Casnicute sexy(181)
Raspunsuri - Pagina 3
monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor,
azi noapte n-am dormit stralucit din cauza ca ruxi s-a tot foit si nu stiam ce are(nici dupa apa, pipi, trezit, vorbit...a zis ca nu o doare nimik si totusi se foia) 
asa ca azi sunt capie de somn si aveam de facut si papita...noroc ca am terminat la timp ![]()
va
pe toate si intru mai tarziu cand o adorm de pranz pe d-ra
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
Monule si a mea ma trezeste frecvent noaptea si vorbeste cu copiii de la gradinita. Ieri noapte, pe la ora 3, am gresit si am intrat la ea in camera, i-am dat apa si ea ma intreba "tu come ti chiami"
, probabil vorbea cu vreun copil de la gradinita, asa ca asta noapte am lasat-o sa vorbeasca singura ![]()
Alina a inceput sa se obisnuiasca cu tati, doar ca intreaba de vreo 3-4 ori, cind vine mami. Saptamina trecuta am pacalit-o ca ma duc la medic la masaj, la care ea: mami, e noapte apala
, non ce dottole
. Luni seara am lasat-o cu tati ca m-am dus la gradinita la sedinta, iar aseara la aerobic, deja s-au obisnuit amindoi
.
Miki am platit ca sa le expediez, boarfele ma refer, iar pentru ca oprisem o bluza, am platit bluza plus taxa de expediere
, din nou 

Elvetia in miniatura
mikiriki spune:
Danutza, ghinion. ce scumpa e Isabella.
Pe mine ma apuca somnul cand ma gandesc ca-n 4 ore incep munca ![]()
Miki
Danelutza spune:
Miki serviciu usor 

Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
Danelutza sti ca pe mine ma sperie agitatia asta a ei fiindca numai atunci cand e racita, bolnava face asa...in rest...poti sa tai lemne langa ea...asa cum adoarme asa se si trezeste ![]()
miki, servici usor
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
Helau! 
Haideti la cafea
somnoroaselor! 
Si la o feliuta din tortul soacrei! ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
'neata !
Cuscra multumesc de cafea si tortulet.
La multi ani ! pentru ziua soacrei tale, care a fost ieri ![]()
Vezi ca mi-am facut temele ![]()
Aaa, m-am uitat si la poze, Amira seamana foarte bine cu cuscru', sa-i spui ce am zis eu, da... 
Va tuc in ordine analfabetica, ma duc sa dau cu aspiratorul si mop-ul 

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:

Scot condeiul
daca nu apareti mai repede... 

Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor,
eu m-am apucat sa fac rapid ceva de mancare si apoi poate dau o fuga prin orash pana iau piticii de la scoala
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:

Elvetia in miniatura