Gravidutze si mamici de Cluj -92

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI as vrea sa incep so dau la inceputul lunii noiembrie
oricum daca te hotarasti si vrei so dai pe piticutza cred ca se poate so inscrii fara probleme imediat dupa ce ai actele necesare
ANCA sper sa ti placa si tzie

am mai scris si mai scriu inca o data ca mi ar placea tare mult sa fim mai multe mamici cu copii acolo ,putem spiona mai bine desi nu cred ca i cazul

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

HAI CFR

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

ALEX ar fi bine sa fim mai multe la o gradi cu pitici, insa eu poate la anu o sa il dau acolo , inca ns unde si cum, sa vedem primadata unde vom locui pana la anu, cum pot sa il duc la gradi si multe altele, insa ma buucr mult k ai gasit gradinita perfecta

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

BUna seara mamicute dragute,

Mi de scuze ca nu am mai intrat dar am fost tare ocupata,azi am strans prin casa,am facut sarmale (ca nu mai aveam idei ce sa fac de papa),am fost la plimbarica siu mai ales asa somn bun am trag langa Eric de o ora jumate!Nu stiu ce are dar de 2 nopti nu mai doarme bine,se trezeste din ora in ora nu stiu ce sa-i mai fac!!!!
Maine dimineata la 10 suntem programati la vaccinul de 4 luni la dr de familie,iar la ora 17 mergem la pediatra noastra sa il consulte pt ca asa ii horcaie nasucul si il tot aspir si in plus de asta i-au aparut niste bubite rosii pe spate si vreau sa vad sa nu fie ceva alergie!!!
Si inca ceva de 2 seri nu o mai vrea pe tzitzi.Papa ce papa iar apoi trage un scandal,stiti cum fac copii aia razfatati si razgaiati?Ca dau din picioare si maini?Asa face si el?Acum i-am bagat-o pe suzi si a adormit!Nu stiu cat il va tine!

Alex sa nu razi de ce te voi intreba!!!Am vazut ca urmaresti Regina,in mare mi-a zis Ramo,dar zi-mi acuma Roza s-a facut scorpie?Si ce s-a intamplat cu Norocel,si cu fetele lui Gigi??Sa nu razi!

Va pup si noapte buna!!Si vizionare placuta la meci

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Andreea poate ca il deranjeaza ceva de nu maninca..poate are rosu in git. Vezi ca daca e racit nu e bine sa faceti vaccinul. Eu asa stiu. O sa treaca perioada asta de copil razgiiat, desi nu cred ca e vb de asta la asa bb micut... si dragut

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ca veni vorba de rosu in gat..eu plang la fiecare inghititura...Nu m-a durut asa in gat de cand ma stiu. Sper sa o pot menaja pe Alexia si sa nu ii transmit si ei. Beau ceai la greu

Va las, noi suntem obositi, adio cu somnul pana la 10, la 7 eu sunt in picioare, pe Alexia o trezesc la 7:30..

NOAPTE BUNA!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna seara si de la noi!

scuze ca nu am mai "intrat" de ceva vreme insa sunt ocupata la superlativ daca pot spune asa... mi-e tare dor de voi si cateodata va mai citesc "in fuga"... Maria s-a obisnuit de minune cu bunica in sensul ca mananca sie cuminte... desi... se pare ca devine o rasfatata care se maraie daca vrea sa primeasca ceva... asta nu facea inainte, insa se pare ca e riscul meseriei de bunica! rasfatul! sunt insa multumita si linistita totodata ca o stiu pe maini bune... trebuie sa merg si eu la cresa de care zice Alex ca doar e in zona noastra!

ma bucur pentru acomodarea la cresa a micutilor "forumisti" si ca mamicile sunt un picut mai linistite!

despre noi? Maria aproape merge singurica si in fiecare zi ne uimeste cu ceva nou si ne umple sufletul de bucurie! abia astept sa ajung acasa de la servici sa o strang la piept si asa imi potolesc dorul care ma macina toata ziulica! iar cand vad ca si ea ma strange in bratuca abia, abia reusesc sa imi opresc lacrimile de bucurie!

o seara frumoasa!

alex - te asteptam cu detalii despre cresa "Patricia"!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Mergi la inceput

BRAVO CFR!!!!

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Saluti,

Am intrat scurt sa va zic impresii dupa prima zi fara Ana. In primul rand Ana mi-a facut o surpriza si nu s-a trezit deloc asta-noapte asa ca am dormit toata noaptea ca sa fiu odihnita astazi. Am plecat fara sa-i dau tzitzi si am lasat-o dormind, era asa linistita si frumoasa, ca parca nu ma puteam desprinde de ea. Pe la pranz a adus-o mama in vizita la mine, ne-am dragalit putin si apoi au plecat sa faca nani.Ziua mi s-a parut lunga-lunga si parca nu mai aveam stare, ma gandeam intr-una ce face in mod normal la ora aia, daca papa, etc. Am dat doar 3 telefoane, insa le-am exasperat pe colegele mele ca numai despre Ana vorbeam si aveam impresia ca imi lipseste ceva vital.
Ea s-a descurcat super cu buni, a papat bine, a dormit conform programului, au iesit afara etc. Surpriza cea mare a fost cand m-am intors, pur si simplu s-a lipit de mine si pana la baita nu a mai vrut sa stea nicio clipa fara mine. Doamne e atat de afectuosa si lipicioasa ca ma topeste!

Adriana bravo pt zambareata, eu cred ca e un inceput bun!
Ioana ai dreptate, noi cred ca suntem mai dependenti de ei, decat viceversa!
Andreea bebelusii au faze in care papa mai mult sau mai putin, poate fi o toana, un ros in gat cum zicea Ioana sau un gust diferit al lapticului, poate ai papat tu ceva puternic aromat, etc vei vedea ca se regleaza in 1-2 zile.
Oana te inteleg cu rasfatul oferit de bunica!

Somn usor,

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREEA draga asa e, Roza e tare rautacioasa acuma ,pe Norocel l a aratat doar in primul episod :era la "ciucalata in bratze"
iar fetele lui GIGI sunt ok una se distreaza cu Medalion si cealalta e cu Gigi
si cam atat ...ma uit la serial dar nu stau in fatza tv ului mai fac si treaba prin casa asa ca se intampla sa mai pierd din secventze

OANA draga ce bine ca e buni cu puiutzu

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput