Gravidutze si mamici de Cluj -92
Raspunsuri - Pagina 21
nrl spune:
Ramonella, ne dai nr ei de telefon? Pe mine ma intereseaza, Andrei al meu e cu nasul in pioneze de cateva zile si nici eu nu vreau sa-l indop cu medicamente. Multumesc 
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
ALEX29 spune:
sal
of tu fetelor ca mi a facut puiutzu azi noapte temperatura ,mi s a parut mie ca ceva nu i chiar ok sa doarma asa de repede ,a avut 38,3
asa ne am speriat ,am sunat o pe dr si ne a spus ca febra e din cauza vaccinului ,acuma e mai bine ,doarme ingerashu
ELENA o sa renuntz si eu la mancarea paserata ,oricum ii dadeam si inainte bucatzele ,dar dr mi a spus sa renuntz de tot :(
multe
si suntem alaturi de tine
IOANA13 e mortal Patrik cum papa iaurtzelu ,e tare scump![]()
IOANA(SARA)cand Tiadris e treaza nu pot face aproape nimic ,ma solicita intruna
dar am noroc ca doarme si atunci imi fac treaba
si mai fac cum face si Elena pun jucarii sau hainutze pe pat si o las pe ea sa le organizeze
ii place f mult sa mi traga hainele din dulapuri ,sa faca ea ordine ,asta e ,trebuie sa aiba si ei o activitate
pulpele de pui le crestez ,le condimentez cu sare ,vegeta ,piper (pt Tiadris pun doar putzina sare si pun o scobitoare pe pulpa sa stiu ca i a ei
)si storc zeama de la o lamaie ,le las asa cam 20-30 min ,pun folia de aluminiu pe tava si pun pulpele in tava ,le acopar si deasupra cu folie de alum iar dupa 30 de min iau folia si le las pana se rumenesc ,pofta mare
RAMO multumim tare mult ,is asa de
nici n am stiut treaba asta cu medicamentele ,te rog mult daca potzi sa mi trim un pm cu nr de telef al dr
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
multumim OANA pt urari si LA MULTI MULTI ANISORI SI PT TINE SI TOT CE TI DORESTI

astazi i am facut supa de pui cu orez (am pus 1 ceapa ,1 bucatzica de usturoi ,putzina tzelina ,1 morcov ,+carnitza de pui si 100 gr orez)
iar felul doi spanac cu ficatzei de pui
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
Raluca spune:
Cu mare intarizere si scuze : La multi ani printesei Tiadris si mamicii (de Maria) Oana!
Ramona, si noi suntem fani homeopate,pe noi ne trateaza "urmasa " d-nei Nitu (am apelat la ea ca e mai tanara si face si vizite la domiciliu)si n-a dat gres niciodata!
Alex ce vaccin ati facut la 1 an de are febra tiadris, infanrix IPV hib sau pentaxim?...ne pregatim si noi si mi-e cam groaza....ce papica buna aveti in meniu....
Andree27 spune:
Heellloo,
Sunt tare suparata!Am avut o noapte de cosmar!!!Cum v-am zis nu mai am asa laptic si am luat lapte praf sa ii dau completare!Aseara inainte sa il culc i-am dat laptic de la mine,m-am muls si aveam doar 130ml si apoi sa-i dau completare!A luat o gura si asa s-a strambat ca nu a mai vrut deloc.Si nu am avut ce face decat sa ii dau suzeta in gurita si asa a adormit!Iar pe la 1 noaptea saracutul asa a inceput sa planga ca am sarit din pat ca arsa!Cand mna uit Eric saracut era plin de voma,si pe ochisori si in nasuc si pe laterale in spate!!Asa ne-am speriat de numa,l-am luat saracutul si a mai tras niste ture de voma ,asa cu jet si bietul asa se forta si plangea de numa!!!Acuma ma bucur ca si-a revenit,papa si de la tzitzi si ii multumesc lui Dumnezeu ca nu a patit nimic si Doamne fereste sa se fii inecat cu voma lui ca eu ca tantalaia dormeam si nu am auzit nimic!!!
Asa sunt de suparata ca nici sa fac nimic nu am chef,dar incerc sa ma imbarbatez sa nu imi pierd lapticul si vreau sa beau multe lichide sa imi revina lapticul inapoi!!!!
Nu am resit sa citesc deloc in urma!Sper sa nu va suparati!
Va pup!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RAMONELLA
Da Adriana,sunt si impotriva infectiilor,a puroiului.Nu stiu sa-ti dau denumirea,nici nu as vrea,pentru ca de obicei aceste tratamente sunt personalizate,in functie de varsta,de persoana...iti pune o gramada de intrebari doctorita cand mergi la ea.Eu nici nu mai tin minte de cand nu am mai avut o raceala cu febra.Sunt multe medicamente,pentru orice.Si cel mai important,functioneaza! Eu ma duc la doctorita Nitu,desi pana acum am luat dupa ureche,dar oricum astea nu dau reactii adverse.e cam scumpa consultatia,costa 70 lei,dar mergi odata la ea,ii spui care sunt problemele,iti da ceva pentru imunizare,mai ales ca Alexia merge la gradi.Si alta data cand e racita sau ceva,o suni pur si simplu si iti da tratamentul. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Ramona, am si eu o intrebare: pentru pofta de mancare are ceva tratament dna dr. Nitu? ca tare l-as duce pe Eric sa-l vada cineva... papam tare rau...
mersi mult... imi dai PM cu nr. ei de tel? 
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andree27 Heellloo, Sunt tare suparata!Am avut o noapte de cosmar!!!Cum v-am zis nu mai am asa laptic si am luat lapte praf sa ii dau completare!Aseara inainte sa il culc i-am dat laptic de la mine,m-am muls si aveam doar 130ml si apoi sa-i dau completare!A luat o gura si asa s-a strambat ca nu a mai vrut deloc.Si nu am avut ce face decat sa ii dau suzeta in gurita si asa a adormit!Iar pe la 1 noaptea saracutul asa a inceput sa planga ca am sarit din pat ca arsa!Cand mna uit Eric saracut era plin de voma,si pe ochisori si in nasuc si pe laterale in spate!!Asa ne-am speriat de numa,l-am luat saracutul si a mai tras niste ture de voma ,asa cu jet si bietul asa se forta si plangea de numa!!!Acuma ma bucur ca si-a revenit,papa si de la tzitzi si ii multumesc lui Dumnezeu ca nu a patit nimic si Doamne fereste sa se fii inecat cu voma lui ca eu ca tantalaia dormeam si nu am auzit nimic!!! Asa sunt de suparata ca nici sa fac nimic nu am chef,dar incerc sa ma imbarbatez sa nu imi pierd lapticul si vreau sa beau multe lichide sa imi revina lapticul inapoi!!!! Nu am resit sa citesc deloc in urma!Sper sa nu va suparati! Va pup!!! Poze Andreea , de un Bondarel !!!! |
offfffff, saracutu Ericut....
si al meu voma cateodata in jet, dar noaptea nu i s-a intamplat, din fericire...sanatate multa si sa se faca bine... si sa pape....
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
fetelor, am nevoie de parerile voastre...
vreau sa cumpar un carucior super usor dar si rezonabil ca pret si bun, dpdv calitativ...
m-am oprit la BREVI B LIGHT, care are doar 4.8 kg. Pretul e fff bun, doar 250 Ron. E cam ceea ce-mi doresc pt zilele in care sunt singura cu Eric si trebuie sa mergem la plimbare, si trebuie sa cobor si cu carut si cu copil din casa.
Voi ce ziceti? Are careva Brevi? Ce stiti de ei? Sau imi puteti propune alte carucioare la fel?
Mersi mult!
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
Ioana13 spune:
Eladea eu am carucior de ala, de la Carrfour cu 200. Parca am mai vazut tot cu atita si acum citeva saptamini. E ff usor, e usor de inchis-deschis, numai ca nu are in fata "sprijinitoare" de aia si e destul de strimt(putin lat) scaunul, dar cred ca Eric e mai micut decit P, asa ca va fi mai comod pt el. Noi il avem de la inceputul verii, sta P in el, nu se plinge. Si e f usor de mers cu taxi, autobuz.. etc. Spatarul nu se lasa, doar la inca o pozitie, daca vrei sa doarma....
Ioana lasa ca mergi in club cu Alex si iti revii. Pe vremea asta si P e miriit, dar noi oamenii mari.
Adriana multa sanatate Alexiei.
E un pofticios P... ma distreaza... aveam ieri niste bucati de placinta de la mama pe farfurie, si vine si se arunca pe ea, am crezut ca vrea sa o arunce sau ceva, dar a infulecat-o... dupa ce mincase supa si o jumatate de corn.
Acum a luat din bucatarie de pe masa, nu stiu cum a ajuns, niste struguri si ii baloteaza.
Am facut cartofi aurii, au iesit super. I-am fiert vreo 5 min, Mi-am amintit ca face tata, dar el nu ii mai fierbe, si se fac f bine si ne fierti, la fel de aurii si de buni. Adica doar in oala cu ulei.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
RAMONELLA spune:
Eladeea da,sunt multe pentru pofta de mancare...eu stiu..adica Bea...trebuie sa mergi la ea,sa incerce sa descopere cauza pt care nu papa.Imi pare rau da nu ai activat PM-ul,nu stiu cum sa-ti trimit numarul.Din pacate Bea papa tot rau,acuma sa vedem dupa ce termina tratamentul pt viermisori...Dr.Nitu mi-a zis ca nemancatul lui Bea ar putea avea legatura cu vaccinul de la 2 luni...se blocheaza ceva in organism...a fost ea la ceva intalnire pe tema asta,si e o cauza des intalnita la copii...nici ei nu i-a venit sa creada,a zis ca daca ii zicea cineva chestia asta acum 1 an nu o credea...si se da un vaccnin homeopat,numai sa vada ce fel de vaccin a primit la 2 luni...Bea de la 2 luni nu mai papa bine...de dupa vaccin...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)