Gravidutze si mamici de Cluj -92
Raspunsuri - Pagina 7
ALEX29 spune:
ANA bine ca puiu e pe maini bune asa ca poti sta linistita 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Ma declar invinsa...am dus-o pe Alexia la cresa, am dezbracat-o si cand am terminat operatiunea, una din educatoarele ei a deschis usa la "clasa lor" si a strigat-o. S-a dus ca fulgerul si nu s-a mai oprit decat la jucarii. Nu a mai interesat-o de nimic altceva, puteam sa o strig eu inapoi mult si bine. Educatoarea mi-a zambit, a inchis usa si asta a fost.
Sper sa manance mai mult azi...
Va doresc o zi frumoasa!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
mami_alexia spune:
Diana, ma bucur ca Ana este bine!
Alex, asteptam impresii de la cresa!
MAMI(Adriana) &
mami_alexia spune:
Mi-e dor de Alexia..

MAMI(Adriana) &
nrl spune:
Adriana 

ce super fetita ai 
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
ALEX29 spune:
NEATZA
ADRIANA draga nu te mai supara ,ai vazut ce frumos si repede s a adaptat puiutzu ?
fetelor poate reusesc sa fac niste poze azi la gradi ...nu stiu daca ma lasa ,macar 2 sau 3 sa vedeti si voi ,site ul lor nu e gata inca
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
Ioana13 spune:
Adriana super fetita ai... cum altfel?
Dintre bb-ii mai mari, spre un an si peste, mai sinteti cu 2 somnuri pe zi?
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
salutare tuturor
noi cred k ne-am racit , eu deja is ok insa dragos cred k a luat de la mine ii curge doar nasucu si ii infundat, azi mergem la dr k am fost ieri insa dr isi schimba programu la fiecare 1.
dianafelicitari pt pria zi de munca si bine k sta cu buni , k esti si tu linistita
adrianafelicitari pt galusca noastra, super s-a acomodat, daca ar fi asa si dragos l-as duce si eu maine k stiu k invata fff multe acolo, las k vine acasa si o sa va iubiti

poze
Elena si
Dragos Stefan
Andree27 spune:
Neatza,
Acum am venit de la vaccinel!SUnt tare mandra de baietelul meu,deloc nu a plans,inca dupa ce a scos acul i-a ras asisteneti!!Dragul de el!Rosu in gat a zis dr ca nu e,dar i-am explicat ca refuza tzitzi.Pt ca azi dimineata a facut iar niste crize ca abia daca a tras 2 inghitituri!Nu stiu ce sa mai fac cu el!Oricum azi il duc la pediatra noastra in care am foarte multa incredere,sper sa fie bine!!!
Va pup si multumesc pt griji!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
Gabriela77 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Andreea, felicitari pt Ericut cuminte la vaccin!
Alex, da, e enervant ca nu au inca site...dar atata problema sa fie, daca in rest e fumos! A inceput de ieri si baietelul prietenilor mei, o sa-i trag de limba.
Diana, iti inteleg sentimentele, cand sunt departe de Sara, chiar pt cateva ore doar parca imi lipseste vreo mana sau vreun picior.
Oana, ma bucur mult ca Maria s-a acomodat cu buni. Asta e cred foarte linistitor.
Ioana, noi suntem inca pe 2 somnicuri.
Adriana, nici nu ma asteptam la altceva de la Alexia. E clar ca o vor adora acolo.
Ce frumos e afara, noi iar sngure, tati a plecat in Germania aseara, Sara e mai maraita si irascibila, si gingia e foarte inflamata.
In fine, sa trec la raport, ieri am fost harnicute, am vizitat 2 crese de stat din cartier, am ramas placut surprinsa. Mai ales la una. Deci e clar ca aveam prejudecati. Arata bine, sunt nou mobilate, luminoase, vesele, au spatii verzi mari, pe scurt, frumos.Bine, mi s-a spus clar ca nu am sanse la locuri libere, nici macar pt la anul, asta insa a fost mai putin important. Daca ne-am hotari pt una, avem persoane care sa ne ajute. La una din ele cand am intrat s-a pus Sara pe un plans groaznic. Mi-am dat seama acasa care a fost motivul: tanti care ingrijeau copiii aveau halate albe, s-a gandt saracuta ca primeste vaccin.
Cum spuneam, una din ele mi-a placut mult mai mult, si e chiar cea mai apropiata de locuinta noastra. E si acesta un lucru important, n-as vrea sa strabat tot Clujul cu masina, si asa voi fi contratimp, eu lucrez de la 9 la 17.30 si majoritatea au program pana la 17 sau 17.30. Singurul lucru care ma deranjeaza e ca aici nu sunt educatoare, ci ingrijitoare. Bine, la o adica, la aceasta varsta ei au nevoie priorita de ingrijire, joaca, somn, papa. Am vazut ca fac si activitati, sport, desen, muzica, aveau TV, DVD.
Inca nu am luat nicio decizie. Mai vreau sa vad Patricia, si ma voi ghida dupa instinct, asa cum am facut-o totdeauna.
Va pup, o zi frumoasa sa aveti!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)