Casnicute sexy(181)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cuscra,de alta data sa spui ca seamana cu mine...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Danelutza, m-a amuzat mult povestioara cu bucataria!!!!Deci:fara ..."in bucatarie"!!!!Dar era bun caci el gatea...
Miky

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Danelutza, m-a amuzat mult povestioara cu bucataria!!!!Deci:fara ..."in bucatarie"!!!!Dar era bun caci el gatea...
Miky
Monica ce mai faci bun de mancare? voi fetelor ce mai gatiti?
La mine e iar cu pachetele si m-am apucat de acum sa pregatesc pentru maine.Si eu cred caci Liana sta cumintica in pat, nu o provoc dar mie dor tare de ea!!!!
Merg la bucatarie sa ma apuc sa fac o ciorba de perisoare si niste snitele si chiftelute.Maine o sa mai fac o mancare de legume.
Va pupppppppp!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Robert al meu a primit cu ocazia inceperii gradinitei o mapa pentru colorat de la Cars,care are creioane colorate,carioci si acuarele. Si a prins dragul meu drag de colorat. Partea cea mai cea e ca o data cu el a prins si Amira. Azi am constatat ca ea chiar stie pentru ce sunt creioanele. Am facut si cateva poze ,drept dovada.Data viitoare poate facem un filmulet.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Doina spor la treaba. Era bine ca el gatea, numai ca ea a confundat oole din omleta cu celalalte si a trecut la degustari profunde

Cuscra inceputul e promitator, sa vezi cind o trece la canapele si pereti, de interesante desene o sa faca

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

toate.
sanatate tuturor! eu sunt bine, alexa e mai rau. azi a mincat niste piine prajita si citeva sticksuri si ceai de menta.
miine sper sa se puna pe picioare.
danelutza sarmalutze in voi de vitza.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Sunt sexoasa sau nu sunt imi bag si yo nasul pe la voi; oricum sunt casnicuta, si nu-mi pare rau!; ma primiti da????

Mergi la inceput

Sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Ionela-roxana, te primim cu bratele deschise, ma bucur ca ne vom intalni si pe-aici de-acum incolo
asteptam date de nastere a ta si a cucuietelor sa stim cand va uram si dati de baut

noi azi am fot la piscina(era apa calda ca in cada) nu stiu cat de bine am facut ca am dus-o pe ruxi care deja tusea dar daca o luam asa...nu mai mergem nicaieri ca astia sunt cu bolesnita dupa ei mereu a sunat mamica unei colege de-a lui alex si ne-a propus sa mergem impreuna la clubul la care merg ei...a fost super...cred ca ne facem si noi abonament acolo ne mutam de la noi ca la noi nu e apa incalzita plus ca sunt mult mai multe facilitati...sper sa putem...

va pe toate ma duc sa incerc sa adorm piticii desi au dormit la pranz f tarziu...asa ca s-ar putea sa intarziem cu somnul de noapte

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Monica multumesc mult ptr. primire;
datele de nastere:
eu - 2. 12. 1975
Arisa(cucuiata cea mare) - 22. 10.2001
Emily(cucuietul cel rasfatat) - 27. 11. 2004

sa va fie de bine piscina si relax-ul; ce bine de voi!!!
pana acolo merge-ti cu transport in comun sau cu masina?
si lui Emily ii place s-o duc la bazin, ce sa mai spun de Arisa!!!, dar ii naspa la mine, nu pot conduce, nu este aproape dar nici departe; in vara ne duceam cu bicicleta(pedalam 30-40 minute), dar ne placea, dar acum s-a facut racoare, de dus te mai duci, dar la intoarcere imi este teama sa nu-i fie racoare; Arisa oricum merge la inot, dar daca aude ca am fost cu Emily la bazin se crizeaza rau, deh invidia bat-o vina, dar trebui sa fac ceva!
sa stii ca si eu cand Arisa tuseste sau ii curg mucii o las la clubul de inot, numai cand are febra o tin acasa; se spune ca asa ii creste imunitatea, organismul se intareste mai bine, acus nu-s ce sa mai cred.
somn usor puilor

Mergi la inceput