Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Am uitat sa va mai spun ce am mai patit azi: aproape ca mi s-a rupt tocul de la pantof. se tine doar intr-un cui. Asta ca sa ma invat minte si sa incep sa port pantofi fara toc!!!!!

Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Neatza again!

1 octombrie, zicetzi? cum e pe 1 asa imi va merge toata luna? pai atunci sa-i dam drumu' la joaca!

Unu: formulez o hartiutza prin care solicit plata orelor suplimentare prestate de 6 luni incoace (oho! sunt cca 2h supl/zi lucr); doi: studiez legea conflictelor de munca & legislatia incidenta k sa am posib sa deschid si o actiune in instantza, la nevoie - n-ash vrea, dar daca trebuie, trebuie; trei: schitzez actiunea respectiva k sa o am la indemana just in case; patru: pun la posta solicitarea platii cval. ore suplim. desi as putea-o depune la RU cu nr. inreg, insa cred k e mai bine pe cale postala - si chiar daca nu e mai bine, imi menajeaza mie paranoia asta mai noua legata de angajator, constat k toti au grija de ei insishi numai mie mi-e jena sa cer ce mi se cuvine, sa-mi fie rushine daca stau k oaia pe loc si ma las purtata k frunza-n vant de evenimente care ma depasesc. Ce naiba! in 2005 daca, dupa 15 ani de casnicie, ma blocam asa cum a sperat exu'(de fapt el spera sa imi iau zilele, precum i-a si sugerat mamei ulterior), ramaneam naibii in strada dupa juma' de viatza petrecuta cu el - in realitate m-am dezmeticit la timp si azi am casa mea iar bebe, dupa ce-oi inchide ochii, n-o sa astea cu chirie. In concluzie, no mercy & stupid shame! sa-i dam dt\rumul la joaca si-om vedea ce-o mai fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Eu sunt acasa, racita . M-a luat nasul aseara si acum ma doare in gat de mor.

ledi:
- la quelle transportul il platesti numai o data; macar atat. Ieri am primit setul de 2 bluze (nu-mi plac, zici ca sunt pijama), o camasa frumoasa dar care mi-e larga la spate, face un fel de bucla si ciorapii de gravida care sunt ORIBILI. Sunt din aia de cea mai proasta calitate.
- felicitari pentru rezultatele bune la eco!
- si eu tot asa, mai mananc unele "porcarii" dar niciodata in fata Ioanei, ca sa nu se intrebe de ce eu am voie si ea nu.

Fetele, am gasit aseara niste dresuri de gravida dementiale, nici nu-mi vine sa cred ce noroc am avut, habar nu aveam ca in acel magazin au dresuri, cu atat mai mult de gravi. Au costat multisor, vreo 35 RON, dar sunt perfecte, o tesatura ca la cei mai buni ciorapi si partea de sus e cu un clin la burtica si dintr-un fel de lanita, care iti tine de cald, dar si putin elastica sa se intinda dupa burtica. Pentru cine e interesat, o sa zic de unde i-am luat.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 24+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu vreau sa stiu de unde ai ciorapi

25+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Buna!

Eu sunt acasa, racita . M-a luat nasul aseara si acum ma doare in gat de mor.

ledi:
- la quelle transportul il platesti numai o data; macar atat. Ieri am primit setul de 2 bluze (nu-mi plac, zici ca sunt pijama), o camasa frumoasa dar care mi-e larga la spate, face un fel de bucla si ciorapii de gravida care sunt ORIBILI. Sunt din aia de cea mai proasta calitate.
- felicitari pentru rezultatele bune la eco!
- si eu tot asa, mai mananc unele "porcarii" dar niciodata in fata Ioanei, ca sa nu se intrebe de ce eu am voie si ea nu.

Fetele, am gasit aseara niste dresuri de gravida dementiale, nici nu-mi vine sa cred ce noroc am avut, habar nu aveam ca in acel magazin au dresuri, cu atat mai mult de gravi. Au costat multisor, vreo 35 RON, dar sunt perfecte, o tesatura ca la cei mai buni ciorapi si partea de sus e cu un clin la burtica si dintr-un fel de lanita, care iti tine de cald, dar si putin elastica sa se intinda dupa burtica. Pentru cine e interesat, o sa zic de unde i-am luat.

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Si eu vreau sa stiu! sar'na de info!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

billy bravo pentru bebelusha sanatoasa si merci pentru pontul cu unguentul.
Tu unde nasti?

cami ce bine de tine ca ai gradina ...

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

asaaaaaaaaaaaaaaa....antiacid e bun dicarbocalm - eu de asta rontai...
la capitolul mancare eu ma iau dupa bucataria mediteraneana si copiii mei au crescut perfect...la capitolul fast-food va pot explica ei ce si cum pt ca i-am invatat de mici ce inseamna...ai mei refuza de cand lumea orice le este oferit de altcineva...nu mananca de la nimeni,adica...cel mai tare e cand pleaca cu barbata-miu pe cate undeva si ma suna sa ma intrebe daca au voie diverse...
eu sunt foarte suparata pt ca fetita mea e bolnavioara(nu cea din burta,cea de afara)..........azi dimineata eram la 7 dim la fundeni,la hematologie,imunologie...ieri voiau s-o interneze,da' le-am zis ca eu nu pot sta cu copilul in spital unde e plin de copii muciosi,behaitori,etc si,mai ales ,ca eu sunt gravida,iar riscul...

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

si eu si eu....is asa o friguroasa....

ioana

22+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

deci copila mea a fost diagnosticata cu eruptie purpurica,adica purpura,cica ar fi virala..are ca niste punctulete mici cam ca varful de ac pe frunte si pleoape,care sunt sub piele,ca niste capilare sparte...arata...va dati seama ca sunt chiaunita...azi dim i-au luat sange si i-au facut un test cu o ventuzica,iar maine dim,ne ducem sa ne vada profesorul de acolo sa vdm ce si cum...imi vine sa ma strang de gat...cat a mai plans saracutza...

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

ira bine faci maica!
eu ieri cand i-am spus sefului ca cei 85% indemnizatie de maternitate se achita LA BRUT NU LA NET....i-a cam picat fata....iaca fis!...si de la 1 decembrie nu mai vin la birou nici un pic!...imi fac hartiile din timp, il instiintez si etc...

ioana

22+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!

puiutza mica

Mergi la inceput