Mamici ce asteapta al doilea copil (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gata am revenit scriu rapid ca am o tona de biberoane de sterlizat si vase de spalat.
Dodo ms mult sper si eu sa fie.
Claudia vai ce bine ca in sf a ajuns ca de acuma chiar ma intrebam ca daca nici asta nu ajunge ce nu merge? ma gandeam ca o fi de la mine. Daca ai timp si chef poate scanezi niste retete mie imi place papa si vb ta mai ales deserturile sunt divine.
Da cu gradi sunt de acord ca e f buna si abia astept sa mearga si Ari aici ei merg numai 2 ore jumate pe zi asta pana pe la 4 ani si ceva-5 cand merg de la 9 la 3. Sper sa ii placa si sa nu se imbolnaveasca prea des.
Felicitari pt intoarcere super fain Ami se pune asa pe-o laterala deci numai jumate mai avem pana la rostogolire. Legat de pompa eu am avut aia manuala de la Avent si am fost super multumita e usor de asamblat, usor de spalat/curatat/sterlizat si isi face treaba f bine e mai greu pana te inveti cu ea da dupa doua trei incercari decii experta. Multe fete stiu ca au folosit-o si au fost f multumite si aici la noi de ex e si f ieftina eu am luat-o cu 25 de lire si am folosit-o la ambele fete cu succes si si intacta si acuma.
Crengu eu am avut de la chicco modelul www.mothercare.com/gp/product/B000TZMNL0/sr=1-1/qid=1224515415/ref=sr_1_1/026-8916750-0853211?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=77157031&mcb=core" target="_blank">asta, adik il am si acum si sunt f multumita de el se regleaza si pe inaltime pe trei pozitii in fct de cum creste bebe si stiu ca de ex in Canada nu se folosesc sunt interzise din cauza accidentelor noi l-am folosit la Ari ei i-a placut la nebunie si oricum nu statea f mult in el cam 20 de minute odata si mereu era supravegheata tocmai sa evitam accidentele. Ei ii placea ca ala care canta si etc se poate lua deoparte si sa se joace si separat cu el si se juca si asa si pe locul unde era ala pus ramane ca un fel de masutza si poti sa ii pui alte jucarii si chiar si papa eu ii mai puneam biscuiteii si tare imi mai placea sa pape de acolo.
Ana pai sotul tau e super meserias a meu nu se pricepe chiar asa de bine la toate. Legat de faptul ca nu l-ai trezit eu nidiodata nu am trezit fetele le-am lasat cand s-au trezit ele si daca le er amia foame papau f bine. Mai ales si ale mele adorm/adormeau in carucior si mereu le-am lasta sa isi faca somnul.
La noi s-a pus pe plouat torential, yax urat tare acuma merg la bucatarie ca e dezastru ce-i pe acolo.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput
Mergi la inceput