Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (104)
Raspunsuri - Pagina 2
musso17 spune:
fianna,eu sunt cu sotul meu de la 17 ani,prima data cand a plecat in voiaj aveam eu vreo 21,dupa nunta...eu zic ca ma cunosc cu el de'o viata,am crescut impreuna,am avut timpul nostru ca sa ne cunoastem cat de cat...il iubesc tare...nu concep viata fara el,stiu ca sunt multe sotii de navigatori care sunt multumite de statul departe...eu nu...ele au ales asa,s-au cunoscut cand ei deja plecau....de cate ori pleaca imi gasesc motive sa trec mai usor peste luni si traiesc din inertie...asa si acum,chiar de este mihnea,iubirile sunt diferite si am nevoi in acelasi moment de ambele...si mi-e tare greu.
am prieteni care sa-mi traiasca,azi m-au ajutat toti cat au putut,eu am fost prima care a avut copi...si tot asa,mi s-a parut la inceput ca nu inteleg,eu nu mai puteam fi punctuala,nu mai eram disponibila la 1 nopatea sa vorbesc cu orele si tot asa...dar acum una are deja o bebita de 2 luni iar alta asteapta unu in martie...s-au reintors in viata mea ...eu le-am primit cu bratele deschise..si sunt asa cum le stiam...
si eu am oaresce frustari profesionale,sunt la a doua facultate,pentru prima am facut cursuri postuniversitare si le inchei in februarie...dar nu ma regasesc si sper intr-un moment al meu..de glorie
mamii spune:
FEtele din bucuresti vroiams a va intreb cum va imbracati bebicii?Adik geaca de iarna..geaca mai subtire?Pantaloni groshi captushiti sau pantalonashi normali?Sa shtiu si eu daca sa le car pe toate sau sa mai fac loc si pentru ale mele?Plus ca ma intereseaza sa shtiu daca sa imi iau totusi si o geaca de iarna la mine!
PLS HELP ME
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
brazuca25 spune:
Hello fetele! Ma inscriu si eu in randul mucosilor...mai mult eu decat Deni si sper sa nici nu se ia la ea. Am fost curajoasa si am baut apa rece si acum o trag la greu.
Am vazut poze de Sarah si Ines ! Cu siguranta ma fac sa imi mai doresc o surioara pentru Deni. Sunt adorabile!
Despre statul acasa vs mersul la munca ce sa zic, mie imi place sa stau cu Deni, sunt foarte posesiva si m-as simti exclusa daca nu as sta EU cu ea si ar sta cu altcineva. Cu cresa o tot lalai si nici nu m-am dus sa intreb macar ceva, deci e clar cat ma trage inima sa o duc acolo. Nici loc de munca nu am la care sa ma intorc si parca as mai astepta putin pana sa incep cu interviurile.
Nici eu nu mai am prieteni tocmai pentru ca am fost prima care a facut un bebe si deci nu am mai avut subiecte de conversatie. E greu sa ma abtin sa imi turuie gura despre ispravile fiica-mii, care nu sunt deloc putine. Pentru cine nu are copii, nu sunt mare lucru, dar pentru mine sunt momente foarte importante din viata copilului meu!
si sanatate multa pentru strumfii bolnaviori!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
mamii spune:
fetelor am si eu o intrebare(ALTA ) Cu ce as putea asorta(bluza,camasa) o fusta din perdea neagra(nushu cum se numeshte materialu')care pe dedesupt are o jupa de culoare alb rozaliu si e putin intr-o parte??
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
fianna spune:
Eu nu la munca ma refeream cand ma plangeam ca am nevoie de putin timp pt mine. YAK! No offense pt cine munceste dar eu sper sa nu ma mai duc la munca muuuulta vreme de acum inainte. Mai sunt si convinsa ca munca nu-mi prieste, de exemplu, am asteptat 2 ani sa raman insarcinata si cum mi-am dat demisia a venit si burtica. E semn clar pt mine! Sper sa castig la loto la un moment dat.
mamii, nu fii asa dura cu tine. Ai un copil minunat de care sa fii mandra. Si din cate vad esti suuuuuuuper tanara asa ca tot ai timp sa faci facultate. Eu am facut si facultate si masterat insa si degeaba, ca mi-am ales gresit "vocatia" la 18 ani dar am zis ca daca tot am inceput s-o termin. Si eu am acum probleme cu mine insami ca nu stiu pe ce lume traiesc, ca nu am un drum, o cale, un plan de viitor. Dar apoi il vad pe Matei si ma topesc si nu-mi mai arde de planuri carieristice.
Azi am suferit amarnic ca mi-a fost rau si nu am iesit din casa la ce vreme super a fost. L-am trimis pe Matei cu mama de dimineata si cu sotul meu acum si....ma pregatesc de o baita calda.
Va pup
fianna cu printisorul Matei
http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731
fianna spune:
Eu fac ce fac si tu eu ma plang
Timi, multam de invitatie, dar nu stiu cand mai ajung in irlanda.
mamii, eu sunt dezastru vestimentar, nu am cum sa te ajut sorry
fianna cu printisorul Matei
http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731
valen spune:
Fiana, deci si tu tot asa...si eu care credeam ca sunt singura. Eu in Romania am facut un colegiu de birotica si am avut tot felul de joburi: vanzatoare, secretara, receptionera apoi casiera intr-un cazinou. Cand am ajuns aici eram asa de ametita ca nestiind ce drum s-apuc am mai facut un copil; apoi m-am documentat (chipurile) si m-am inscris la facultate la un certificat in gestiune de operatiuni si logistica; intre timp mi-au venit alte idei si ma gandesc sa-mi deschid o afacere a mea (intr-un alt domeniu, evident, da' cu recesiunea asta economica dracu' stie cum e bine sa mai procedezi)deci si eu sunt varza cu perspectivele carieristice; uneori imi spun ca m-am saturat de stat acasa, alteori parca n-am nici o tragere de inima sa purced la ceva concret. I-am sugerat sotului sa munceasca mai mult si sa aduca el bani mai multi iar io, daca tot studiez cum e cu gestiunea, sa ma ocup de cheltuirea corecta a banilor, da' cica n-are nevoie de un astfel de ajutorPana la urma nici scoala asta multa nu e bunasi nici munca in exces, ca te uzezi inutil si imbatranesti mai repede; in fond, toti ajungem in acelasi loc, indiferent pe ce drum apucam. Acuma, c-am terminat cu filozofiile de 3 lei, ies putin la aer, ca de la prea mult stat in casa spun numai prostii.
Simo78 spune:
SARAH de Valen!...si ma duc sa citesc din urma.
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
mychydutza spune:
mamii, pai depinde cum e vremea......de ex acu cand a fost frig, pe andrei l-am imbracat cu body gros, cu o bluza destul de grosutza si deasupra un bluzon impletit de matusik lui. au fost zile cand i-am dat si geaca matlasata. eu m-am imbracat la fel, cu geaca groasa.....a fost foarte frig, si de acu inainte asa o sa fie, doar vine iarna, nu?????
tu cand vii? ramai definitiv aici? ca am pierdut firu.......
de asortat, cred ca merge o bluza neagra, sau culoare jupei.....dar in nici un caz din material "perdea".........zic io.......
ref la frustrarile profesionale, multmeste-i lui DD ca esti sanatoasa, ca ai un copil sanatos, eu zic ca asta e cel mai important, restul vin toate daca e sanatate. nici eu nu pot zice ca sunt multumita de cariera mea, am lucrat in destul de multe locuri, pe bani si mai multi si ai putini. aici unde sunt nu am mari sperante profesionale, nici "renumeratie" grandioasa, dar sunt linistita, fara targeturi si sefi care sa se ia de viata mea.....si cu program redus. n-am de gand sa fac avere, insa mi-as dori sa=l pot ajuta si eu pe andrei asa cum m-au ajutat parintii mei pe mine. si acu mi-am adus aminte de discutia despre case: eu una nu mi-as face casa mare in ideea ca o sa stea fiimiu cu mine.....fetelor, voi ati sta cu soacra??????
greierash, unde lucrezi? io in Min Transp.
musso imi pare rau de cheile tale. andrei azi se caznea sa faca baie in buda la mouss-ul de la laptop-ul lu tac'su. noroc ca l-am ochit la timp.....
azi am fost la dr.nimic la pulmoni, dar cica are neste secretii cam verzui in gat si mi-a dat Augmentin. in schimb are o bila alba de la mine ca mi-a zis sa nu-i fac cu nici un chip vaccin anti gripal.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Simo78 spune:
si lui Bladut! iar l-am uitat
Desi nu credeam ca o voi spune vreodata...vreu un job! Si inca unul bun!. Mereu mi-am dorit o familie, am considerat ca locul meu e acasa. Insa acum ca il am pe Matei, am o relatie super cu sotul, am cu cine sa-l las pe Matei, I-am cladit o baza solida si am vazut ca cei din jurul meu (in speta parintii mei pentru ca ei ma vor ajuta) urmeaza linia impusa de mine in ceea ce priveste cresterea lui....acum imi doresc si altceva...O fi o alta etapa din viata, nu stiu! Asa ca mi-am schimbat look-ul....i-am scos mesele din noapte, si iata ca nu se mai trezeste nici sa ceara apa...si am inceput sa caut de lucru....
Despre imbracat...cum ma imbarc si eu ...deja e plin parcul de mamici/bunici/bone in bluze sau geci subtiri si copii in geci de iarana, cu caciuli cu blana...saracutii de ei, transpiratii si rosii la fata!
Ma ocup cu incarcatul unor filmulete de azi de la porumbei...is vreo 11 mititele...cand termin pun si link.
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei