Gravidutze si mamici de Cluj -92

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

netaza

adrianans ar trebui sa gaseasca o modalitate educatoarele , copii bolnavi sa fie separati de cei sanatosi, ns dar mi groaza de cand va merge la gradi, sanatate multa

iar legat de ordinea prin casa si eu o fac cu dargos dupa mine si cand se plictiseste ii umplu patul din dormitor cu haine si aia distractie pe el

de cateva dimineata ne trezim dupa 8 jumate, ce bine e , insa azi ma doare capu si mi umflata fata de atat plans

merg sa mai papam ceva si sa iesim afara k nu mai ploua si sa profitam , in casa innebunim cu atata energie

alexlegat de pasirat eu nu ii mai dau la dragos de pe la 11 luni cu toate k nu avea dinti papa f b , k alte mamici zic k nu pot mesteca k nu au dintisori iar el nu avea si tot papa, asa k depinde de tine cu pasiratu, insa ar trebui sa renunti k e domnisoara mare

o zi placuta

Elena si Dragos Stefan

Fericirea este pauza dintre doua necazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

No ma bucur ca va plac pozicile....imi creste inima mare
Elenuta pozele au fost facute cu un Nikon D40.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

kitzyma gandeam eu k nu ii un aparat normal adica cum avem toti

acuam m-a sunat fratelo k trebuie sa mergem la notar pt succesiune, o caruta de bani ne tre pt asa ceva, avem niste legi de te doare mintea cu succesiunile astea, toate in favoarea lor k sa faca cat mai multi bani

Elena si Dragos Stefan

Fericirea este pauza dintre doua necazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna dimineata..imi puteti spune va rog daca doamna dr vasilescu are cabinetul ei particular,daca da...unde se afla..un nr de tel si cat ar costa o consultatie...multumesc

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori_deni spune:

eu stiu ca are cabinet mai sus de Gradina Botanica dar nu am numar de telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oana,La multi ani!!!Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!!!
Scuze de intarziere.

Fetelor,vin si eu cu o sugestie,va rog sa nu va suparati.Dar de ce nu incercati sa le dati piticilor bolnaviori medicamente homeopate si naturiste???Marea tampenie a doctorilor e ca dau imediat antibiotice.Nu stiu ce sa zic,dar nu cred ca fac deloc bine la stomacelul lor.Este Imunogrip si imunorezistan de la Plant extract.Sunt variante si pentru copii si pentru adulti.Credeti-ma sunt foarte bune si eficiente.Si se pot face cure pentru imunizare,in special pentru copiii care merg la gradi.Exista si vaccin antigripal homeopat,care se ia in fiecare luna in aceeasi zi.E un flacon cu bilute din care se iau bilute pe luna si se sug.Exista medicamente homeopate si pentru febra,pentru nas infundat.Pentru orice sunt,credeti-ma.Eu nu pot sa iau medicamente si de multi ani folosesc remedii homeopate si credeti-ma ca sunt foarte bune.De 2 ori i-am dat Beiutei Imunorezistan,pentru ca a inceput sa-i curga nasucul,a 2-a zi nu mai avea nimic.
Acuma faceti cum credeti,eu v-am dat doar un sfat.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ramo, nimeni nu e bucuros de antibiotice, crede-ma. Dar n-ai incotro cand ajungi la o infectie in corp asa cum e rosu/ puroi in gat. Cred ca cele homeopate sunt buna, nu zice nimeni ca nu insa eu personal nu am atat de multe cunostinte despre ele. Si spui ca sunt si impotriva infectiilor? Ar fi bine sa fie asa, da-ne mai multe informatii. Asa, pentru tuse i-am dat si eu sirop din plante dar ma repet, cand deja se ajunge la febra si puroi in gat, nu stiu ce altceva se poate face. Si am o dr care respinge cu inversunare antibioticele insa le prescrie cand nu se mai poate orice altceva.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

fetelor, imi mai da cineva ceva idei de iesit in weekend cu sotul si piti?undeva nu foarte departe si sa ai conditii pt piti?

Meli, niste prieteni au fost la Marisel, tot asa cu bebeii... nu stiu la ce cabana, dar cica erau conditii... o sa-i intreb daca te intere..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Ramo, nimeni nu e bucuros de antibiotice, crede-ma. Dar n-ai incotro cand ajungi la o infectie in corp asa cum e rosu/ puroi in gat. Cred ca cele homeopate sunt buna, nu zice nimeni ca nu insa eu personal nu am atat de multe cunostinte despre ele. Si spui ca sunt si impotriva infectiilor? Ar fi bine sa fie asa, da-ne mai multe informatii. Asa, pentru tuse i-am dat si eu sirop din plante dar ma repet, cand deja se ajunge la febra si puroi in gat, nu stiu ce altceva se poate face. Si am o dr care respinge cu inversunare antibioticele insa le prescrie cand nu se mai poate orice altceva.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Da Adriana,sunt si impotriva infectiilor,a puroiului.Nu stiu sa-ti dau denumirea,nici nu as vrea,pentru ca de obicei aceste tratamente sunt personalizate,in functie de varsta,de persoana...iti pune o gramada de intrebari doctorita cand mergi la ea.Eu nici nu mai tin minte de cand nu am mai avut o raceala cu febra.Sunt multe medicamente,pentru orice.Si cel mai important,functioneaza!
Eu ma duc la doctorita Nitu,desi pana acum am luat dupa ureche,dar oricum astea nu dau reactii adverse.e cam scumpa consultatia,costa 70 lei,dar mergi odata la ea,ii spui care sunt problemele,iti da ceva pentru imunizare,mai ales ca Alexia merge la gradi.Si alta data cand e racita sau ceva,o suni pur si simplu si iti da tratamentul.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sara2007

buna dimineata..imi puteti spune va rog daca doamna dr vasilescu are cabinetul ei particular,daca da...unde se afla..un nr de tel si cat ar costa o consultatie...multumesc

ioana...mami de sara

Ioana, o gasesti la Artis3, str. Republicii tel: 595.336

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput