Gravidutze si mamici de Cluj -92

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neatza

adriana, ma bucur k totul e bine, ai sa vezi k se va integra super usor si ii va palcea mult mai ales daca are o educatoare asa frumoasa

azi avem program administrativ k de sambata am lenevit mai bine zis mi-am recupera mana, am uitat sa va spun k sambata am pikat intr-un gard cu mana si mi-am facut varza palma, mi-a intrat gardul in mana si mi-a despikat-o in doua , acum sunt mai bien asa k azi avem multa treaba

va pup si va doresc o zi placuta

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamica

Salutari,

Ioana acum am vazut ca mergeti in parc dar nu mai am cum sa ajung ca Ana doarme, o lasam pe altadata.

Kitzy La multi Ani fericiti!
Anca mare curajoasa esti cu masterul, bafta mare si felicitari!
Adriana nu stiu ce sa-ti zic sa te incurajez, va fi bine pt puiuta si se va acomoda repede si usor! Indiferent de felul in care se produce ”separarea” de copil cred ca traim aceleasi sentimente.
Andreea ce frumos si mare e Eric, adevarat cavaler!
Anca multa sanatate Soranei, e nasoala perioada asta ca sunt multi copilasi bolnaviori!
Eu am fost tot plecata zilele astea cu tot felul de chestii administrative si Ana s-a acomodat super cu buni dar eu am niste stari groaznice ca ma gandesc ca, de maine, Ana ma va vedea pt prima data intr-o zi, dupa-masa la 6, ca ea doarme cand plec eu la servici. Fetelor cred ca voi muri de dorul ei si chiar daca sunt total linistita ca e ingrijita extrem de bine am un sentiment de esec ca nu voi mai fi eu cea cu care va face lucruri in premiera, nu voi fi langa ea cand descopera lucruri noi sau cand va avea realizari sau se va simti mai rau din diverse motive. OFFF imi propun sa nu ma mai vaicaresc dar ma buseste plansul din ora in ora.

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

multumim Diana... (sper ca despre noi vorbesti, ca acu ne incurcam... mai e un Ericut, dar mai mititel...) toti sunt niste dulci, ce sa mai... doar sunt ai nostri....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dpop

adriana, nu te supara, eu am vrut sa te incurajez. stiu ca ti-e greu, si mie mi-a fost greu. dar ideea e ca se va acomoda. nu neaparat e paradis nici la privata, si eu daca gaseam locuri la stat, acolo o lasam. la stat sunt mult mai cu experienta doamnele. nu am dat-o la privata ca as fi mai snoaba, pur si simplu n-am putut. in fine, nu mai incerc sa te consolez ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda si vad ca numai te enervez

si pentru nu stiu cine intreba, cand lucrezi la "particulari" fii sigura ca nu sunt incantati sa tina un post in aer 2 ani de zile. sau ma rog, sa aduca un om nou fara experienta in loc. rareori sunt firme asa prietenoase. daca tot investesc in cel nou 2 ani de zile, ce nevoie mai au de tine dupa ce te intorci, cand tu esti deja depasit, nu mai esti la curent. in fine, nu iti zice nimeni explicit nimic, dar implicit se stie... asta pe langa faptul ca daca ai un salar decent si rate imense, cei 6 milioane sunt o palma in fata.

eladeea, eu ziceam de quelle, nu miniblu. acolo e 2 mil calutul (200 lei). la auchan erau cu 149 parca, dar imi zicea o prietena ca s-au terminat. erau destul de mari, irina nu ajungea jos, dar nechezau si dadeau din coada cand ii trageai de urechi.

mami de irina

mersi diana... am gasit la cineva care mi-l trimite prin posta... e un ponei dragut, care necheaza, da din gura si canta...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neatza
ANDREEA de pe ce site cumperi poneiul ?

ELENA nu o sa platesc 600 ron ,o sa fie mai putzin ,maine o sa pun la punct toate lucrurile
IOANA (sara)nasa lui Tiadris mi a spus ca pe Donath este o gradinitza f frumoasa ,acolo a fost si puiutzu ei ,e gradinitza de stat
ADRIANA ma bucur ca sunteti bine si ca ia placut puiutzului

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

MELI ce analize se fac in laboraturul ce l aveti ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

neatza
ANDREEA de pe ce site cumperi poneiul ?

ELENA nu o sa platesc 600 ron ,o sa fie mai putzin ,maine o sa pun la punct toate lucrurile
IOANA (sara)nasa lui Tiadris mi a spus ca pe Donath este o gradinitza f frumoasa ,acolo a fost si puiutzu ei ,e gradinitza de stat
ADRIANA ma bucur ca sunteti bine si ca ia placut puiutzului

Alex, am gasit aici:

http://www .crazytoys .ro/jucarii/?&search=calut

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

m mult Andreea ,o sa ma uit acuma

Mergi la inceput

Andreea care l ai comandat ?
imi place tare mult calutzu roz la 255.26 lei
si ala la 490 e super dar e cam scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

mami-alexia-ma bucur ca a fost bine,te asteptam cu vesti bune.

Alex-avem laborator de tehnica dentara.imi spui te rog,daca acum ai inscris-o pe Tiadris,de cand o duci?cu cat timp inainte trebe inscrisa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Am revenit. Alexia a incantat toata cresa, a ras, a cantat, s-a jucat, n-a plans deloc, toata lumea a laudat-o. S-a descaltat incontinuu (ma asteptam la chestia asta). Dimineata eu avut in meniu cozonac cu lapte, a mancat foarte putin. La pranz: supa (a mancat putin - ei nu-i place supa, mananca doar bors), orez cu carnita (a mancat bine) si 2 bucati de pepene galben mancate cu pofta. La gustarea de dupa-amiaza aveau iaurt cu fructe si biscuiti. Ajunse acasa a mai mancat si o farfurie de bors si iaurtul. Sper sa se mai acomodeze si cu mancarea...daca nu, asta e, o sa manance acasa mai mult. Educatoarea ei a spus ca nu crede ca vor fi probleme la somn, dar o sa vedem maine. Acum doarme, a adormit instantaneu, e obosita...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput