Casnicute sexy(181)
Raspunsuri - Pagina 20
Danelutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui georgi75
[navy]Mai sa fie...la asta nu ma gandisem.Ma duc sa-i fac bagajele.Ii iau bilet de Iasi?Sau?Ce destinatie fetelor? |
Destinatia Elvetia, sa vad si eu cum e cu mustata

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daniela, mami de capsunica 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura
georgi75 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Danelutza
Destinatia Elvetia, sa vad si eu cum e cu mustata ![]() ![]() ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daniela, mami de capsunica www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete![]() Elvetia in miniatura![]() |
[navy]Misto
Dar ce faci fato te bagi peste cuscra-ta

mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danelutza Destinatia Elvetia, sa vad si eu cum e cu mustata ![]() ![]() ![]() |
Pai acu depinde cum preferi...mai lunga,mai scurta,mai batoasa...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
hi hi bataie intre cuscre ![]()
cuscra nu-l trimite ca iese cu scandal...sau il trimiti pe rand la toata lumea si in toata lumea ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
Da,daaa...pe rand...pe rand...La mine primaaaa...ca-s mai mica...si mai jucausa. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
georgi75 spune:
Miho inca o tura la mine si ti-l trimit. ![]()
Ma uitam pe forumul ala cu bunatati
ce-mi vazura pupilele pe-acolo ... 
mariussimiuc spune:
Care forum Georgico?
Ce bunaciuni?Unde?Unde? 
georgi75 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Care forum Georgico? Ce bunaciuni?Unde?Unde? ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
georgi75 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Care forum Georgico? Ce bunaciuni?Unde?Unde? ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
HAi mai ca voi mi-ati zis de el.Cuscra stieeee...ca ea mi-a dat link.
Io va
ca fug la nani.

monica-elizabet spune:
cuscra, fata asta mica si jucausa nu intra pe-acolo ca e lea si uluta ![]()
noapte buna georgico 
miho, tu prima apoi turul europei si la mine ajunge cand oboseste de tot ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post