Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Fetelor, legat de ce s-a discutat pana acum, cursul de puericultura nu cred sa-l fi facut cineva.Medicul de familie i-a dat adeverinta sotului, el a dus-o la serviciu si gata-10 zile concediu.Dar se acorda doar pt tata, si doar o singura data.Adica sotul meu nu mai poate beneficia de chestia asta, fiindca deja a beneficiat la Andrei.Cele 5 zile pt nasterea copilului stiu ca sunt de fapt tot pt tata, ca tu fie vei fi deja in prenatal, fie vei intra direct in postnatal dupa nasterea copilului.Sincer nu am auzit sa se acorde mamei-dar poate gresesc eu.

Legat de trusou, din martie parca anul trecut nu se mai dau 150 ron efectiv cash, ci niste chestii, dar pe care le primesti dupa vreo 2 luni, cu programare-cel putin asa e in Buc.Chestii gen betisoare de urechi, servetele umede, juma de pachet de pampers pt nou nascuti dar dupa 2 luni nu mai conteaza ca nu ii mai poti folosi, hainute, si nu mai stiu exact ceea ce continea pachetul...ideea e ca si astea pot fi donate, dar nu va asteptati sa luati banii efectiv-numai dc nu s-o fi schimbat legea intre timp, dar ma indoiesc.

Lavinia, 19+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Daca azi tot am facut calcule si calculele, apoi am zis sa incarc un cos cu produsele necesare pt bebe si mami, de la tetine, la carucior, betisoare de urechi, etc (fara mobilier). Suma este de 3900 lei. Nu zic pe site am umplut cosul ca s-ar considera intr-adevar reclama. Nu ma asteptam sa fie asa de mult. Bine, sunt toate produsele, inclusiv umidificator la rece, cantar electronic, sterilizator biberoane, balansoar, perna de alaptat, forfecuta si set pieptane, pompa si aparatori pt san etc etc. Mult, mon cher, mult, mai ales daca le iei pe toate deodata. Plus hainute si mobila?!

Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina726 spune:

Buna burtici, cum reusesc sa pun niste fotografii si semnatura mea????
26+2 zile cu Noah Réné

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

irina pt fotografii mergi pe photobucket sau webshots si incarci acolo si aici pui link

is scumpe toate chestiile de copii - ca daca iei una nu pare mult, dar toate o data e muuuult

25+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Lavini, e cam logic ceea ce spui tu. Ca doar noi avem oricum zile de prenatal. Ma rog, sa imi zica si cei de la RU.

Cat despre trusou, chiar daca se dau bunuri, eu tot le dau. La tara sunt atatea mamici care traiesc la limita saraciei, incat e chiar pacat sa nu le ajuti. Pentru unele familii 150 ron sau niste hainute sunt mult mai mult decat ne putem noi inchipui. Sunt sigura ca si ele ar vrea mai mult pentru puiutii lor.

Bee22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

buna fetelor!
in sfarsit am un pic de timp liber...vad ca am ajuns s aintru o data pe saptamana...cica, program redus , menajarea fumeii gravide ...noooo, nu s-a auzit de asa ceva la mine la berou...deh, daca nu-s neam cu sefu.....cand era nepoata-sa gravida valeleu ce menajare ii facea, ce speechuri cu protectia fumeii gravide!

super informatiile despre drepturile noastre!!!
deja l-am informat pe sef despre ceel 16 ore platite in care putem lipsi de la serviciu pt analize SI MAI ALES DESPRE CEI 85% DIN SALARIU BRUT! aaa....si ca mai stau doar in oct si noiembrie, iar in decembrie pa si pussi pt "protectia " mea la locu de munca!

in rest pupu pt burticoasele mele dragi!
abia astept sa merg la eco morfo VINERI LA 16,30!
imi da fi-meo niste suturi....aseara cand se mai potolise (cred c-adormise) o inceput sa vb tac-so cu el si sa-l mangaie (PE EL, NU PE MINE! ...) si l-a trezit si iar o inceput fotbalu prin burta!
uh...

bai si eu ma aranjez cam greu la pufoaica...da nici sa ajung sa impletesc codite...o sa-l mai pun pe sot sa ma ajute...SI POATE II VIN SI IDEI MAI NASTRUSNICE ...ca m-o cam trecut pe lista de asteptare...cica sa nu-i faca rau la bebe...ca daca se misca in timp ce noi...

ioana

2i+

puiutza mica

Mergi la inceput

Da Cristi, e mult de cumparat deodata. Acum imi dau seama, insa nu pot sa incep inca sa cumpar din cauza mutatului si a cheltuielilor cu mutatul, curatenia etc. Plus mobila si cateva hainute. Mobila am gasit-o, imi place, doar sa o platim si sa ne-o livreze iar hainute sunt peste tot. Bani sa ai!

Cadia, asa e cu tatii! Al meu deja isi inchipuie ce ii va cumpara si cum vor petrece ei doi timpul (eu sunt pe margine ca nu skiez si nici nu inot). Trebuie sa il temperez, ca el ar cumpara toate nebuniile. E clar ca nu il pot lasa singur la cumparaturi.

Bee22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

da chiar - cat e sanatos sa miste un copil? al meu de 3 ore se misca non stop. nu e de rau?

25+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

in alta ordine de idei...
pe spate halt! nu mai pot dormi PT CA SFORAAAAAAIIIII, HARCAI SI ETC!, asa ca am trecut la 3 randuri de perne puse una peste alta...zice sotu ca mi-am ridicat cazemata....plus DORMIT PE O PARTE! CU O PERNA INTRE PICIOARE!...am neste dureri la shala stanga de zici ca imi da cineva cu pickhameru!
in rest....ziua gafai, noaptea sforai...dimineatza gafai iara...sa mai mentionez ca stau la et 4? si ca atunci cand urc scarile tre s ama impinga sotu de la fund??? (macar mai pune si el mana pe mine...)

ioana

2i+

puiutza mica

Mergi la inceput

cristi eu stiu ca miscarea nu dauneaza lu bebe!

ioana

2i+

puiutza mica

Mergi la inceput