Casnicute sexy(181)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza
Concluzia prezentatorilor: bucataria e foarte periculoasa, deci... cit mai rar prin bucatarie

Sau...nu folositi bucataria decat in scopul pentru care a fost proiectata. Si mai ales...imbucati dupa ce ati terminat de gatit.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgi75
La Stefi la gradi a murit o fetita de 3 ani jumate.Nu era din grupa ei dar a la autopsie cica ar fi fost meningita.Asa ca joi ne-au facut bagajele si au inchis caminul pt dezinfectie .Fetita a murit marti, noi am mai dus copiii 2 zile pe-acolo.Cica la primul semn sa mergem cu copiii la spital.Sunt ingrozita...n-am cuvinte...

Doamne fereste! Dumnezeu sa o aiba in grija pe micuta.
Cum adica sa stati pana la primele semne?Pai nu se pot face niste analize?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza
Nici nu i-au dat prea multe medicamente sa ia, i-au facut ieri analizele in spital, cica are undeva dar nu au descoperit, o infectie. Luni trebuie sa mearga din nou la control sa vada ce si cum. Ca la cite medicamente ia pe zi, sistemul lui imunitar e slabit rau.

Sanatate multa la voi toti!

Mergi la inceput

Am uitat sa va servesc cu o bombonica.Merge foarte bine langa cafeaua lu' Miki.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Danelutza, multa sanatate la amandoi! Povestioara ta, cu cei doi, m-a amuzat teribil.
Miha, multumesc de tratatie !
Georgi, sa fie bine, sa nu aveti probleme.

WE placut

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO

mhldvrcBrasov 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

eu si alexa bolnavioare de 2 zile

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
Danelutza sanatate si tie si sotului si printesei, alinutza la fel si tie si micutei tale
si ruxi dupa mica ragusheala de ieri azi tuseste...frate eu fug de-acasa deja la noi e leit motiv...asa cum ziceam la alt subiect ar trebui sa trec in calendar zilele in care nu au muci/tuse
va pe toate
sanatate si un we minunat

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Aoleu...toata lumea e bolnava?

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Alina sanatate multa tie si Alexei si ai grija de burtic

Monica multumim, sanatate multa lui Ruxi . Eu sint multumita ca domnisoara sta bine, desi dimineata ma speriase ca plingea c-o doare burtica . Ia trecut dupa ce s-a dus la baie , probabil iaurtelul mincat era cam rece si a facut razboi prin burtica

Mihaela din cite am inteles de la radio, povestea era adevarata , asa ca vezi ce faci prin bucatarie... ca lumea se mai emancipeaza

Cuscra arunca si la mine vreo doua bomboane, ca arata tare bine. Ti-am spus ca Amira seamana cu cuscru', dar nu m-ai bagat in seama . Multumesc, sper sa ne punem pe picioare...

Va tuc, ma duc sa fac niste sarmalute in foi de vita

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim miha

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput