Casnicute sexy(181)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna sexoaselor,
La multi ani! puiut de Ioana sa fie sanatos si sa-i dea DD numai bine

Daneluto, ma vazusi pe=aici da n-avusei timp ca facui Ciorba de burta

acum preluai ruxita de la gradi si ma straduiesc sa-i dau sa pape(mancarita ei) da zice ca nu vrea fiindca a mancat maine

va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

LA MULTI ANI ALESIO!!!!!Sa cresti mare !!!!
Ioana am facut mancari....ciorba de fasole, pui la cuptor cu legume, ardei umpluti, astea in doua zile.Acum pentru seara o sa fac cartofi prajiti , ficatei de pui, mamaliguta, branza de oaie si smantana.Eu vreau decat mamaliguta cu branza si smantana.
Miky un reper de ora pentru mes, te rog sa imi dai, caci cu treaba prin curte uit de mine...
Danelutza buna papica
Mai nu v-am spus ce e mai important: M-AM FACUT SOACRA!!!!Aseara s-a mutat la noi fata care este cu Catalin!!!!tre sa dau de beut.Nu-i asa?

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Doina felicitari . Acum nu stiu sigur, pe tine trebuie sa te felicit, sau pe nora
Vreau si eu mamaliguta cu brinza si smintina

Monica daca a mincat miine e bine, era mai rau daca nu minca deloc

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Apai sa ne traiesti mama soacra! Sa fii sanatoasa si sa ai grija sa nu te acresti!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Apai sa ne traiesti mama soacra! Sa fii sanatoasa si sa ai grija sa nu te acresti!

nu m-am putut abtine , deh eu voi fi soacra de ginere, doar alea de nurori e posibil sa se acreasca

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Doina numai bunatati ai facut...sa fii sanatoasa mama soacra
Daneluta si eu am pofta de mamaliguta...daca fac te invit la mine
Miho, tu o sa te acresti doar asa nitel? nu de alta dar ca sa stiu cum o sa fie si la mine

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

O sa am grija sa nu ma acresc ...dar depinde si de nora...stiti ca e ciudata chestia asta cu soacra?ma duc sa fac papa ca ma ia....acreala...

Doina Bita

Mergi la inceput

Doina, spor la treaba

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinabita

O sa am grija sa nu ma acresc ...dar depinde si de nora...stiti ca e ciudata chestia asta cu soacra?ma duc sa fac papa ca ma ia....acreala...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Buey...soacrelor ...ce-ati sarit asa in capul meu?

Mergi la inceput