Casnicute sexy(181)
Raspunsuri - Pagina 17
monica-elizabet spune:
hopa...6 ca a aparut cuscra...cum a auzit de musteatza...gata aparu '
cuscra
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
CRISMIR spune:
DANELUTZA
la tine ..da sunt suparat rau mei
...mi-ai dat si mie raceala cred,ca am un pic de febra si ma dor sinusurile,uffff
...da eu tot te iubesc
...si-mi place ce idei de soacra ai,auzi la ea"sa o puna la facut mancare deja"![]()

DOINA
,si felicitari pt nora!!!...sper sa fie totul bine si sa nu aveti prea multe divergente...s-a insurat Catalin?...si vor sta cu tine copii?...hai ca eu sunt de la FBI![]()

MIKI
,cu job-ul sunt in asteptare,adica sunt in mutari de domiciliu cu birourile si doar pe 1 noiembrie voi incepe,daca nu se va intampla nimic,Doamne fereste...am fost mai mult in cercetari si sper sa-mi placa ,nu am lucrat inca concret,am dezbatut salariul si ce beneficii voi avea,si mi-a sunat tare fain
...acu cand oi incepe oi vedea cum va fi,sper sa ma descurc,sa fac fata,ca e total nou ce voi face...dar sunt optimista
![]()
Va
si ma bucur ca sunteti active ca am ce citi...ma doare un cap si ma enerveaza nasul asta infundat
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
georgi75 spune:
Pai normal mey ca sar ....Pe el ![]()
Asadar...noapte bunaaaaa
Nu va ganditi la prostii.Ma duc sa bag nani.Maine am ore de la 8.Asta inseamna sa ies pe usa la 7.30 maaaaxim.Adica trezit la ora 6.30

Pupici
ionela roxana spune:
buna dimineata!
Doina felicitari ptr nora
; sunt convinsa ca ai sa fii o soacra duuuuuuulce si nora va fi ca si fiica ta![]()
; vai da` ce copii mari ai! tu ai curte mare?
crismir sanatate muuuuulta
;
georgi75 somn usor!
si o zi usoara
pe mine ce m-o astepta azi???
; o noua zi de stres, nuuuuu nu mai vreau!!!!
mariussimiuc spune:
Prietena mea Simona participa la concursul de miresici...Va rog un vot pentru ea,ca merita.A fost o mireasa tare frumoasa. 
Multumesc! 
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21 si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
symaco spune:
fetelor,va multumesc pt primire!
cand am ceva timp liber nu stiu cum sa-mi impart timpul sa fie toata lumea multumita.pe net mai intru,de obicei pe messenger sa vb cu familia...in rest nu mai stau pe nici un forum,desi mi-ar face placere.
ma bucur ca am regasit gasca,cu puiuti mari(daniela pe voi va am la messenger si ma uit la poza lui isabela)cu burtici
.
io intru putin pe chat,poate dau de careva dintre voi care nu are somn!
mhldvrc spune:
poftiti la 
Dar ce mult ati scris
, eu pot intra doar dimineata si nu mereu, ca mai am si treaba. Dupa ce-mi vin odraslele de la scoala e ocupat PC-ul, informatii, proiecte, uneori si jocuri sau discutii pe mess.
,Doina, sa-ti traiasca, si sa fi o soacra buna
. Vai ce baiat mare ai, deja ii arde de-nsuratoare
.
Monica, mmm
, ciorba de burta.
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov 2008
Danelutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Aliooo...suntem in familie... |
Vezi ca ai bagat-o pe Monica la inaintare... si ele sint in familie
Io pot face cererea, ea nu

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgi75 [font=Comic Sans MS][navy]PAna aici.Sa nu va prind ca sariti pe mustatzea ca-l cam doare spatele si mi-l faultati, daaaa? |
Iote la ea, dupa ce ca dai rar pe la noi, mai ai si pretentii
, sarim, sarim si inca cum 
Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet mama Danelutzo ce-o inveti pe "soacra mare" asa tare sa-si ia noruca? sa o puna sa faca mancare? |
mey, educatie se face inca din pampers, ca daca o lasa sa se dezmeticeasca, nu-i bine, ca se obisnuieste rau
moama, si cind te gindesti, ca sint soacra de ginere

Apropo de mamaliguta, multumesc de invitatie, dar eu vreau doar smintina si brinzica, ca faina pentru mamaliga am si eu

Elvetia in miniatura

...ce-ati sarit asa in capul meu?