Mamici ce asteapta al doilea copil (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Oana imi vine sa rad de ajutorul pe care ti-l da Paul, Dragos deocamdata "alapteaza" un catel, pe care il indeasa sub tricoul lui, unde nu prea incape
Am pus poze la semnatura cu David si cu mine.

Mamica fericita de bobocei de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)

poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mendy spune:

BUna fetelor!!! Va multumesc foarte mult pentru incurajari, de frica ce imi este chiar am nevoie.
Felicitari Sanziana pentru bebe, sa va traiasca e tare dulce...
Si la mine urmeaza a doua cezariana dar sincera sa fiu sunt mai speriata ca la prima.
Poate imi dati si mie un sfat: pana joi ar trebui sa decid ce fel de anestezie vreau si sincer nu pot sa ma hotarasc.....
Astept raspuns de la voi, pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Oana, multumesc si back. Ce m-am distrat cu "uge" al lui Paul, pacat ca nu am si eu fete ca acum stateam si eu la rand la incuscrit.

Ana, spor la treaba, eu sunt curioasa sa vad ce ati facut voi acolo singuri, oricum felicitari pt initiativa.

Cami, ma bucur ca ai scapat de examen si cel mai tare ma bucur ca o sa ai mai mult timp pt noi.

Sanziana, felicitari pt alaptat... stiu si eu ca e mult mai usor sa alaptezi, mult mult laptic incontinuare.
Am vazut si pozele, tare frumosi sunt baieteii tai si tu esti asa subtirica si cocheta, nici nu se vede ca ai nascut doi nazdravani.

pt toate mamicutele si pt cele apsente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Sanziana, multi pupici pentru micutul dulce! E tare scumpicios iar tu arati super, te invidiez. Spor la alaptat sa aveti si cat mai multa liniste!
Oana, e mortal Paul cu alaptatul!!!! Asa da ajutor! Lucia mea o fi in puseu de crestere da' mi se pare ca tot intr-un puseu o tine ca e tare fomista. Suge de ma dispera in ultimul timp, ar vrea si din ora in ora da' nu-i dau mai des de 2 ore ziua ca ma dor sanii, nu mai pot. La inceput trageam de ea sa se scoale si sa pape iar acum... nu ma mai lasa in pace cu mancatul, poate nici eu nu am lapte pe cat ar vrea ea dar nici nu ma gandesc deocamdata sa-i dau completare cata vreme ia in greutate. Ieri si azi a dormit mai binisor un pic, sper sa fie pe drumul cel bun. Despre luatul in greutate eu stiu ca e bine si mai putin daca e copilul activ e normal sa nu se depuna. In plus cica in primul a de viata se formeaza numarul de celule adipoase la un copil si cu cat se formeaza mai multe cu atat creste predispozitia la obezitate pentru cand va fi adult asa ca... bucura-te de fotomodelul tau!
Cami, ma bucur ca ai scapat de examen, sper sa ai un rezultat cat mai bun posibil. Cand ai timp sa ne mai povestesti de nazbatiile Sofiei (baietelul familiei).
Ada, multa sanatate mamei! Sper sa actioneze cat mai bine medicamentele respective. Ma bucur ca ea e optimista si ca lupta cu boala. In felul asta o sa se bucure de viata atat cat o mai fi. Mult ai bine decat sa astepte sa moara pur si simplu. Imi inchpiui ca e greu pentru tine/voi dar... n-avem ce face. POate e mai bine asa decat sa cada din picioare intr-o buna zi fara sa te astepti, macar aveti ocazia sa incheiati politele. Tata a facut un infarct acu' vreo 7-8 ani si nici n-am apucat sa-i spunem ca o sa ne lipseasca sau ca il iubim. Asta e... moartea face parte din viata. Trebuie s-o acceptam desi e greu tare.
Cat despre poze, n-am idee de ce le vezi mici. Stiu ca sunt incarcate la dimensiunea originala ca sa poata fi chiar downloadate. Chiar o sa-l intreb pe sotul meu care poate fi problema (asta-i jobul lui-computerul).
Ana, asteptam poze cu dulapul. Sunt convinsa ca cel mai fain dulap posibil e cel pe care l-ai facut cu mana ta. Noi ne-am luat toata mobila de la Ikea si am montat-o cu manutele noastre, impreuna si e fain sa-mi amintesc de fiecare boacana, greseala sau julitura. cand am venit aici n-aveam nici chiuveta in bucatarie, am spalat 2 saptamani vasele in baie. Si-mi amintesc cu placere de vremurile alea sunt amintiri nepetuite; mai fain decat sa primesc totul de-a gata de la cineva caruia sa-i fiu datoare.

Noi suntem bine. Lucia mai plange, papa, se da in leagan, doarme... creste - copil mic, ce sa zicem. Gangureste si ea putintel, se uta dupa toate alea, tot ce misca si ce scoate zgomot dar oboseste repede, intr-o ora e deja morlaita, atipeste 15-30min. si apoi o ia de la capat, gangurit, uitat, dat din piciorute. Insa inca nu intinde mana dupa jucarii, manutele sunt inca stranse pumn in majoritatea timpului... Am citit ca ar cam trebui la 3 luni sa incerce sa atinga obiecte, sa se relaxeze degetelele sa nu mai tina manuta pumn, chiar sa rada in hohote. Sa-mi fac griji oare? Sa fie din cauza prematuritatii aceasta neconcordanta in dezvoltare? Sau pote iau prea in serios litera cartilor? Acum va las, ma duc sa ma pregatesc sa fac o tarta cu mere si mac (mi-am luat o carte cu retete traditionale nemtesti si arata bestial in poza tarta asta). Nu prea am eu timp sa gatesc da' macar in week-end cand e si tata acasa ma stradui sa mai fac cate ceva. V-am pupat si va urez un week-end placut!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

F f rapid cas pe fuga revin mai pe seara sau maine, Claudia am trimis mail de cand miai dat pm tiam mai dat si ieri un forward la mailul ala daca nici asta nu ajunge verifica si in fisierul de spam si daca nici acolo nu e eu te adaug la lista mea de mess si daca vrei intri si til dau cu send file ca nui mare.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut cu buna seara la toata lumea!!!

Claudia, am vazut si eu pozele voastre! Luciei si fratiorului Stefan! Deci sa inteleg ca Lucia este deja diversificata

Ada_s Este bine daca mama ta sa gandit ca a confundat-o doctorul! Cu cat se simte ea mai vintecata si are mai multe sperante cu atat va fi mai bine! Eu am un unchi, este invarsta tare, are 80 de ani, acu 2 ani i-au descoperit cancer la prostata, l-au operat la Cluj in sensul ca l-au deschis si l-au inchis si ia spus ficei lui ca nu traieste mai bine de 2 luni. Nici el si nici sotia lui nu stiu ca are cancer, de fapt el a plecat din Cluj cu gandul ca la operat si se va face bine, si uite ca sunt 2 ani de atunci si este ok, are sonda de urina insa se simte bine, ba mai mult, zilele astea a taiat din gradina 3 copaci singur cu un ferastrau....El nu stie ca are cancer si cred ca asta la ajutat foarte mult.

Oana pe Ana manechina! Las ca are timp sa faca sunculite!Eu zic ca este o greutate ok, asa avea si Stefan.Matei este mai grasun...dar parca vad ca o sa am stres ca este prea grasun

sanziana, ma bucur ca sunteti exclusiv pe san! Este atat de bine si confortabil cu sanul...ideea este sa nu ne stresam "ca nu avem lapte" eu cred ca natura isi face treaba daca o lasam in pace Lichide un pic peste ceea ce bei de obicei si restul este cerere si oferta!

Oana, am ras la faza cu Paul care ii da sa pape Anei! Stefan al meu la inceput isi studia "tzatzucile" lui si a lui tats'u si era nedumerit de ce el nu are laptic...si in plus, el si-a construit din cuburi lego un bebelus pe care il legana si il alapta si el, il punea in cosuletul lui Matei, apoi a uitat

Claudia, eu zic ca nu are rost sa te ingrijorezi de pe acum ca nu-i Lucia conform standardelor din carti Are timp, plus ca foarte rar fac copii exact ca in carti!Sigur sunteti la un puseu!O sa treaca in cateva zile.

Nici Matei nu mai doarme foarte mult, adica depide...sunt zile in care doarme cate o jumatate de ora de 3 ori pe zi si sunt zile (cum a fost azi) cand doarme anapoda, de exemplu azi sa trezit pe la 8.30 si a adormit pe la 11 pana la 13 dupa care a mai dormit de la 4.30 pana la 18(dar ultimul somn la petrecut afara in carut)
Mai sunt zile cand doarme 2 ceasuri la amiaza si in rest doar asa cate 30 de minute maxim.Si el oboseste repede, dupa o serie de gangureli si agitatie i se face somn si se "smiorcaie" daca nu doarme, practic se cere singur la somn printr-un fel de smiorcaiala

Matei mai incearca sa arunce cu mainile dupa jucarii insa nu reuseste sa le prinda, nu-i iese figura, da cu mana pe langa ele sau chiar haotic, insa incearca sa-si coordoneze miscarea, priveste foarte atent jucaria, insa nu poate sa o si atinga Are timp.
In schimb si-a facut o placere din a suge degetul mare de la mana stanga si eu nu-l las, ii bag suzeta cand il vad si se enerveaza, scuipa suzeta si molfaie din nou degetul...dar nu-l las, il urmaresc mereu. Sper sa nu devina un obicei. Il las in pace daca molfaie toata mana sau alte degete insa cand ajunge sa suga insistent degetul mare il scot nu stiu daca fac bine...dar am vazut copil si chiar adult cu degetul mare atrofiat din cauza acestui obicei...prefer suzeta!

Cam atat despre noi, eu sunt foarte busy, numai seara ce mai apuc sa arunc cate un ochi pe aici.

Pun poze la semnatura cu dulapul si apoi va pun si linkul. Inca nu este gata, mai avem finisajele, de dat cu lavabil pe langa el...sper sa mai nimerim culoarea...si de sters praful si cateva rafturi de aranjat. Dar ca sa va faceti o idee va pun cateva poze.

sanzi, am vazut pozele cu David si este un scump!!!si tu arati ffff bine!!vai si ce micut este!!!Am si uitat ca bebei sunt atat de mici cand se nasc!Ce repede trece timpul....grasunul meu de 7 kile imi rupe spatele!Si imi amintesc cu drag cand era usor ca un fulg ...

la toata lumea!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan
Matei - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

POZELE CU DULAPUL NOSTRU

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan
Matei - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Noi suntem bine, linistiti papa bine si doarme foarte bine. David nu sta cu ochii deschisi mai mult de 5 minute.
I se face foame, plange, il pun la san si inchide ochii si asa papa 30 minute dupa care adoarme tun, il pun in patut si o luam de la capat peste 3 ore.
De maine vine si soacra mea la noi, desi ma descurc destul de bine cu copii imi va fi si mai usor ca se va ocupa de Dragos (plimbat, joaca...)Luna asta sa treaca sa-mi revin si eu fizic 100% si apoi vom intra in ritmul impus de pitici.

Mamica fericita de bobocei de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)

poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Sanziana e dulce rau David al tau! Sa va traiasca si sa va bucurati de el! Are un super program de masa si somn si ma bucur ca reusesti si tu sa te odihnesti asa si mai ales ca-ti vin si ajutoare!
Ana super dulapul! Sa-l folositi sanatosi!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

O duminica frumoasa tuturor,
Sanzi sa-ti traiasca si sa fie fericit si Davidutzul;
Oana mare ajutor ai ,sa-ti traiasca puiutzi .

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput