Gravidutze si mamici de Cluj -92

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut!
azi am fost sa-mi platesc rata...m-a durut mina cind am vazut citi bani tre' sa scot din buzunar...offf...

Andreea, eu am carucior mic de la primii pasi...n-are decit doua pozitii ale spatarului, deci nu prea poate dormi bebe in el (decit daca e ffff obosit...atunci nu-i mai pasa unde e si adoarme). in rest eu sint multumita de el, e usor, se stringe repede umbrela...dar sint altele mai bune...la miniblu am vazut ultima data si nu erau tare scumpe. vezi ca saptamina viitoare e expo pt bebici la expo transilvania, poate gaseti acolo ceva

Andreea27, imi pare rau de ericutz...sper sa fie bine repejor...nu te speria f tare pt vomat noaptea, ei intorc capul din instinct si nu se sufoca.

Ramo, Raluca, sa ne dati nr de tel al dr homeopate. e bine de stiut ca poti trata si naturist anumite boli. insa totusi pentru infectii bacteriene nu cred ca se poate inlocui antibioticul.

Ioana, papaciosul de patrick! mi s-a facut si mie pofta!

Alex, bine ca a trecut febra! ce nasol cu reactiile la vaccinurile astea...

Ioana, mami de sara, de ce vrei sa mergi la cab particular la vasilescu? ca am auzit ca se ocupa mai ok de copilasi la recuperare si la cabinet e mai expeditiva si nu prea are rabdare...mi-ai facut o pfta cu cartofii aia aurii...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

salutare
azi a fost prima zi a bonei singura si nu se prea descurca ajutati ma sa mi caut alta
asta imi cerea 600ron pentru 8 ore la pret e rezonabil dar eu i am spus de dimineatza ca daca nu ajung eu pana ii trebuie la copil sa manance sa i dea lapte si ea m a sunat sa vin ca nu stie ce sa faca cu el ca plange si nu gaseste blenderul sa i faca fructe.ce zic eu ce intelege ea
meli tu unde ti ai gasit bona?

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, OANA!!!! Sa fii fericita!!!!

Magda, cum te-ai descurcat cu gradinita? nu ai mai incercat? chiar si la privat...uite gradi de care zicea Alex, pare ok ca pret...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

tu fetelor, am o intrebare. miine vreau sa ies in oras cu ovi...mergem sa mincam undeva. si ne-am gindit la chicago's...voi ati fost acolo de 8 martie, cum a fost mincare si servirea? as intra pe pagina lor de net da' nu's ce are de nu ma lasa, asa ca va intreb pe voi...ce-mi recomandati?

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Anca nu am vazut de ce gradi zice Alex si iau si bebei de 6 luni?

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

magda-eu am gasit-o prin tata.adica a avut grija de tati,am fost tare multumita, acum nu mai e cazul sa vina la tata si o tin pt piti,hihi.

mami-alexia-imi spui te rog si mie ce-i dai la Alexia ca e racita. si a mea a inceput cu cursul nasucului, offf, sigur a luat raceala de la minbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

vai tu fetelor ce spor aveti la scris dar imi pare rau k scrieti numai probleme viata asta

sanatate multa pt bb bolnaviori

meli eu i-am dat nurofen de 3 ori pe zi si cand am fost la dr asa mi-a dat si dr , a zis k ii de la dintisori

rammo, ralu si eu as vrea nr de tel de la dr nitu

magda nasol cu bonele astea, ce program ai???

alex , apropo de spanac cu ficatei de pui cica nu ii bine sa ii dai , spanacu in combinatie cu ficatu da ceva....nu imi vine acum pe limba dar intreb si iti spun, intraba si tu dr ta, dai spanac cu ou sau combinat cu cartof sa ii faci un pireu cu spanac

legat de pofta de mancare , eu zic k au perioade si periaode, dragos a fost la fel nu papa , iar aucm papa de numa

va pupik si ne auzim mai tarziu k avem imediat musafiri

Elena si Dragos Stefan

Fericirea este pauza dintre doua necazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ioana mai bien iti faci programare la reucperare la dr Vasilescu, la artris e 80 ron consultatia

Elena si Dragos Stefan

Fericirea este pauza dintre doua necazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Bune seara mamici,
ooofff...multa sanatate la bolnaviori!!
La Multi ANi Oana!
Cu greu mai apuc sa scriu si eu pe aici. Am inceput lucrul, e drept doar 4 ore pe zi, dar suficient cat sa fiu tot mai aglomerata. Si la mine soacra s-a razgandit sa ma vina zilnic sa stea cu Sara tocmai acum cand e mai mare nevoie. Asa ca ne descuram cum putem, sta tati mai mult cu Sara, lucram in contra-tura.
Elena, la recuperare cum se procedeaza la Vasilescu? care e tariful? se face programare si acolo?
Sara mea e ok, cu papatul din biberon ne-am obisnuit, dar nu bea mult . In jur de 150 ml odata, seara la 9.30 si noaptea, pe la 4 . Peste zi papa dar tot asa, nu chiar o portie intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salut

ramo, sa stii ca azi chiar m-am gandit la tine, sa imi spui de dr homeopat, poate o sa ajung la ei,

alex..uff..ce nasol cu febra asta..si al meu a avut intr-o zi 38,2..scazand 5 unit...a avut in fapt 37,7..dar nu i-am dat nimic, ca si-a revenit. cred ca e de la un nenorocit de dinte. care il chinuie de ,mult..de mai mult de 10 zile :(
si sa stii ca si eu am obs in poze cat esti de slaba!

aa..nici noi nu mai mancam la blender..de mult..nici nu mai tin minte.de pe la 10 luni.ii pasez cu furculita.

Delia..imi trimiti si mie pm cu datele "urmasei" dritei Nitu, te rog?

ailei..anca, nu-mi adu aminte de rate..pana luni tre sa platim banca..si dc mai creste cursul al valuta..o iau razna!.noroc ca acum castig eu ceva mai mult, dar tot nu e suficient :(

mai..sunt culmea soacrele astea..stiti ca si eu cat am insistat si al una si la alta sa vina sa stea cu piti..

mai, ideea e ca dc iti faci programare la vasilescu la spital..de regula, nu ea consulta copilul, ci celalalt dr. dc vrei musai cu ea, mergi la cabinet. consultul e la fel de expeditiv si colo si dincolo, nici vorba sa fie la cabinet mai rapida decat la recuperare.cam asta e. stiu pt ca eu am fost si colo si dincolo.

magda, super naspa cu bona..mai da-i o sansa..si eu primele zile cd a venit mama..eram disperata..pana s-a acomodat un pic.eu zic sa stai sa vezi o saptamana ce si cum. bine macar ca te suna. la mine mama facea cum vroia ea..eu imi puneam problema, ca nu am precizat aia, si ailalta.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput