Casnicute sexy(181)
Raspunsuri - Pagina 19
doinabita spune:
Stiu Miha ca ai glumit, dar stii ca depinde si de nora...caci daca ...nu mai sunt asa de dulce...

Doina Bita
Danelutza spune:
Mama mea a fost mai dulce cu nurorile decit cu fetele ei si a dat-o in bara, ai grija pui dulceata in mincare, dar mai pui din cind in cind si cite un mar mai acrisor, asta numai daca e cazul ![]()
proba de semnatura 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daniela, mami de capsunica 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danelutza proba de semnatura ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() |
Yes yes yes...

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
georgi75 spune:
Hello
Votat mireasa, controlat ce-ati scris si daca v-ati mai dat la mustatzea
![]()
Acu' pe-aci.Fi-mea se uita la Tom si Jerry si eu mai am niste hartzoage de facut
.Daca strang cate hartii am prin casa.....umplu o camera de 2/3 
mariussimiuc spune:
Georgi,noi ne-am da la Musteata,dar tu il lasi sa plece de acasa? ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
georgi75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Georgi,noi ne-am da la Musteata,dar tu il lasi sa plece de acasa? Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Ia ghici
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui georgi75
|
Io zic sa-l lasi,ca poate vine Grasu.
georgi75 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Io zic sa-l lasi,ca poate vine Grasu. Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
[navy]Mai sa fie...la asta nu ma gandisem.Ma duc sa-i fac bagajele.Ii iau bilet de Iasi?Sau?Ce destinatie fetelor?

pe toate