Gravidutze si mamici de Cluj -92

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Aaaa..n-a fost prea incantata sa ma vada, ea s-ar fi intors la copii.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Aaaa..n-a fost prea incantata sa ma vada, ea s-ar fi intors la copii.

Noi ne tot facem tot felu de temeri si copiii sunt mai adaptabili decut noi de 1000 de ori.

Adriana ar fi tare interesanm, cind ai timp, sa ne mai spui meniul de la cresa. Pe mine m-ar inspira tare mult. Maninca singura Alexia? sau o ajuta cineva? Cite femei sint la 28 de copii?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Nu stiu exact cum sunt cu copiii..cred ca totusi sunt 2 femei la 10-15 copii, cam asa. Nu mananca singuri, cred ca merg de la unul la altul si ii ajuta. Ca daca ar sta cineva sa o hraneasca doar pe ea ar manca mai bine, sunt constienta de lucrul asta. Oricum, pepenele l-a mancat singura, bluzita e fleasca si galbena pe maneci, de unde am dedus ca singurica a mancat. Va spun meniul, doar sa mi-l zica si ele mie in fiecare zi. Pentru gradinita este afisat, la cresa nu e afisat. Ce a fost mai interesant e ca mi-au zis ca fara avizul acela nu o pot primi, dar au tinut-o totusi pana la 12. Si cand m-am dus dupa ea mi-au spus ca SANEPIDUL e jos, la gradinita, deci urma sa ajunga si la cresa, asa ca e bine ca m-am dus s-o iau.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

Andreea care l ai comandat ?
imi place tare mult calutzu roz la 255.26 lei
si ala la 490 e super dar e cam scump

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

alex inca n-am comandat... mai astept o oferta de la cineva care are si poate il vinde... tot la cel cu 255 ron ma gandeam si eu...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREEA no sa i mai comand tocmai am aflat ca o sa primeasca de ziua ei unul din Austria de abea astept ,a picat super ,tare mi am dorit un calutz pt ea
MELI inca n am inscris o ,maine o sa merg so inscriu ,,,sper sa fie totul ok ,o sa sun peste jumate de ora sa mai pun ceva intrebari
daca nu se poate 2 sau 3 zile pe sapt o sa fiu nevoita sa renuntz deocamndata ,nu vreau so dau full time inca
iti scriu peste 1 ora cum stau lucrurile
ADRIANA ai vazut ce repede s a acomodat puiu ?super ,te ai mai linistit un pic asa i ?

Mergi la inceput

IOANA13 scuze am uitat sa ti raspund ,nu stiu daca acolo e Gruia ...habar n am
poate te ajuta daca ti spun ca e aproape de cele 7 intersectii

Mergi la inceput

ok ,am reusit sa vb cu patroana gradinitei si si a cerut scuze ca nu ne mai putem intalni la 11, asa ca intalnirea s a amanat pt ora 17
motivul a fost unul f ok ,nu se mai permite intrarea persoanelor straine in prezenta copiilor,sunt f stricti in privintza bolilor ,virusilor etc ,asa ca, pt cei care vor sa viziteze se poate dar numai dupa 5 ,dupa ce copiii au plecat de la gradinitza
si se poate asa cum vreau si eu adica 2 -3 zile pe sapt ,,,superrr
nu stiu cat o sa ma coste ,va spun maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-dar daca o inscrii, de cand va merge?adica poti incepe de luna asta deja? sau numai peste cateva saptamani? sau luni chiar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Alex, abia stept sa vii cu detalii...poate facem si noi un efort sa-l ducem la gradi particulara pina merg la serviciu, ca la sta nu mi-l ia daca eu sint in CIC.

Diana, cum a fost prima zi de lucru? nu stiu daca mai apuci sa intri sa ne mai spui cum se acomodeaza Ana cu buni si mai ales cum te acomodezi tu fara sa fii linga puiutza non-stop.

Adriana, ce ma bucur ca s-a acomodat repede Alexia. eu ti-am zis ca la cit e ea de vesela si de zimbitoare, va fi febletea educatoarelor. sint curioasa cum va fi cu somnicul...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

in alta ordine de idei:

HAI CFR-UL!!!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput