Casnicute sexy(181)
Raspunsuri - Pagina 7
mariussimiuc spune:
Cuscra,de alta data sa spui ca seamana cu mine...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
doinabita spune:
Danelutza, m-a amuzat mult povestioara cu bucataria!!!!Deci:fara ..."in bucatarie"!!!!Dar era bun caci el gatea...
Miky 

Doina Bita
doinabita spune:
Danelutza, m-a amuzat mult povestioara cu bucataria!!!!Deci:fara ..."in bucatarie"!!!!Dar era bun caci el gatea...
Miky 

Monica ce mai faci bun de mancare? voi fetelor ce mai gatiti?
La mine e iar cu pachetele si m-am apucat de acum sa pregatesc pentru maine.Si eu cred caci Liana sta cumintica in pat, nu o provoc dar mie dor tare de ea!!!!

Merg la bucatarie sa ma apuc sa fac o ciorba de perisoare si niste snitele si chiftelute.Maine o sa mai fac o mancare de legume.
Va pupppppppp!!!!
Doina Bita
mariussimiuc spune:
Robert al meu a primit cu ocazia inceperii gradinitei o mapa pentru colorat de la Cars,care are creioane colorate,carioci si acuarele.
Si a prins dragul meu drag de colorat.
Partea cea mai cea e ca o data cu el a prins si Amira.
Azi am constatat ca ea chiar stie pentru ce sunt creioanele.
Am facut si cateva poze
,drept dovada.Data viitoare poate facem un filmulet. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
Doina spor la treaba. Era bine ca el gatea, numai ca ea a confundat oole din omleta cu celalalte si a trecut la degustari profunde ![]()
Cuscra inceputul e promitator, sa vezi cind o trece la canapele si pereti, de interesante desene o sa faca ![]()

Elvetia in miniatura
alexa si mami spune:
toate.
sanatate tuturor! eu sunt bine, alexa e mai rau. azi a mincat niste piine prajita si citeva sticksuri
si ceai de menta.
miine sper sa se puna pe picioare.
danelutza
sarmalutze in voi de vitza.
alexa si
mami
ionela roxana spune:
Sunt sexoasa sau nu sunt imi bag si yo nasul pe la voi
; oricum sunt casnicuta
, si nu-mi pare rau!; ma primiti da????
monica-elizabet spune:
Ionela-roxana, te primim cu bratele deschise, ma bucur ca ne vom intalni si pe-aici de-acum incolo 
asteptam date de nastere a ta si a cucuietelor sa stim cand va uram si dati de baut ![]()

noi azi am fot la piscina(era apa calda ca in cada) nu stiu cat de bine am facut ca am dus-o pe ruxi care deja tusea dar daca o luam asa...nu mai mergem nicaieri ca astia sunt cu bolesnita dupa ei mereu
a sunat mamica unei colege de-a lui alex si ne-a propus sa mergem impreuna la clubul la care merg ei...a fost super...cred ca ne facem si noi abonament acolo ne mutam de la noi ca la noi nu e apa incalzita
plus ca sunt mult mai multe facilitati...sper sa putem...
va
pe toate ma duc sa incerc sa adorm piticii desi au dormit la pranz f tarziu...asa ca s-ar putea sa intarziem cu somnul de noapte 
![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
ionela roxana spune:
Monica multumesc mult ptr. primire
;
datele de nastere:
eu - 2. 12. 1975
Arisa(cucuiata cea mare) - 22. 10.2001
Emily(cucuietul cel rasfatat) - 27. 11. 2004
sa va fie de bine piscina si relax-ul; ce bine de voi!!!
pana acolo merge-ti cu transport in comun sau cu masina?
si lui Emily ii place s-o duc la bazin, ce sa mai spun de Arisa!!!, dar ii naspa la mine, nu pot conduce, nu este aproape dar nici departe; in vara ne duceam cu bicicleta(pedalam 30-40 minute
), dar ne placea, dar acum s-a facut racoare, de dus te mai duci, dar la intoarcere imi este teama sa nu-i fie racoare; Arisa oricum merge la inot, dar daca aude ca am fost cu Emily la bazin se crizeaza rau, deh invidia bat-o vina, dar trebui sa fac ceva!
sa stii ca si eu cand Arisa tuseste sau ii curg mucii o las la clubul de inot, numai cand are febra o tin acasa; se spune ca asa ii creste imunitatea, organismul se intareste mai bine, acus nu-s ce sa mai cred.
somn usor puilor