnesc... Deci nu-i singurul, ma consoleaza asta. ![]()
Dodo_pui, al meu e al treilea an la gradi si ma astept la tot felul de surprize caci si in a doua iarna a fost la ferl de rau ca si in prima, aproape tot sezonul rece am tras ba de una ba de alta. In comunitate asa e desi aici cat sunt bolnavi nu au voie la gradi insa virusii sunt molipsitori inainte sa se manifeste boala asa ca... trebuie sa ne tinem pe pozitii. I-am luat acum un sirop pe baza de eckinaccea sau cum s-o scrie; sper sa-i ma intaresc imunitatea. Vom vedea insa.
Mendy, esti amuzanta! Cum sa simti cand te taie? pai atunci de ce mai e anestezie? Eu am simtit doar o apasare cand au scos copilul dar nu cine stie ce, doar ca si cum ti-ar face cineva masaj la burta. Dar durere... nimic, in afara de injectia in spate care doar putin insa nu mai mult decat o punctie venoasa. Curaj!!!! 
Noi suntem ok. Ieri am fost plecati in vizita la un coleg de-al sotului care are doi copii (5 ani si 2,5 ani). Stefan s-a distrat teribil iar noi ne-am impleticit toata dupa-amiaza limba in germana. Per ansamblu ne-am simtit cu totii bine. Tot ieri Lucia s-a intors prima data de pe burta pe spate. Invers inca nu merge dar nici nu cred ca-si doreste caci in afara de somn nu prea agreeaza pozitia pe burta. Deci, inca un pas inainte. In rest... nimic nou. Acum hai sa va intreb ceva: aveti sau ati avut careva pompa pentru muls? EU vreau sa cumpar una dar nu ma decid de care. Stiti ceva despre pompa Isis de la Avent? Gata, fug sa ma pregatesc sa plec dupa Stefan. Pupici, paaaa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
crengu75 spune:
Fetelor, va multumesc la toate pentru raspunsuri. Nu am timp sa stau prea mult cu voi, am mai citit pe net de aceste afte nenorocite,.......in fine, azi, dupa 4 zile de nemancat, a luat cate ceva in gura. A dormit si un pic mai bine asta noapte.
Nu am avut timp sa citesc asa ca nu va raspund acum .
As vrea sa va mai rog sa-mi dati niste link-uri cu site-uri cu produse de bebe , ca vreau sa ma uit la premergator pentru Rianna. E devreme,stiu, dar prefer sa ma uit inca de pe acum, parac nu mai am rabdare pana la 6-7 luni.
Fetele din strainatate, Claudia, Mada,ce faceti voi cu premergatoarele? Aveti? De care v-ati luat? Eu am avut la Cristian unul super bun, dar era foarte uzat, l-am primit si eu de la cineva, nu stiu ce firma mai era , dar era din strainatate, super bun, cu cadru patrat, cu 8 roti , cu un scaun solid si comod, dar l-am aruncat ca era super naspa de deteriorat si am zis sa-i iau fetei unul nou, dar nu prea gasesc asa bun ca ala.
Ana, frumos dulapul, foarte mare. Bravo voua ca ati facut asa un dulap defrumos.
Mai revin dupa ce mai cutesc din urma. Nu va suparati pe mine. Pup.
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
mendy spune:
Ms mult ptr raspuns, Claudia, m-am mai linistit, majoritatea persoanelor cu care am vb imi recomanda rahianestezia, cred ca raman la varianta asta, daca prima data nu am vazut-o pe printesa macar acum o sa am ocazia sao vad pe a doua....
Si inca o intrebare, oare nu e prea devreme programata cezariana mea 37/38 saptamani? La ultimul eco bebe avea doar 2.200 kg, asta acum o luna. Sper sa mai fi luat ceva si se apropie spre 3... Mersi.....Pupici
neliaCris spune:
mendy.eu stiu ca in ultima perioada (ultima luna sau 2)bebelusul pune cele mai multe kg.cam ceva de genul 250 gr per sapt.deci stai linistita ca are 3 sigur...dupa ce nasti sa imi spui si daca are in jur la 3 sau mai multe dai o cafelutza...pup
mamica de cristian
mendy spune:
Ms si tie ptr incurajari nelia, si sigur iti spun scorul dupa ( daca mai apuc), sper sa ai dreptate. Pe prima fetita am nascut-o cu o greutate de 4.500 kg, deci oricum bebelina o sa fie micuta ptr asteptarile mele
.....
ClaudiaH spune:
Mendy, intr-adevar in ultima luna beblusul ia cel putin 250g/sapt. Si cum sa fie mic bebe daca acu' o luna avea 2200? Lucia mea s-a nascut la 34 de saptamani si a avut 2420g si toata lumea a zis ca e mare pentru 34sapt. Deci, stai linistita. 37-38sapt. nu e chiar asa devreme. Baitul meu s-a nascut la 38 sapt. si a avut 3500, 50cm si totul a fost ca la manual. Ma rog, la mine nu a fost programata cezariana ci a trebuit scos copilul afara din alte motive (mie nu-mi era bine). Se spune ca fiecare zi in plus la mama in burtica e importanta dar daca nu se poate altfel... zic eu ca e ok.
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
ana_a spune:
Claudia, si al meu este "calculatorist"
imi place cum suna, o sa-i spun si lui hihi...de fapt al meu are maini de aur!Pe bune daca nu! Cand pune mana pe orice iese bine si frumos!Numa sa-l pot urni! Si dulapul asta la facut fara boloboc si fara vinclu...asa din ochi! si o schema mazgalita pe o tzadula ca io una eram o vreme stresata ca nu pricepeam nimic din ce face abia spre final m-am linistit cand a inceput sa prinda contur.
Noi dupa ce ne-am casatorit dormeam intr-un pat vechiii si uratttt si scartzaia si vai de el....si m-am enervat eu si am zis "pana aici!" io vreau saltea noua! La vremea aia a costat 350 de lei salteaua, am cumparat-o, am aruncat patul si a facut pat din pal, apoi daca tot ia iesit bine a facut mobila de la bucatarie....si daca tot a iesit bine a ma facut si birou, dulap la Stefan de haine, pat pentru Stefan si acum dulapul asta, si mai avem de mobilat holul si camera care va fi a copiilor si cine stie...cu ajutorul lui DD peste ceva vreme ne facem masarda si ne extindem
Ah, si gresia si faianta de la baie el a mesterit-o pe cand eram gravida cu Stefan, a pus si geamurile termopane...practic tot ce am facut in casa a facut el desi nu-i de meserie
Ba....gresesc, am chemat un "meserias" sa ne zideasca un perete unde era o usa pe care o desfintasem si ne-a facut zidul stramb...adica el cica la facut drept da peretele nostru este stramb....
asa ca Paul sa apucat de la daramat zidul si la facut dupa perete
si de atunci nu am mai vazut alt meserias in casa noastra ![]()
Hai ca m-am intins cu laudele, tare as vrea sa vada cat il laud ca el zice ca-l bombanesc toata ziua cu "tre sa facem aia si aia si aia"
Nelia, asteptam vesti cu 2 liniute!Bine ai venit printre noi!
Dodo-pui, si Stefan mi-a racit in primul an de cresa dar in anul urmator am scapat si apoi tot mai rar mai facea cate o laringita cu bronsita.Nici eu nu-l infofolesc, anul trecut nu a purtat ciorapi lungi pe sub pantaloni de loc toata iarna in schimb am cumparat pantaloni captusiti iar caciula numai cand este fff frig.
Matei doarme dus....trebuia sa se trezeasca pe la 15 sa manance....oare e bai ca nu l-am trezit? Acum se foieste in schimb ii aud matzucile cum chioraiesc
e rupt de foame....dar a dormit dus in carucior ca am fost afara si am venit pe la 15 sa-i dau sa pape si dormea, nu l-am trezit dar de atunci tot doarme....a stat in curte, acum de 10 minute l-am bagat in casa si indata il trezesc ca este super flamand....na mancat de la 12 ![]()
Oare e bai ca are asa pauze lungi intre mese???Ma gandesc ca ar urla de foame... ca doar nu mai este asa micutz....
fug ca se foieste
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan ![]()
Matei - poze
MissJJ spune:
Nelia well cu kg povestea grea si la mine. Deci eu am 1,66 si normal nu am depasit 50 de kg nicioadata am venit in uk cu 45 am ajuns la 50 da era bine ei am luat niste anticonceptionale prescrise de medic pt o pb de a mea de ginecologie si de la alea am pus super rapid 15 kg si am ajuns la 65. Am intrerupt AC si de dat jos nu am dat nici 500 de grame macar oricat m-am chinuit apoi am ramas insarcinata primele 3 luni am slabit de la greturi 5 kg si dupa ce am venit din maternitate dupa prima nastere aveam 83 de kg sa mor nu alta.
Dupa doua sapt de baut apa si papat cam aiurea am scazaut la 70 si de acolo cu dieta la 58 adik urm an dupa nastere aveam 58 de kg si m-am lasat de dieta si am ajuns la 62 si am ramas gravida m-am intors din maternitate cu 74,5 am scazut fara nici o dieta la 70,8 si de acolo am inceput dieta adik de doua sapt si data trecuta si acuma eu am tinut super dieta o gasesti la femina intim. E sg care la mine a mers si nu tre sa numar calorii si sa canatresc portiile si etc e cam greu mai calci pe delaturi primele doua sapt dar dupa devine chiar usor si asa am reusit sa scad acuma mai fac si sport si sper la rezultate mai bune care sa le si mentin ca de acuma momentan cativa ani nu mai vrem copii deci vreau si eu sa imi am o forma mai sexy asa sa ma simt si eu frumoasa nu sa atarne toate peste tot.
ca in poze e mai ok da dezbracata is moartea pasiunii.![]()
Tre sa fug s-au trezit fetele revin si cu restul de raspunsuri.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg