Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (104)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

simo, bafta la cautat job!
valen, ma tot tin sa-ti spun ca am vazut poze. arati ff bine.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Dana uite aici reteta de GULASH de la Alina:
"pui la fiert carnea de vita taiata cuburi mai mari si o fierbi la nesfarsit ca asta dureaza.separat calesti ceapa cu ardei.decojesti rosii din belsug le tai marunt(sau date prin masina) si pui peste ceapa si le calesti in continuare 10-15 min.cand carnea da semne ca se moaie pui amestecul de ceapa cu ardei si rosii plus boia dulce si piper.aici(si ungurii in special)pun chimion(eu il urasc dar cica asta face gulasul).cand e fiarta carnea adaugi cartofii si lasi sa fiarba pana aproape seaca....si pofat buna!nu e cine stie ce dar eu asta fac si cica "aduce" cu originalu'
in loc de cartofi poti sa pui galuste cum le zic eu.fierbi apa separat,cand clocoteste adaugi galuste facute din ou si faina si sare.cand s-au fiert le pui in locul cartofilor"

Maica-mea ne-a facut si a fost grozav de buna , a mai facut si mamaliga pe langa care a mers la fix cu gulashul (desi eu nu mananc mamliga cu sarmale, ciorbe de data asta mi s-a parut ca merge excelent).

Astept reteta de placinta/strudel cu dovleac si nuca

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

eu cred ca sunt singura care o imbrac pe Daria mai subtire decat pe mine; eu sunt o friguroasa si ma doare capul imediat cum ma bate un pic vantul.

Timi maine iti scriu reteta ca e ceva de scris.

Noapte buna

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Timi multumesc mult, cred ca am scris in acelasi timp. La ce ne gandim noi seara - la mancare bat- o vina. Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui valen

Fiana, deci si tu tot asa...si eu care credeam ca sunt singura. Eu in Romania am facut un colegiu de birotica si am avut tot felul de joburi: vanzatoare, secretara, receptionera apoi casiera intr-un cazinou. Cand am ajuns aici eram asa de ametita ca nestiind ce drum s-apuc am mai facut un copil; apoi m-am documentat (chipurile) si m-am inscris la facultate la un certificat in gestiune de operatiuni si logistica; intre timp mi-au venit alte idei si ma gandesc sa-mi deschid o afacere a mea (intr-un alt domeniu, evident, da' cu recesiunea asta economica dracu' stie cum e bine sa mai procedezi)deci si eu sunt varza cu perspectivele carieristice; uneori imi spun ca m-am saturat de stat acasa, alteori parca n-am nici o tragere de inima sa purced la ceva concret. I-am sugerat sotului sa munceasca mai mult si sa aduca el bani mai multi iar io, daca tot studiez cum e cu gestiunea, sa ma ocup de cheltuirea corecta a banilor, da' cica n-are nevoie de un astfel de ajutor

Pana la urma nici scoala asta multa nu e bunasi nici munca in exces, ca te uzezi inutil si imbatranesti mai repede; in fond, toti ajungem in acelasi loc, indiferent pe ce drum apucam.

Acuma, c-am terminat cu filozofiile de 3 lei, ies putin la aer, ca de la prea mult stat in casa spun numai prostii.

hahahaha! Suntem in aceasi oala.... Eu am facut ASE-ul ca m-am indragostit de unul dintr-o carte care era mare businessman si m-am gandit eu sa ma fac afacerista. Am vrut sa-mi fac cateva afaceri dar am renuntat rapid, ca am niste goluri uriase in materie de economie. Asa ca acum ma gandes sa ma reprofilez dar nu ma hotarasc pe ce anume, si oricum nu am timp. Sper insa sa-i mearga sotului bine dar la gestiune nu ma bag, stiu sigur ca nu ma pricep

Sarah si Vlad!

Mychy ce faci la transporturi? stiam si eu un tip acolo

Dana si eu sunt foarte spartana in ce priveste tinuta lui Matei. Daca lui ta-su nu-i e frig, de ce i-ar fi lui? Ca eu stiu ca-s friguroasa rau si nu vreau sa-l infofolesc. Dar ii mai verific nasucul si mainile si pare ok. Mainile sunt reci in general, dar cred ca e din cauza ca se joaca cu pietricele pe jos sau se tine de leaganele din parc.

Am adaugat reteta de gulash pe blog

fianna cu printisorul Matei

http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Deni acum mi-am amintit..l-am anuntat deja unde imi voi petrece un week-end din primul salariu...si cu cine...iar Matei va ramane cu EL si nu cu mama, sa ma aprecieze la intoarcere

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns surubika spune:

am revenit si eu dupa o lunga pauza
nu am avut net si nici acum nu merge tot timpul
nu stiu care e pb, dar sper sa aflu in curand
nu am avut timp sa citesc tot din urma, sper totutsi sa reusesc intr-una din zilele astea
le urea la multi ani sarbatoritilor, tot binele din lume si sa traiasca 100 de ani fara sa stie ce sunt necazurile si problemele
denis nu prea mai doarme nici ziua nici noaptea, nici nu papa
a inceput totusi sa bea lapte seara, ceea ce ma bucura enorm
i-au iesit 2 canini si 2 maselute si urmeaza si cei de sus
sper sa reusesc sa intru mai des si sa rezol cat mai curand pb cu pc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Gata! poze noi, semnatura noua. ma duc la nani.

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Simo, ne-ai aratat poze cu Matei si cu sora lui mai mare, da' pe tine cand te vedem?

Mergi la inceput

SAracii porumbei , i-a alergat de i-a zapacit .
Frumos foc Mateiu tau. SA-ti traiasca !!!!

Mergi la inceput