Casnicute sexy(181)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna sexoaselor
mama mia toata lumea plange...eu sunt pe-aici mai fac una-alta pana ma duc sa iau ruxa(ragusita) de la gradi...
va pe toate

miki...nu mare lucru...pijamalute pentru astia mici, o tava...prostioare

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!eu am avut traba gramezi...prin curte, nu am terminat-o
Miky , lasa-mi un link .
Danelutza , de ce plangi?
Monica
Si pe toata gasca o puppppppppppppp!!!!!
Lianaaaaaaaaaaaaaaaa, unde esti? ce faci????

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Doina ca nu mai scrie aproape nimeni la subiectul nostru, desi la altele scriu sexoasele . si mai pling acum, ca azi a plouat toata ziua cu gheata ca grauntele, iar acum e un frig de ma... pe mine . totusi, n-am dat inca drumul la caldura, deci e cald

Ia cetiti aici, sa vedeti ce mai scrie lumea
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127487&whichpage=1

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

tot eu , asta e, a venit frigul si ma doare spatele de la calcat camasi

Sa va spun ce-am auzit acum doua zile la radio . Cica doi au ajuns la urgente, doi fiind un el si o ea. De ce ?! Pai, domnul facea o omleta in bucatarie, duamna statea in genunchi .
Aaa, deznodamintul il uitam
El, intoarce omleta, probabil cum se intorc clatitele, timp in care citeva picaturi au fript-o la propriu pe doamna, care l-a muscat pe domnu , iar domnul de durere i-a dat cu tigaia in cap. Au ajuns la urgente, el cu probleme la organ , ea cu capul spart
Concluzia prezentatorilor: bucataria e foarte periculoasa, deci... cit mai rar prin bucatarie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza

tot eu , asta e, a venit frigul si ma doare spatele de la calcat camasi

Sa va spun ce-am auzit acum doua zile la radio . Cica doi au ajuns la urgente, doi fiind un el si o ea. De ce ?! Pai, domnul facea o omleta in bucatarie, duamna statea in genunchi .
Aaa, deznodamintul il uitam
El, intoarce omleta, probabil cum se intorc clatitele, timp in care citeva picaturi au fript-o la propriu pe doamna, care l-a muscat pe domnu , iar domnul de durere i-a dat cu tigaia in cap. Au ajuns la urgente, el cu probleme la organ , ea cu capul spart
Concluzia prezentatorilor: bucataria e foarte periculoasa, deci... cit mai rar prin bucatarie

Elvetia in miniatura

Miki

Mergi la inceput

doina si eu
Liana cred ca sta cumintica in pat...sper asa ca eu de-aia nu o strig...desi ma gandesc la ea in fiecare zi dar nu o provoc
Danelutza...super tare Doamne fereste
miki, tot de noapte esti?
eu sunt pe-aici

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari
Vin si eu sa plang la voi?
Si pe mine m-a zapacit un virus vreo 2 zile dar l-am invins cu Modafen.Febra si dureri musculare....Nasol.Acum vad ca-mi e mai bine.
In casa am avut iar santier o saptamana ca am izolat balconul si un perete pe scara .In seara asta am terminat cu smotrul pe-aci.Mai am tavanul in baie dar nu mai vreu sa aud
Si cea mai nasoala chestie....La Stefi la gradi a murit o fetita de 3 ani jumate.Nu era din grupa ei dar a la autopsie cica ar fi fost meningita.Asa ca joi ne-au facut bagajele si au inchis caminul pt dezinfectie .Fetita a murit marti, noi am mai dus copiii 2 zile pe-acolo.Cica la primul semn sa mergem cu copiii la spital.Sunt ingrozita...n-am cuvinte...Sper din toata inima sa nu fie totusi meningita desi ziarele asa spun.
Una peste alta...toate "bune" pe la noi dupa cum se vede.
Hai pupici.M-am plans destul.
Incerc sa vin mai des dar parca trec zilele astea.....
Pupici dulci

Mergi la inceput

of cuscra...Dumnezeu sa o odihneasca pe micuta
multa sanatate, aveti grija de voi

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

Doina, am gasit. o sa fac o comanda sapt. viitoare
Moni, mai am o noapte si gata
Georgi, multa sanatate.

WE placut. Plec la culcare

Miki

Mergi la inceput

'neata

Miki multumesc de cafea si odihna placuta

Georgi cred ca meningita e una din cele mai cumplite boli . Cunosc o tipa din Iasi, care are sotul medic pediatru si nu si-a dat seama ca fetita lor avea meningita. Au salvat-o dar era declarata handicapata . cica cu multe tratamente a inceput sa-si revina cit de cit.
Sanatate multa si Doamne ajuta sa nu fie nimic din ce au scris ziarele.

Mai fetelor, io abia stau pe scaun, toata noaptea m-am sfirciit, nas infundat, buze uscate, nu puteam sa respir, iar alaturi am avut barbatul cu peste 39 de grade, de credeam ca am caloriferul linga mine . Nici nu i-au dat prea multe medicamente sa ia, i-au facut ieri analizele in spital, cica are undeva dar nu au descoperit, o infectie. Luni trebuie sa mearga din nou la control sa vada ce si cum. Ca la cite medicamente ia pe zi, sistemul lui imunitar e slabit rau. Bine, ca macar Isabella a binevoit sa ne lase sa dormim.
Va doresc o zi placuta, ma duc sa mai calc cite ceva.

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput