Casnicute sexy(181)
Raspunsuri - Pagina 18
Danelutza spune:
Mihaela multumesc de cafea 
Mirela sanatate multa. Nu stiu cum a ajuns virusul la tine, ca eu de obicei sint cam zgircita si nu dau nik
. Pe mine m-a tratat dimineata soata, hooo nu va ginditi la prostii, cu cafea cu lapte calde si mi-a trecut raguseala, ca-mi disparuse si vocea 
Ionela ce-ai facut ieri la biblioteca, tot la carti de bucate ?
Vezi ca pe culinar gasesti mincare de la japonici, toate bune si ochioase si pozate 
Cuscra se spune casnicuta noastra sexy Simo, participa la concurs
, gata votai tot, adica pozele ei, ca la altele inca nu m-am dat.
Va tuc, ma duc sa ma mai razboiesc cu fierul de calcat si camasile soatei 

Elvetia in miniatura
mhldvrc spune:
Miha, care sunt pozele cu Simona, eu nu o cunosc dar vreu si eu sa o votez.
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov 2008
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mhldvrc Miha, care sunt pozele cu Simona, eu nu o cunosc dar vreu si eu sa o votez. |
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21
poza si2 si si1
Multumesc

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui alexa si mami neata! miha, votat! iar nu avem apa calda ![]() |
Multumesc Alina!

Nici eu nu am apa calda. O fi problema nationala?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Postez doar ca sa vedeti ca mi-am tras semnatura. 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
mhldvrc spune:
Miha, multumesc!
Am gasit pozele si le-am votat.
E frumoasa semnatura ta 

Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov 2008
alexa si mami spune:
miha, la mine e un bou de vecin, care renoveaza de vreo 3 sapt
si nu cred ca are de gind sa termine prea curind. dar azi sunt pusa pe harta si merg sa ma cert cu administratorul 
alexa si
mami
doinabita spune:
Multumesc de urari fetelor!
Mirela , Catalin e cu fata asta de 2 ani, au stat impreuna la Bucuresti pana sa vina incoace , acasa, asta cand s-a imbolnavit Catalin...apoi ea a stat la ai ei si el acasa la noi, iar de 3 -4 zile ....s-au mutat la noi.Inca e fara acte....dar cam insurat se cheama.
Ionela eu am copii mari...sunt batrana...avem curtea maricica...de ce? e vreo treba?
Georgi eu o sa incerc sa fiu soacra buna ...dar ramane si nora sa fie buna, pana acum de cand sta cu Catalin ne intelegm bine...sper si mai departe.
Miha de o fi razboi....o fi...

Alinuta vad eu cum o fi....mai bine ar fi fost fiecare cu casa lui, dar nu se poate acum...

Monica azi am facut paste si atat, vad ce fac pt. seara.

Doina Bita
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui doinabita Miha de o fi razboi....o fi... ![]() ![]() ![]() |
Doina,eu am glumit cand am zis chestia cu acreala.
Era o gluma vis a vis de zicala "soacra soacra poama acra"....Tu esti o femeie deosebita si sunt convinsa ca nora te va iubi. 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2