Casnicute sexy(181)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

daca ne dai o dulciurea promitem sa nu mai sarim

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Buey...soacrelor ...ce-ati sarit asa in capul meu?

... tre'sa sarim si noi pe careva

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinabita
ma duc sa fac papa ca ma ia....acreala...

pune si tu o tira de bors ca sa nu fii tu acra , sau mai bine, pune nora sa faca papa

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

mama Danelutzo ce-o inveti pe "soacra mare" asa tare sa-si ia noruca? sa o puna sa faca mancare? lasa fata sa aiba timp sa se dezmeticeasca si-apoi sa se obisnuiasca si ea cu casa

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Mey, io zic ca nora trebuie sa stie ce o asteapta, ca doar n-o sa faca soacra toata viata mincare
Ce spui cuscra, am dreptate ?

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

beeey, v-ati incins la discutii despre soacre!!
doina, sa va fie de bine! sa fiti sanatosi, ca razboiul soacra - nora exista de nshpe mii de ani si o sa reziste in timp
io sunt dusuita, cremuita, astept sa o presteze soata si pe alexa si scrie pe noi.
aaa, am uitat am facut teme cu fetitza sor'mi. ce timpenii fac acum...la clasa a treia probleme, ecuatii de te doare paru' fara sa tragi de el.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Buey...soacrelor ...ce-ati sarit asa in capul meu?

... tre'sa sarim si noi pe careva

Aliooo...suntem in familie... Vezi ca aparu doamna lu domnu Musteata prin zona...fa o cerere la ea....

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

bey iar va luati de cuscru?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

bey iar va luati de cuscru?

Nuuu...ne luam de cuscra-ta sa ne dea ceva dulce...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Halt! PAna aici.Sa nu va prind ca sariti pe mustatzea ca-l cam doare spatele si mi-l faultati, daaaa?
Pana una-alta salutari.
Doina soacra mareeee....Apai ce sa zic?Sa stapanesti nora sanatoasa? Sa le fie de bine si sa fie sanatosi si fericiti.Vorbeste cu ei sa nu te potcoveasca cu vreun nepot/nepoata de-acum . Glumeam, te-ai prins, da?
Ioana sa-ti traiasca puiul si sa-ti fie sanatos ca am omis mai devreme sa urez
Aveam si eu in plan mamaliga in seara asta cu smantana si am zis pas.Am cumparat ce-mi trebuia dar n-am mai avut chef.Le-am proms maine seara.
In rest...cu ale mele.Nik nou pe frontul de sud
Pupici

Mergi la inceput