Casnicute sexy(181)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Unde pleci danelutza asa plangand ? cumva la dat din piciorushe?
eu am umblat azi ceva, am cumparat una-alta...am luat prichindeii si de-atunci...stiti voi...papa, teme, nani intre timp am facut si-o placintica cu dovleac si acum astept sa se trezeeasca amandoi sa vedem ce-om face ca pe-afara...e furtuna...
voi pe unde sunteti? cam liniste pe-aici pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Noi am fost la intalnire cu mamicile de Iasi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Miho, se vede bine ca v-ati distrat fain de tot, copilashii sunt niste frumosi si mamicile la fel sa fiti sanatosi cu TOTII...am vazut ca Robert a distrat d-rele pe-acolo...

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

proaspete.
Eu am zacut vre-o doua zile, mi-a adus Tatiana gripa . Acum imi este ceva mai bine, dar tot ma mai doare capul si mai tusesc.
Miha, numai de petreceri te ti, ieri cu mamicile, zilele trcute Amira si soacra, si din partea mea.
tuturor.

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO

mhldvrcBrasov 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

Daca Mihaela a lasat cafeaua, eu las croissante si gogosi calde.Multa sanatate
Miha, ma uit mai tarziu la poze ( dupa somn ) La multi ani soacrei.

Danutza, nu mai plange
Moni, ce ai cumparat?

Va doresc o zi frumoasa

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

Unde pleci danelutza asa plangand ?

Plec in lumea mea , m-ati lasat sa bintui singura pe la subiectul asta si sa scriu pe o pagina vreo 5-6 mesaje. Nu ma mai joc, imi iau jucariile si plec la plimbare

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki
Danutza, nu mai plange

pling, dar mai pe seara

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Mihaela multumesc de cafea si sanatate multa . Si pe mine ma pindeste un virus urit, ca tot stranut si am nas/cap infundate. Poate reusesc sa fac diseara un inhalant sa ma mai desfund

Dispar la cumparaturi cu o prietena, ma rog la cascat gura prin magazine si sa-i iau Isabellei cizmulite pentru ploaie, ca mi-e frica sa nu se ude la piciorute si sa raceasca cu adidasi.
Va salutez, nu va pup pe toate, ca sinteti ulute

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput