Casnicute sexy(181)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mihaela multumesc de cafea

Mirela sanatate multa. Nu stiu cum a ajuns virusul la tine, ca eu de obicei sint cam zgircita si nu dau nik . Pe mine m-a tratat dimineata soata, hooo nu va ginditi la prostii, cu cafea cu lapte calde si mi-a trecut raguseala, ca-mi disparuse si vocea

Ionela ce-ai facut ieri la biblioteca, tot la carti de bucate ? Vezi ca pe culinar gasesti mincare de la japonici, toate bune si ochioase si pozate

Cuscra se spune casnicuta noastra sexy Simo, participa la concurs , gata votai tot, adica pozele ei, ca la altele inca nu m-am dat.

Va tuc, ma duc sa ma mai razboiesc cu fierul de calcat si camasile soatei

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Miha, care sunt pozele cu Simona, eu nu o cunosc dar vreu si eu sa o votez.

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO

mhldvrcBrasov 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
miha, votat!
iar nu avem apa calda

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mhldvrc

Miha, care sunt pozele cu Simona, eu nu o cunosc dar vreu si eu sa o votez.

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21

poza si2 si si1

Multumesc

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

neata!
miha, votat!
iar nu avem apa calda

Multumesc Alina!

Nici eu nu am apa calda. O fi problema nationala?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Postez doar ca sa vedeti ca mi-am tras semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Miha, multumesc!
Am gasit pozele si le-am votat.
E frumoasa semnatura ta

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO

mhldvrcBrasov 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha, la mine e un bou de vecin, care renoveaza de vreo 3 sapt si nu cred ca are de gind sa termine prea curind. dar azi sunt pusa pe harta si merg sa ma cert cu administratorul

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Multumesc de urari fetelor!
Mirela , Catalin e cu fata asta de 2 ani, au stat impreuna la Bucuresti pana sa vina incoace , acasa, asta cand s-a imbolnavit Catalin...apoi ea a stat la ai ei si el acasa la noi, iar de 3 -4 zile ....s-au mutat la noi.Inca e fara acte....dar cam insurat se cheama.
Ionela eu am copii mari...sunt batrana...avem curtea maricica...de ce? e vreo treba?
Georgi eu o sa incerc sa fiu soacra buna ...dar ramane si nora sa fie buna, pana acum de cand sta cu Catalin ne intelegm bine...sper si mai departe.
Miha de o fi razboi....o fi...
Alinuta vad eu cum o fi....mai bine ar fi fost fiecare cu casa lui, dar nu se poate acum...
Monica azi am facut paste si atat, vad ce fac pt. seara.

Doina Bita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinabita
Miha de o fi razboi....o fi...

Doina,eu am glumit cand am zis chestia cu acreala. Era o gluma vis a vis de zicala "soacra soacra poama acra"....Tu esti o femeie deosebita si sunt convinsa ca nora te va iubi.

Mergi la inceput