Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 12
lavini spune:
Selene, eu am facut instiintare, dar la sarcina trecuta in Buc nu mi-a cerut pe nicaieri chestia asta.A fost o instiintare strict pt firma.Da, ai dreptate, e un salariu mediu pe unitate, care de regula e mai mare.
Sa stiti ca taticul se poate ocupa de toata hartogaria, nu e nevoie de voi.Sotulache a facut totul dupa ce am nascut.In schimb, trebuie sa fiti prezente cand ridicati trusoul si ajutorul de nastere(204 ron), nu se acorda decat mamei in persoana.
Liza, depinde si de copil…pai al meu desi are doar 1 an si 4 luni, e foarte implicat :)).Adica dc am ceva de aruncat la gunoi il pun pe el, ca striga „co-co”->adica „cos” de mama-focului, cand pun rufe la spalat ii dau cate un tricou sau ceva mai marunt sa puna in masina(oricum in fiecare zi ar tb sa spal dc ar fi dupa el), il pun in fiecare seara sa ma ajute sa strang jucariile si sa le punem pe fiecare la locul lor…dar repet, depinde si de copil…al meu e mai casnic de felul lui…
Roxana, welcome back!
Lavinia, 19+ si Andrei (11 iunie 2007)
cami_antonia spune:
neata burtici
CADIA deja servesc cu tine un lapte cu cafea ... imi prinde f bine ca am o pauza scurta ...
referitor la mancare sunt perfect de acord cu Billy .... si eu mananc din gradina mea ... oua si pasari iau de la soacra .... dar asta nu inseamna ca nu bag si putin porc ... si din cand in cand cate ceva din magazine ....
SELENE multumesc tare mult de detalii .... trebuie sa vb neaparat la contabilitate sa vedem ce si cum se dau acesti bani ca sa se stie dinainte caci ei cine stie daca imi mai dau sau nu ceva ....
cat despre intoarcerea copilului si eu am o prietena a carui fetita s-a intors cu capul in jos din timpul celei de-a 6 luni .... asa ca dupa sapt 24 se poate sa se intoarca copilul .... am inteles ca altii sunt mai lenesi si se intorc tarziu sau deloc ....
si o zi frumoasa ... azi merg la coafor sa ma fac bela caci am nunta si apoi sunt nasica de bebe mic ..... asa ca revin diseara....
20+ANTONIA IOANA
Camelia
flowerbee spune:
Nici nu a inceput bine ziua si eu m-am enervat de imi sar capacele. Si cred ca asta mica din burtica a simtit ca a inceput sa dea din picioruse sau din ce o da ea pe acolo. Stiti povestea cu ochelarii. Bun...i-au refacut insa sunt tot aproape la fel. Cum sa ii refaci si sa fie la fel????? Clar, refuz comanda, iau ramele si ii fac in alta parte. Si costa doar 2500 ron. Daca si la banii astia sunt incompetenti, de la cine sa mai ai pretentii? Imi iese deja fum pe nas de nervi. In Belgia mi-au facut ochelarii pe loc. la noi, aceleasi lentile dureaza 10 zile lucratoare, desi ei le confctioneaza, nu le importa, ca si-au luat aparat.
Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Leditia spune:
Eu am uitat sa-i zic de arsurile din gat,dar cred ca asta e cea mai mica problema a mea..Oricum am atatea pastile de luat ca deja mi-e teama ca ma incurc intre ele..care,cum,cand sa le iau.Si nu mai vreau altele.
Flo,in general nici un medicament nu se ia in sarcina daca nu e musai,dar daca trebuie,atunci trebuie.Dar intreaba medicul cand mergi acum in vizita si vezi ce-ti recomanda el pt arsurile alea.
POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Nici nu a inceput bine ziua si eu m-am enervat de imi sar capacele. Si cred ca asta mica din burtica a simtit ca a inceput sa dea din picioruse sau din ce o da ea pe acolo. Stiti povestea cu ochelarii. Bun...i-au refacut insa sunt tot aproape la fel. Cum sa ii refaci si sa fie la fel????? Clar, refuz comanda, iau ramele si ii fac in alta parte. Si costa doar 2500 ron. Daca si la banii astia sunt incompetenti, de la cine sa mai ai pretentii? Imi iese deja fum pe nas de nervi. In Belgia mi-au facut ochelarii pe loc. la noi, aceleasi lentile dureaza 10 zile lucratoare, desi ei le confctioneaza, nu le importa, ca si-au luat aparat. Bee22+ http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png |
Sa te mai calmezi un pic.
Pretul mi se pare exorbitant...Bine nu port ochelari,deci nu stiu ce preturi sunt la ochelari,dar 2500ron mi se pare enorm..ins.1000$.Din ce-i fac?(o intrebare retorica)
Hai lasa nervisorii,ca stresezi bebelina aia scumpa si dulce din burtik. si sa treaca supararea..btw,pune floarea in vaza,ca se ofileste.:)
POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian
flowerbee spune:
Ledi, eu am dioptrii foarte mari si daca nu fac lentilele subtiate la indicele cel mai mare, atunci sunt ca niste funduri de borcan. Iti dai seama cum ar arata, nu? Lentilele costa 75% din suma respectiva, ramele nu sunt scumpe.
Acum chiar imi vine sa plang.
Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
cristi_2003 spune:
chiar ca sunt scumpi ochelarii - eu am dioptrii mari si miopie combinata cu astigmatism si tot ma costa doar cam 2 mil lentilele - nu imi plac cele de plastic -
25+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
RalucaAlexa spune:
Neata burtici!
Raportam o noapte grea in care tati s-a tot inghesuit in noi de parca nu ar fi de ajuns ca sunt 2 in 1 trebuia sa fiu 3 in 1... m-am trezit de vreo 10 ori pe putin, de intors n-aveam loc, la un moment dat m-am trezit de durere de bazin - de tot stat pe-o singura parte.
Andre_ea - nici eu nu puteam spune mai bine ce-ai spus tu despre mancarea naturala! ce-i drept, copii nostrii nu au cum sa manance la fel de sanatos cum mancam noi la vremea noastra! Acum o intrebare pt mamicile cu experienta: eu as vrea copilul meu sa manance cat mai natural, fara prajeli si alte prostii. Soacra mea gateste f gras, lucru care nu ma incanta, mai ales avand in vedere faptul ca bebe probabil cu ea va sta cea mai mare parte a zilei... voi cum faceti cand nu sunteti cu copiii acasa??? cum ati invatat oamenii din jurul lor ca nu e bine cum cred ei ci cum ziceti voi??? eu ma gandesc cu groaza c-o sa mi se serveasca treaba cu "am crescut doi copii frumosi si sanatosi, nu ma inveti tu pe mine...", iar daca mi se serveste iau copilu si plec, da' mi-e sa nu se fii invatat deja cu tot colesterolu'... nu stiu daca m-am facut bine inteleasa, nu prea gandeste acum neuronu meu gravid, obosit si pe cale sa raceasca... OF!!
25+ cu Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
deliafairais spune:
neatza fetelor, incerc si eu sa umplu un carucior cu articole bebe de pe prima pg sa vad cam cat costa dar am o problema...oare cum e mai bine pt bebe: tetina si suzeta de cauciuc sau de silicon?
26+ DAVID
cristi_2003 spune:
vai ce mor de somn
raluca - grea problema cu soacra. cine e obisnuit sa gateasca gras asa o va face mereu. si textul ala e lege la noi.
deja mi se spune ca in primele 6 luni sa nu spal rufele lui bebe la masina ca ii apar bube, doar de mana si cu sapun de fata. da ce, am innebunit??? ar insemna sa spal o ora doua pe zi, nu?
25+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png