Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ariya, sanatate multa pentru puiuta ta. Sa se faca repejor bine!

Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu deja i-am anuntat pe colegi ca daca de 1 decembrie vad la stiri o gravida nebuna si cat casa ca fuge pe strazi si urla de fericire io is aia - ca si la mine va fi prima zi de libertate.

25+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

ariya pupucei dulci la fetita bolnavioara! sper sa se faca bine cat mai repede! uh...ma moaie toata sa aud un copil ca plange...au lacrimioarele alea mari si grele...mititica de ea! MULTA SANATATE!

ioana

22+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Buna!

Eu sunt acasa, racita . M-a luat nasul aseara si acum ma doare in gat de mor.

ledi:
- la quelle transportul il platesti numai o data; macar atat. Ieri am primit setul de 2 bluze (nu-mi plac, zici ca sunt pijama), o camasa frumoasa dar care mi-e larga la spate, face un fel de bucla si ciorapii de gravida care sunt ORIBILI. Sunt din aia de cea mai proasta calitate.
- felicitari pentru rezultatele bune la eco!
- si eu tot asa, mai mananc unele "porcarii" dar niciodata in fata Ioanei, ca sa nu se intrebe de ce eu am voie si ea nu.

Fetele, am gasit aseara niste dresuri de gravida dementiale, nici nu-mi vine sa cred ce noroc am avut, habar nu aveam ca in acel magazin au dresuri, cu atat mai mult de gravi. Au costat multisor, vreo 35 RON, dar sunt perfecte, o tesatura ca la cei mai buni ciorapi si partea de sus e cu un clin la burtica si dintr-un fel de lanita, care iti tine de cald, dar si putin elastica sa se intinda dupa burtica. Pentru cine e interesat, o sa zic de unde i-am luat.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 24+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Naty, si eu vreau sa stiu de unde ai luat ciorapeii.
Sanatate muulta.

22+cu CLARA

Mergi la inceput

CRISTI, de ce esti egoista maica? vom fi DOUA NEBUNE LA STIRI ALERGAND FERICITE PE STRAZI!...uh, suferinta mea e ca pe mine ma vor da numa la stiri locale!

ioana

22+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

ledi deci daca va apucati sa aruncati (cu rosiile, vreau sa zic), sa fie bio macar... da, asa-i, sunt mult mai gustoase mancarurile facute cu legume proaspete, deabia rupte din vrej

andrea deci a fost balamuc la sinaia cu festivalul...a fost cat pe ce sa mergem si noi, dar cand am citit ca anul trecut au fost 50000 de vizitatori in oraselul ala asa mic, mi-a trecut!

cadia, mersic...la Mr. H este f clara igiena si clar nu scapam de ei pana la nastere, dar macar sa-i tinem in frau

cristi, stii cum e, gusturile nu se discuta...mie imi plac toate cele care tie iti displac, nici eu n-am fost un copil mancacios cand eram mica, da' nici bataie n-am mancat pt asta, asa ca n-am ramas cu pata pusa pe mancare. Organismul nostru se adapteaza la orice pana la urma si nu-i vorba ca nu traim si in alte circumstante, ci este vorba cum traim. Alimentatia are un rol f important in sanatate si tu acum esti f tanara, nu se simt acum dereglarile in organism. Mai incolo, dupa 30-35 de ani ai sa vezi ca incep sa apar tot felul de neplaceri din cauza asta. Eu spre exemplu, cu toate ca nu mananc mare lucru, totusi nu mai reusesc sa-mi reglez colesterolul (nu ma refer la per de sarcina). Daca te uiti pe lista data de nutritionist fix in acest scop, tragi concluzia ca n-ar mai trebui sa mananc nimic, sau oricum nimic din ce avem in frigider. Iar eu sunt mare amatoare de legume/fructe si lactate, carne ocazional si in general ma pot controla la mancare.

selene nu stiu, ca n-am intrebat. Banuiesc ca dr si-ar fi dat seama la control.

bee da ochelarii inapoi!!! la banii astia, sa le fie rusinica!

ralu si pe mine ma dor incheieturile bazinului si mi-e teama ca o sa o tinem asa pana la sfarsit. Bebe creste si se ingreuneaza. Si este posibil ca si la tine sa se fi intors puiul mic si apasa pe ligamente. Cu urinatul cum stai? Sa-ti traiasca dulceata si la mai mare!!

Naty sanatate multa! stai cumintica si doftoriceste-te! Si zi-ne de unde ai luat dresurile. Eu nasc la Filantropia, o sa solicit o rezerva.

ariya sorry pt fetita ta bolnavioara! Sanatate multa!!

Catalina

27+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

deci va fi epidemie de gravide nebune urland pe strazi

25+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa

Neata burtici!
Raportam o noapte grea in care tati s-a tot inghesuit in noi de parca nu ar fi de ajuns ca sunt 2 in 1 trebuia sa fiu 3 in 1... m-am trezit de vreo 10 ori pe putin, de intors n-aveam loc, la un moment dat m-am trezit de durere de bazin - de tot stat pe-o singura parte.
Andre_ea - nici eu nu puteam spune mai bine ce-ai spus tu despre mancarea naturala! ce-i drept, copii nostrii nu au cum sa manance la fel de sanatos cum mancam noi la vremea noastra! Acum o intrebare pt mamicile cu experienta: eu as vrea copilul meu sa manance cat mai natural, fara prajeli si alte prostii. Soacra mea gateste f gras, lucru care nu ma incanta, mai ales avand in vedere faptul ca bebe probabil cu ea va sta cea mai mare parte a zilei... voi cum faceti cand nu sunteti cu copiii acasa??? cum ati invatat oamenii din jurul lor ca nu e bine cum cred ei ci cum ziceti voi??? eu ma gandesc cu groaza c-o sa mi se serveasca treaba cu "am crescut doi copii frumosi si sanatosi, nu ma inveti tu pe mine...", iar daca mi se serveste iau copilu si plec, da' mi-e sa nu se fii invatat deja cu tot colesterolu'... nu stiu daca m-am facut bine inteleasa, nu prea gandeste acum neuronu meu gravid, obosit si pe cale sa raceasca... OF!!

25+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Foarte buna intrebare, raluca. Fix aceeasi problema o am si eu cu soacra, care gateste foarte gras si foloseste tot felul de chestii gen vegeta. De cand a inceput Ioana sa manance altceva decat lapte de la mami sunt intr-o continua lupta cu ea, fiindca desi i-am spus in nenumarate randuri ce are voie si ce nu, ea da din cap si cand ma intorc ii indeasa in gura diverse chestii pe principiul "copilul pofteste si femeia asta e nebuna sa nu ii dea; sa crestem imunitatea copiilor dandu-le orice sa manance". Rezultatul a fost ca toate indigestiile facute de Ioana au fost in urma meselor la ea sau intalnirilor cu ea. Odata in parc i-a adus pateuri cu branza si eu am gustat, mi s-au parut cam acre si i-am spus sa nu ii dea. Cand m-am dus sa-mi iau o sticla cu apa i-a dat si dupa 2 ore fata mea voma de mama focului. De Pasti anul asta i-a dat our fiert cu o saptamana in urma de ea desi i-am zis sa nu si 3 zile am avut-o bolnava, cu voma si diaree. Si inca multe altele.
Deci vezi bine, eu inca nu am gasit solutia, poate reusesti tu si imi dai reteta!

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

neatza fetelor, incerc si eu sa umplu un carucior cu articole bebe de pe prima pg sa vad cam cat costa dar am o problema...oare cum e mai bine pt bebe: tetina si suzeta de cauciuc sau de silicon?

26+ DAVID

Eu votez pentru cele din silicon

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput

bai soacra-mea e vegetariana de vro 18 ani...asa ca daca l-as lasa pe fi-mio cu ea mi-ar fi mai frica ca NU-I DA sa pape carnita si oua...

ioana

22+

puiutza mica

Mergi la inceput