Casnicute sexy(181)
Raspunsuri - Pagina 16
monica-elizabet spune:
daca ne dai o dulciurea promitem sa nu mai sarim ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Buey...soacrelor ...ce-ati sarit asa in capul meu? ![]() |

... tre'sa sarim si noi pe careva 
Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
| citat din mesajul lui doinabita ma duc sa fac papa ca ma ia....acreala... ![]() ![]() ![]() |
pune si tu o tira de bors ca sa nu fii tu acra

Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
mama Danelutzo ce-o inveti pe "soacra mare" asa tare sa-si ia noruca? sa o puna sa faca mancare?
lasa fata sa aiba timp sa se dezmeticeasca si-apoi sa se obisnuiasca si ea cu casa ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
Mey, io zic ca nora trebuie sa stie ce o asteapta, ca doar n-o sa faca soacra toata viata mincare 
Ce spui cuscra, am dreptate ? ![]()

Elvetia in miniatura
alexa si mami spune:
beeey, v-ati incins la discutii despre soacre!!
doina, sa va fie de bine! sa fiti sanatosi, ca razboiul soacra - nora exista de nshpe mii de ani si o sa reziste in timp ![]()
io sunt dusuita, cremuita, astept sa o presteze soata si pe alexa si
scrie pe noi.
aaa, am uitat 

am facut teme cu fetitza sor'mi. ce timpenii fac acum...la clasa a treia probleme, ecuatii de te doare paru' fara sa tragi de el.
alexa si
mami
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Danelutza
![]() ![]() ... tre'sa sarim si noi pe careva |
Aliooo...suntem in familie...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet bey iar va luati de cuscru? |
Nuuu...ne luam de cuscra-ta sa ne dea ceva dulce...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
georgi75 spune:
Halt! PAna aici.Sa nu va prind ca sariti pe mustatzea ca-l cam doare spatele si mi-l faultati, daaaa?
Pana una-alta salutari.
Doina soacra mareeee....Apai ce sa zic?Sa stapanesti nora sanatoasa?
Sa le fie de bine si sa fie sanatosi si fericiti.Vorbeste cu ei sa nu te potcoveasca cu vreun nepot/nepoata
de-acum
. Glumeam, te-ai prins, da? 
Ioana sa-ti traiasca puiul si sa-ti fie sanatos ca am omis mai devreme sa urez 
Aveam si eu in plan mamaliga in seara asta cu smantana si am zis pas.Am cumparat ce-mi trebuia dar n-am mai avut chef.Le-am proms maine seara.
In rest...cu ale mele.Nik nou pe frontul de sud 
Pupici

...ce-ati sarit asa in capul meu?