Clubul BRASOVENCELOR!!! (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Danybv am asteptat sa ma suni...dar banuiesc ca nu ai avut timp......poate data viitoare cand vii in Brasov ne intalnim..

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Cami condoleante sincere!

http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Daniela, nu te-am uitat dar, recunosc, am neglijat problema ta. Mai e de actualitate, te mai pot ajuta acum? Ce mai zice Diana? Vreau sa trecem si noi intr-o zi pe la doamna, sa-i oferim niste flori, ca sa stie ca n-am uitat-o. Si ca, cu siguranta, nici nu o vom uita.Daca o vedem pe Diana pe acolo ii vom face cu mana !
Mai am inca multe pe cap, dar sper ca intr-o luna sa ajung la nivelul normal si sa postez mai des.
Va doresc o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Emy, sanatate puiului tau. Noi suntem bine, mai e putin sper pana la foarte bine.

Cami, condoleante!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

Dragelor, vand urmatoarele produse:
1. aspirator Vortex Beetle - 75 RON http://united.fjinter.ro/Fisaprodus/Aspiratorbeetle.pdf
Cumparat la 28 iulie 2008, cu 100 ron, garantie 1 an
2. Lada frigorifica (nu-i ea noua, dar e in stare f buna de functionare, a fost a noastra inainte de a emigra, am adus-o din Oltenia pt ca cele noi ni s-au parut mult prea scumpe, acum nu mai vrem s-o ducem inapoi ca-i prea complicat: scaunul din fata dreapta trebuie dat jos si zile nu prea mai sunt pt astfel de manevre...), dimensiuni 55x55x80 cm, 300 RON
3. Uscator pt par Philadelpha RW 610 - 15RON
Cumparat la 11 iulie, cu 26,90RON, garantie 1 an
4. Fier de calcat Philadelphia RW 1806 - 20 Ron
Cumparat la o8 iulie, cu 35Ron, garantie 1 an
5. Patine pt gheata, folosite, necesita ascutire:
- marimea 39 (sigur) http://www.onestop.ro/produs-patine-pentru-patinaj-artistic-f06-sf306-s--pid14694, Patine Chimo Tara, fabricate in China, 25 Ron
- marimea 38 (cred) http://www.hypersport.ro/modules.php?name=catalog&file=product_info&cPath=631_632&products_id=3890 , Patine CCM, fabricate in Canada, 80 RON
http://metropotam.ro/Pe-ce-dam-banii/2007/12/art2468782606-Pe-ce-dam-banii-patine-gheata/
6. Patine cu role in linie , folosite, 3 perechi, pt tata-mama-copil, 35 Ron perechea ???
7. Casti protectie bicicleta , 2 bucati, dati si voi un pret, va rog...
Tel 0368462941, dar prefer email cfelinar yahoo com, caci raspund eu cand pot, sunt fff ocupata, mai e atat de putin!!!. Multumesc!
Va pupic!
Cristina

ps De ce le dam (patinele, rolele, castile)? Pt ca le-am adus in cele 12 cutii venite pe cale maritima, iar acum ne intoarcem doar cu 4 geamantane x 20kg, transport maritim spre Canada nu exista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Cfelinar spor la impachetat.
Nu te pot ajuta cumparand ceva ca momentan n-am unde pune.

De cand ai zis ca pleci cam treneaza si subiectul. De abia apucasem sa ne dezmortim.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cfelinar, nici eu nu te pot ajuta cumparand... Spor la impachetat.

A venit, a venit toamna...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Ce faceti cu copiii in vacanta !?

Ma intereseaza mai ales dimineata. Nu e nici un spectacol pentru copii saptamana asta, cinematografele incep de abia la 17h30...
Nici nu stiu unde sa poate duce mama cu ei. Afara e cam frig si inorat.

Daca stiti vreo activitate interesanta pentru ei, am nevoie de sfaturi.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele

imi cer scuze ca dau asa buzna peste voi dupa o perioada in care nu am mai intrat dar as avrea sa va rog ceva daca se poate , zic lucrul asta fiindca voi sunteti in Brasov , eu nu am putu sa fac acest lucru data cand am fost acasa in Septembrie, ati vazut ca a intrat pe forumul acesta Cami puscaruia i-a murit bebelusul in luna august , trece printr-o grea suferinta si nu poate sa-si revina , are nevoie de noi cu un sfat cu o alinare , poate daca voi sunteti acolo cu ea in acelasi oras o ve-ti putea ajuta cu un sfat , poate reusiti sa va intalniti cu ea .
Ii puteti scrie aici : pentru cami pus
Va multumesc si va doresc numai bine voua si celor dragi voua

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

cfelinar : daca ai ceva ptr 3 ani , baga si la mine un pm .

pupici la fete !

am citit povestea cu cami pus si ...... pot spune ca ii trimit o imbratisare si sa o ajute DD sa se ridice !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanziana72

Ce faceti cu copiii in vacanta !?

Ma intereseaza mai ales dimineata. Nu e nici un spectacol pentru copii saptamana asta, cinematografele incep de abia la 17h30...
Nici nu stiu unde sa poate duce mama cu ei. Afara e cam frig si inorat.

Daca stiti vreo activitate interesanta pentru ei, am nevoie de sfaturi.

Nu stiu cat de mari sunt copiii tai, dar daca au vacanta in perioada asta sunt mititei, nu? Cred ca ar merge sa-i distrezi la jucarioteca sau in Kinderlanduri( Elliana, My place,Oaki...). e tot ce imi vine repede in minte.

Mergi la inceput