Casnicute sexy(181)
Raspunsuri - Pagina 8
doinabita spune:
Buna fetelor!!!
Alinuta, ce face Alexa? e mai bine?multa sanatate!!!!

Danelutza, ai dreptate!!!i-o fi fost foame rau....saraca...
Ionela-Roxana, bine ai venit in clubul nostru!!!!

Sexoaselor ce facet? eu am terminat cu bucataritul, fata a plecat, o sa mancam si apoi ne bagam la tv caci e o vreme afara de nu dai nici cainele afara...plua, frig, bate vantul....brrrrrrrrrrrrrrr......
Va pup si va doresc o duminica placuta!!!!!!

Doina Bita
Danelutza spune:
'ziua buna ![]()
Alina multumesc de cafea.
Sa stii ca Isabella a bagat la ghiozdan aseara 8 sarmalute, acum la prinz am vrut sa-i fac paste si ea mi-a aratat oala cu sarmale, cica "voglio queta, ca sint bune" ![]()
Ionela Roxana bun venit, aici toate sintem sexoase, casnicute mai putine ![]()
Doina la noi ieri a fost foarte frig, dimineata erau doar 13 grade, dar e soare si caldut, macar nu mai bate vintul.
Va doresc o duminica minunata si poate va vine cheful de vorba, asa ca... va tuc dulce 

Aaa, uitam sa spun, am vazut la mamicute, pozele de la nunta Gustei, mama ce mireasa frumoasa si ce rochie splendida a avut.

Elvetia in miniatura
alexa si mami spune:
danelutza, 8 sarmale!!! 
alexa e un pic mai bine, adica are pofta de mincare, dar face tot kk moale si de dimineata iar a vomat 
si la noi e super nasol afara, ploua in rafale, bate vintul si e f frig.
alexa si
mami
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela roxana Sunt sexoasa sau nu sunt imi bag si yo nasul pe la voi |
Yes yes...bine ati venit cucuietelor!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Danelutza Cuscra inceputul e promitator, sa vezi cind o trece la canapele si pereti, de interesante desene o sa faca |
Neee...ca daca face asa o trimit la soacra-sa.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Danelutza Sa stii ca Isabella a bagat la ghiozdan aseara 8 sarmalute, acum la prinz am vrut sa-i fac paste si ea mi-a aratat oala cu sarmale, cica "voglio queta, ca sint bune" |
8 sarmale de alea cat pumnul sau cat buricul degetului?
Si Robert e mare devorator de sarmale,dar mie mi-e lene sa fac.Mai bine fac ardei umpluti ca scap mai repede.
Amira mea e iar mucoasa.
Nu stiu de unde s-a captusit.
Robert nu are nimic,dar a vrut si el medicamente,cica sa-l ajute sa nu raceasca. 
Danelutza spune:
Mey a papat 8 sarmalute, dar fiecare era construita din jumatate de foaie de vita de vie
, deci micute, ca daca erau cu foi de varza, atunci probabil minca doua ![]()
Alina baga morcov si orez pentru burtica. Si Isabella ieri se plingea ca o doare burtica, a facut cam molcut, dar probabil a mai intarit-o orezul din sarmale
Sanatate multa 
Cuscra sanatate multa Amirei.
Si Isabella cum tuseste, cum vrea sirop
, vad ca picaturile pentru urechi nu-i fac prea mare placere. De fapt am pus si-n urechea mea ieri si am vazut ca-i cam aiurea cind intra medicamentul in ureche
, e chiar enervant 
Monico ce mai face domnisoara Ruxi ? 

Elvetia in miniatura
CRISMIR spune:
Hi fetelor
Sanatate la puisorii bolnaviori,vad ca multi sunt cu raceli si diaree
...
sa treaca repede!!!
Bine ai venit in club la noi IONELA-ROXANA
!
MONICA,cum mergeti voi la piscina,la club?...ce sunt,cum sunt,eram curioasa!![]()
...aici sunt piscine la fiecare cladire,comunitate!!!..
si sanatate puiutilor!!!
Noi azi mergem la petrecere la niste prieteni care s-au mutat la casa,si-au cumparat-o de fapt,si ne vom balaci si in piscina,sunt tare curioasa
,ei imi sunt tare dragi dar s-au mutat asa departe de noi(cam la 30 minute),si sunt trista...sper sa fie frumos!!!...fi'miu abia asteapta sa-l vada/sa se joace,cu David,baietelul lor....deci avem zi plina...
Gata,fug la pregateala...
la toata gasca,o duminica placuta in continuare!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100