Mamici ce asteapta al doilea copil (17)
Raspunsuri - Pagina 18
julax spune:
Abia am reusit sa citesc din urma...cam mult de cand am lipsit.
Acum am lasat-o din brate,sper sa mai doarma putin sa mai scriu cate ceva.Avem colici,se confirma,caci da gaze si plange deodata...Am chemat un pediatru,ne-a recomandat binisan,am inceput sa-i dau de ieri.In rest e bine,are o mica adancitura deasupra buricului,din cauza ca a fost taiat camm lung,dar cica nu e de speriat.Ne-a dat si badijonaj bucal caci are limba cam alba si cam atat.
Ada,deci tu erai cu girafa![]()
Cat despre suptul degetului,ai incercat sa confectionezi un degetar?Sau poate gasesti de cumparat,ca pe asta confectionat il poate desface,mai ales ca e marisor
Crengu,eu m-am obisnuit cu ideea ca se pateaza bluzele,mai folosesc rozete.Dar ii dai sa suga de la ambii sani la o masa?ca e si asta un aspect
Claudia,uauuu,ce peisaj,superb!i imi place in mod deosebit ca o imbraci pe Lucia ca o adevarata domnisoara,chiar dac a nu e foarte cald
Si eu sunt terminata dupa mere,am incercat sa mai mananc cate o felie dimineta,pe nemancate.In rest doar banane.Deci nu e anormal cu kk asa des.Ca si a mea face si inainte si dupa masa uneori.
sanziana,frumoasa poveste si voi sunteti superbi
Rromanitza,bine ai venit.Ma bucur ca ai scapat cu bine de examen
zsuzsusi eu am avut burtica mai mare la a doua sarcina,dar si bebe mai mare,4200 fata de 3500
Ana,dulapul e mai mult decat reusit.Felicitari
Mendy,nastere usoara
Mada,sunteti superbe
Scuze,s-a trezit cea mica...
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen
julax spune:
Oana,
special printesa si pe tine.Scuze,dar scriu cu Ioana la san si cam greu
dodo,Amalia
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen
ClaudiaH spune:
Mendy, am ratat intrebarea ta. Scuze! Despre anestezie eu am avut la Stefan anestezie generala iar la Lucia partiala. Mi-a fost ingrozitor de frica de injectia aia in spate ca stiu ca risurile sunt enorme desi rare. A decurs insa totul bine si faptul ca am fost si eu prezenta la "nasterea" fiicei mele si i-am auzit primul tipat, am putut s-o vad imediat... zic eu ca au meritat sa-mi infrunt frica de anestezia in spate. La Stefan am avut senzatia ca nu l-am nascut eu daca am "dormit" tot timpul. Eu te-as sfatui dar sa optezi pentru anestezie partiala dar decizia trebuie sa fie a ta in final! Tin pumnii sa ie usor si bine!
Ana, asa am patit si eu cu Stefan cu degetelul dar am reusit sa-l dezvat in 2 sapt. Iam pus manusi pe manute si cum ducea mana la gura cum ii puneam suzeta. Dupa vreo 2 sapt de frecus diurn si nocturn a acceptat suzeta si a renuntat la deget. Lucia a acceptat suzeta in final desi initial nu o voia deloc; acum nu o mai da afara. cat despre dulap trebuie sa remarc faptul ca sotul tau e tare priceput. Arata tare bine duapul iar nuanta aleasa e tare placuta.
Mada, merci! O sa verific imediat emailul.
Iulia, pe Lucia ma stradui sa n-o imbrac mai gros decat pe mine. Cand adoarme o acopar cu o paturica mai groasa iar cand e treaza tin seama ca nu face miscare dar in rest... nici pe Stefan nu l-am infofolit si pana nu s-a dus la gradinita (1an si 8 luni) nu a fost NICIODATA bolnav, nici macar racit. Asa ca incerc sa fac la fel si cu Lucia desi stiind-o prematura am tendinta sa o cocolosesc.
Va pup! Pa! Fug!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
mendy spune:
mersi mult pentru sfat, si eu la prima cezariana am avut anestezie generala, si mie nu de injectia in coloana mi-e frica ci de faptul ca voi simti cum ma taie si restul.... Dar sper sa treaca totul si sa pot sa va scriu cum a decurs... Pana atunci mersi inca o data ptr incurajari. Pupici la toate mamicile si viitoarele mamici...
MissJJ spune:
Buna fetele!
Dodo.
Claudia sper sa isi revina printesa si Ami are acuma o perioada mai agitata.
Sanziana bine ati ajuns acasa.
Z_Iulia ms mult.
Crengu multa sanatate, eu pt afte i-am dat lui Ari cu bicarbonat adik inmuiat degetul curat in bicarbonat, il umezesti cu putina apa inainte, scuturat excesul si frecat bine in guritza si trece ra[id in 2 -3 zile si dai dim si seara.
Claudia ms mult, f fain leaganul.
Mai eu sper ca a ajuns mailul ca serios cum am primit pm-ul l-am si trimis nu stiu de ce nu a ajuns.
Oricum sper ca a ajuns de data asta daca nu ti-am zis intra pe mess si ti-l dau asa ca merge rapid nu e mare.
Claudia felicitari pt luatul in greuatet e f bine.
Imi si imaginez cum molfaia ea fericita la acadea.
Ada multumim mult si eu as vrea sa fiu mai activa da unele zile efectiv nu apuc nici la pepenasi sa scriu ca is atatea de facut in casa plus fetele plus papa uff, cateodata ma simt de zici ca is menajera nu mama si sotie.
Uff imi pare tare rau de boala mamei [v] va doresc tot binele din lume si
sa fie bine.
Cami multumim ma bucur ca ai scapat de primul examen.
Pupici si la printesele scumpe.
Sanziana ma bucur tare mult ca sunteti ok si v-ati adaptat rapid la formula in patru.
Oana ce simpatic tre sa fie Paul.
Scumpul de el are el grija de surioara mica.
Claudia f frumoase pozele sunteti o familie tare frumoasa.
Si noi speram sa ne luam masina numai sa treaca criza asta financiara si sa reusim sa ne revenim pe linia de plutire sa mai mergem si noi sa vizitam ca desi sunt legaturi f bune cu trenul e greu cu trenul si doi copii mici.
Sanziana f frumoase pozele ce scumpel e bebe.
Mendy eu zic cu epidurala sau cum s-o zice sa nu fie generala asa il vezi pe bebe din prima clipa si cred ca nici nu iti e asa rau ca si dupa anestezia generala.
Claudia legat de ce are trebui sa faca un bebe la trei luni eu zic sa nu te impacientezi ale mele nici una nu au facut exact ce scrie la carte ca tre sa faca la varstele alea da incet incet face ea de toata fii fara grija.
Sa pui si aici din retetele mai simplutze sau mai interesante, sau poate reusesti sa o scanezi si sa ne dai si nou cu tot cu poze ca pe mine ma intereseaza. Ce carte e? Poate gasesc sa iau si eu de pe net.
Mie imi place mult mancarea lor au retete f gustoase, bine si tara e la inima mea tare mi-ar fi placut sa stau acolo dar nu a fost sa fie a fost uk, abia astept sa mergem prin vizite pe acolo.
Ana da ce super e dulapul vreau si eu asa dulpa imens ca noi mereu avem pb cu storageul, mi-a placut si mie ultimul tablou mie imi place pictura am avut si eu ceva tentative da nus picasso, si mi-a placut comentariul despre fierul de calcat.
Era si mai tare daca aveai unul din ala cu, carbuni de pe vremurile lui strabunica.
Iulia multumim mult.
Asa gata am recuperat. Pfiuu finally.![]()
Noi suntem bine am fost sambata la plimbare prin Londra pe o linie de metrou de suprafata intr-o zona faina unde sunt sediile tuturoro bancilor mari de aici si este f frumos poze n-am facut tare mult ca era cam aglomerat dar o sa mai mergem cand vine tata aici de sarbatori vine pe 23 si pleaca pe 3, ca nu poate sta mai mult din pacate din cauza serviciului. I-ma luat si lui Ari rochitizca de Halloween Ami are de la Ari costum de dovlecel. In rest mi-am luat cadou de ziua mea din banii primiti dpret cadou o pereche de cizme dragutze erau si la reducere si chiar nu aveam asa o pereche cu toc mia jos si dragutze merg la mai multe am sa fac niste poze sa va arat. Is din piele intoarsa dar mi-au placut prea mult ca sa le las acolo mai ales fiind la reducere ca n-am bani de unele noi noutze ca alea is de la 70 de lire in sus.
I-am luat si lui Ari o haina de iarna tot asa la reducere ca aia de anul trecut nu ii mai vine bluze mai are de anul trecut care ii erau mai marisoare ii mai trebuie numai niste ghetutze/cizmulite ca nu mai are saracutza ca asa repede creste in picioar asa ca tre sa gasim ceva numai ca ea e mai grosutza la picior si trebuie ceva fara fermoar sus ci cu sireturi sau ceva care se poate ajusta ca altfel nu ii vin.
Na cam asta e de la noi va urez o sapt cat mai frumoasa si ne auzim maine.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
ana_a spune:
Iulia, si noi avem o adancitura la buric...si nu stiam de ce. Dr mea nu a stiut sa zica de ce...mi-a zis numai ca...pare ok, asa o fi el
Bine ca m-ai luminat si pe mine...
Claudia, probabil ca o sa-i pun si eu manusi daca nu uita intr-o luna maxim
Cand este agitat din diverse motive, cum ar fi gazele, ma chinui un pic cu el, eu ii scot degetul si ii bag suzeta el scoate suzeta si baga degetul
dar pana la urma tot cu suzeta adoarme ca io-s mai pe faza ca el
in rest...nu prea sta singur ca sa-si faca de lucru cu degetul.
mendy, eu am avut anestezie rahi la ambele sarcini. Si mie mi-a fost teribil de frica de aceasta anestezie pana am gasit undeva pe DC o mamica medic anestezist care povestea ca de fapt nu-i cine stie ce acest tip de anestezie...si nu stiu de ce dar m-am linistit fara sa ma gandesc daca o fi sau no fi cum scria aceasta mamica.
Nu o sa simti cum te taie
!
si sa faci alegerea care crezi ca ti se potriveste mai bine!Discuta mai mult si cu medicul tau.
Mada, sa stii ca bunica mea la tara are un astfel de fier de calcat, si inca il mai foloseste doar ca nu pune carbunii in el ca il pune pe soba incinsa si acolo se infierbanta ![]()
Ma bucur fetelor ca mi-ati admirat dulapul
este mareeee cum am visat tot timpul, unic in toata casa si sper sa bag in el toate minunile posibile care se aduna pe langa casa omului. Avand camera mare a si incaput si nu sa micsorat fff mult camera. Sotul meu este genul "priceput la toate" si fff indemanatic doar ca greu il urnesc sa faca ceva...ne-au trebuit 4 ani sa asteptam dupa dulapul asta si cred ca mai asteptam mult si bine daca nu aduiceam eu ranga din curte sa-i spun ca-i sparg toate vechiturile de dulapuri antice de acu 30 de ani care le aveam in casa, de pe vremea bunicilor care au stat aici.
In fine....mai avem de mobilat pentru ca e goala casa, ca eu am adus ranga si am spart tot si acu am ramas fara nimic
dar cu treaba buna pentru ca nu sunt bani...
Gata, sa trezit manzul.
Am fugit ca ma striga.... nu plange!gangureste
este un simpatic.
pup you all
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan ![]()
Matei - poze
neliaCris spune:
aveti drepate.timpul chiar trece repede si eu as vrea un fratior sau o surioara pentru cristian.am hotarat si cand...la anul pe vremea asta....prin sept.cred ca e mai bine pt ca dac iar mie rau vremea rece nu va accentua senzatiie de vome si greata si lesin!!!cred eu.asa ca eu m-am hotarat ati putea sa ma si treceti in listuta ca nu mai e mult si hop si eu...mai vb pana atunci.pup la toti bebeii si mamaici curajoase...
http://community.webshots.com/user/neliaCris
mamica de cristian
Dodo-pui spune:
Buna dragi mamici ,pitici si samburici
,
Nici eu nu l-am imboscat pe Bogdi iar primele raceli mi le-a facut la gradi la varsta de 3 ani.Cand efectiv am fost la un pas sa-l retrag.Caci eu il tineam acasa sa-l tratez cand ajungea inapoi la gradi erau acolo copii bolnavi unii cu tratamentul dupa ei alti fara nici un tratament si astfel al meu o lua de la capat cu alt diagnostic.Si tot asa am tinut-o 2 luni cu cinci diagnostice..
Acum raceste dar mai rar si nu asa de rau ca in primul an de gradi.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Am intrat prima oara la voi ca sa nu mai raman in urma cel putin incer.
Nelia spor la
si te asteptam cat de curand cu doua liniutze roz.
Ai grija de tine.
Am vazut si pozele sunteti o familie tare frumoasa, premergator din ala avem si noi de la chicco Ari l-a folosit tare mult, acu asteptam sa mai creasca pitica sa il scoatem din garaj sa alerge si ea pe aici cu ala.![]()
Ana da cunosc cu rugatul si pana nu te apuci tu nu se apuca nici ei.
Si eu a trebuit la 8 luni gravida sa ma apuc sa incep sa varuiesc in hol ca sa il pun pe el sa se hotarasca sa terminam cu holul, acuma sus e gata tot jos mai e bucataria dar scarile nu-s vopsite si ma tot rog de el si el zice lasa-le asa ca o sa le vopsim si etc si tare as vrea pana de Craciun sa le terminam.
Dodo si eu am evitat sa o infolofolesc pe Ari numai ca ea de mica a fost tare sensibila si mereu racita bine in casa unde stateam mai era o fetita mai mare care mergea la gradi si o vedea pe Ari toata ziua si daca ea era bolnava lua si Ari acuma am emotii cand merge la gradi de la anul ca va fi si iarna inca si rece si tare mi-e ca iar incxepem cu racelile una dupa alta.
NOi ar fi trebuit sa mergem azi la tesco la cumparaturi ca e gol frigiderul, de fapt trebuia sa fac ieri comanda da nu le mergea bine site-ul si acuma e gol frigiderul.
Vedem cum facem ca e tare rece si vant puternic afara si nu as iesi asa cu fetele ca aia mica sta in carutz da biata Ari o zboara vantul asta cand merge pe jos. Poate mai dupa amiaza se mai inmoaie vantul asta.![]()
Pupici o sapt cat mai usoara si revin.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
neliaCris spune:
mada,vad ca tu duci o lupta asidua cu kg!!!cate ai luat in sarcina?cu cate ai ramas?cate ai avut la inceput?
Eu am avut mere 52 kg si 1,62!!apoi am venit in italia,am devenit casnica,am renuntat la fumat ca sa avem un bebe sanatos si am pus 6 kg intre tipm
Deci,cand am ramasa gravida aveam 58.In primele 4luni am pierdut 7 kg si am devenit iar fotomodelul de dinainte!!!desi burta era deja mare...apoi de la 4 luni la 9 am mai pus22 de kg...dar nici nu imi imaginez cum ca de mancat mancam doar cate un pic dar din toate...sarmale,ciorbe ciocolata(multa si 3 litrii de lapte pe zii)
deci cand am nascut aveam 73 de kg si 1.62 daca nu mai putin de la cocoseala...dupa nastere buf...la 60 de kg din care aveam mult pe burta cam ca o gravida la 7 luni(nu glumesc am avut o burta enorma)
Acum dupa 7 luni de la nastere am 58 si e tare urat ....cand incepa dieta cu salatele cand o las si dau iar pe ciocolata
la mine am vazut ca merge daca nu mananc dulciuri.mai scade...
Acum ca m-am hotarat si la anul vreau sa mai facem un beb macar sa plec si eu ca tot omul de la 52 iar ca daca nu la 9 luni ajung la 83!!!multu pt incurajari si pupici.poate imi spui si tu ce dieta ma aplici.eu am crezut ca daca se face bb mai mare alerg mai mult dupa el si slabesc.gresit.am crezut ca dac nu dormi pe zi decat 5 ore slabesti.gresit(bb meu nu prea a dormit pana la 5 luni)deci ce mai ramane de facut?
mamica de cristian