Gravidutze si mamici de Cluj -92
Raspunsuri - Pagina 23
mami_alexia spune:
Meli, dupa cum a zis si Elena, Nurofen de 3 ori pe zi.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
mami_alexia spune:
Ati mai dat Augumentin la copii? Eu mor incet cu antibioticul asta. Azi cred ca a facut kk de cel putin 5 ori. Nu e chiar diaree,(pentru ca bag Biotics si furazolidon in ea) dar face cate putin si de multe ori. Si asa de tare s-a iritat, am dat-o cu crema de la Mustela dar in seara asta a inceput sa planga, o ustura
. As putea sa o dau cu crema antibiotic?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ALEX29 spune:
RALUCA m mult
i am cumparat pentaximul (170 ron) e prima data cand face temp dupa vaccin ,nu stiu de ce ,am v cu dr si mi a spus ca e normal sa faca temp si sa i dau panadol si novocalmin supozitoare
ELENA oricum n a mancat ,multum tare mult ca mi a spus
pot spune ca astazi e pt prima data cand Tiadris a mancat f rau ,azi dim i am dat 250 ml lapte praf(Milumil) la amiaza doar cateva linguritze de supa ,nici vorba de spanac ,a mancat jumat felie paine cu unt iar acuma 250 ml lapte
mor de suparare cand vad ca nu pape ,sper sa si revina maine
ANDREEA 27 imi pare rau pt puiutzu tau ,bine totusi ca papa iara la tzitzi
ANCA asa e se duc o gramada de bani pe rate ,asta e n avem ce face
MAGDA nu stiu daca iau copilashi asa mititei ,potzi sa suni ,e vorba de gradinitza Patricia ,bafta
eu am ales so duc din noiembire 3 ore pe zi (300 ron)sau 3 zile pe sapt(300 ron)
ANDREEA bafta in alegerea caruciorului ,eu am unul de la Evenflo de care s super multzumita
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
anca.b spune:
Adriana, nu i-am dat lui stefan antibiotic pina acum, dar stiu ca se da augmentin la copilasi! nu ai niste nidoflor sau cutaden in casa? sa o dai pe fundic...astea sint destul de tari, dar vindeca f repede, nu e nevoie sa dai decit de doua-max trei ori.
Fetele, ma bag sa fac capitol nou. va anunt cind e gata
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
ADRIANA nici eu n am folos Augmentin si sper sa nici nu l folosesc ,multe multe
la puiutz
MELI eu folos PANADOL pt Tiadris
VICTO si lui Tiadris ii mai iasa un dintzisor ,s ar putea sa i se traga si de acolo ,,,nu stiu sigur
ALEX29 spune:
Acum mi am amintit cand am vaz ce scrie Anca ,dr lui Tiadris mi a spus sa nu mi lipseasca nidofloru din casa ,e f bun pt funduletz,,,dar sa nu fie folos des
anca.b spune:
CAPITOL NOU
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii