Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Raluca, in primul rand am vazut pozele cu bebelinul, foarte dragute, grasunel, si asa dulce cu manutele la fata…
Legat de problema pusa de tine…e greu intr-adevar sa controlezi atunci cand nu esti acasa, dar eu am fost foarte stricta cana am lasat instructiuni.Si socrela insista sa ii dau paine si biscuiti copilului la o anumita varsta cand eu nu ii dadusem inca gluten.Si i-am spus raspicat ca dc am si cel mai mic dubiu ca a facut asa ceva nu mai pupa ea copil in veci…iar asta e valabil pt orice, acu inainte sa ii dea ceva ma intreaba dc Andrei are voie sa manance.Imi place sa cred ca soacra ta e ok la partea de sus a corpului si nu o sa ii dea unui copil mic prajeli sau mancare inecata in ulei…de ex lui Andrei uleiul il pun dupa ce a fiert mancarica, cateva picaturi, nu mult, si pt el folosesc ulei din germeni de porumb, cica e mai ok…de la pediatru citire, nu mai stiu exact si explicatia stiintifica.

Lavinia, 19+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

ahahahahaaaaa... si iar era sa uit: La multi ani!!! strumfului meu care implineste azi 26 de saptamani!! Nu-mi vine sa cred ce mari am mai crescut!! :))

25+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

vai ce mor de somn

raluca - grea problema cu soacra. cine e obisnuit sa gateasca gras asa o va face mereu. si textul ala e lege la noi.

deja mi se spune ca in primele 6 luni sa nu spal rufele lui bebe la masina ca ii apar bube, doar de mana si cu sapun de fata. da ce, am innebunit??? ar insemna sa spal o ora doua pe zi, nu?

25+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

cine zice asta?Si sapun de fata?Dar ala ce are?
1.Daca ai bani,sunt detergenti speciali pt copii,dar dupa parerea mea si din ce-am citit,merge foarte bine si Persil Sensitive cu o clatire in plus.
2.se spala in masina de spalat lucrusoarele lui..evident separat de alea noastre..ma rog,eu asa voi face sau daca pun si de-ale mele pun tricouri..nu sosete sau mai stiu eu..
Cred ca o sa fii atat de obosita in perioada aia cu treziri dese,cu atatea pe cap ca numai de spalat la mana nu-ti arde..Prefer sa spal la masina si sa dorm putin mai mult,decat sa stau in baie cocosata spaland.

Delia,te-as ajuta,dar sincer nu stiu nici eu,mai ales ca din ce-am citit la mamici parerile sunt impartite!Unele spun ca-s mai bune cele de cauciuc,altele ca cele de silicon...Unde faci shoppingul?

POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bunica lui cristi ne-a zis ca de aia a facut bube un copil al unei rude - stupid stupid. si eu cred ca cu 2 clatiri si detergent de bebei nu sunt probleme. oricum, nu pot spala cu mana asa de bine cum spala masina

25+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Cami, sa-ti traiasca finii sa fie sanatosi, si cel/cea mic/mica sa creasca mare si sanatoasa!

Mi-a dat ieri seara pustoaica niste picioruse/manutze..de numa-numa. Cred ca-l sustinea pe ta-su la meci

22+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cristi, hai sa fim seriosi. Eu voi spala lucrurile lui bebe la masina de spalat cu detergent special pt bebe care se gaseste la farmacie, dar si in supermarket. Fara balsam, vanish sau clor si la programul care spala la 90 grade. Ar fi culmea sa spal la mana toate lucrusoarele lui bebe, mai ales ca noi ii vom schimba f des.

Si eu am auzit chestia asta, insa acum sunt masini de spalat cu program antibacterian (toate au acest program), deci nu mai trebuie decat sa le calci. De la asta nu voi face rabat, macar in primele luni de viata.

Incerc sa ma calmez si sa fiu zen...ca e 1 oct si nu vreau sa fiu nervoasa toata luna. Insa...e greu. Tot sun oameni pt recrutare si fac niste nazuri...si asta ma enerveaza.

Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Eu spal si am spalat hainele copilului separat de ale noastre, cu detergent obisnuit(Ariel) si clatite de 2 ori in primele 6 luni, apoi doar o data, spalate la 50 de grade.Atat.Nu am avut never ever probleme.

Delia, depinde de copil.Al meu a servit doar tetine de silicon, si doar de la Nuk, care au forma ortodontica cica.In rest nu a vrut sa bea cu altfel de tetina.

Lavinia, 19+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Flo,recrutare?ce recrutare?vin io..
ps:cu floarea ce facusi?

POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ledi, floricica e in apa langa mine. Pai cum crezi ca m-am mai calmat putin? Noroc ca azi sunt singura in birou si nu m-a auzit nimeni cum vociferam.

Iti dau PM.

Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

neatza buritci!
bai, da-ti o gura de capucino, ceva...ca ma doare capu' de la cata nebuneala am la berou! e aproape 12 si nu am reusit decat sa fug pan la baie de vro 2 ori!

la multi ani raluco la puiuleanu tau si la multi ani si pt a meu (ca intru si eu in sapt 23)...
ai observat ca vine azi un targ de imbracaminte-incaltaminte si la noi la iasi? sper sa ajung sa imi iau o hainita mai groasa...sper sa gasesc...

pupicei

ioana

22+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!

puiutza mica

Mergi la inceput