Clubul BRASOVENCELOR!!! (7)
Raspunsuri - Pagina 7
sanziana72 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui diuna
|
Fiica-mea are 4 ani si verisorul ei tot asa. De locuri de joaca m-am cam saturat eu, as vrea si ceva mai instructiv.
Jucarioteca unde e ? Ca acolo inca nu am fost. E la biblioteca judeteana de pe Livada Postei ? Macar ar avea de descoperit ceva nou.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
diuna spune:
E la biblioteca de pe Maniu. La cea de pe Livada le faci intai permise, daca nu au. Sunt valabile cele de biblioteca.
Altceva...mai instructiv...spectacolele ptr copii ale Operei(dar vad ca sapt asta n-au niciunul), mi-a placut in mod deosebit Micuta Dorothy,mai, chiar am uitat ce mai faceam cu ai mei la 4 ani...Ma mai gandesc...Noi tocmai ne-am dat cu autobuzul cu etaj.Dragut.
Nicoleta spune:
Salut.
De unde aflu programul de la Teatru de opera pentru copii?
Saptamana asta Stefan a fost luni si marti la inot, la Sacele, si azi pe Valea Glejariei, a facut catarari ;). A mers cu aceeasi doamna cu care speram va merge la ski la iarna.
A, Sanziana, puteti merge la Parc Aventura, daca te incumeti...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
diuna spune:
Nicoleta, eu iau programul de pe afise sau de aici:http://www.opera-brasov.ro/. In general, spectacolele pentru copii sunt miercurea pe la pranz, la inchiderea/deschiderea stagiunii, de Craciun, 1 iunie etc.Si, in general, sunt multi copii si foarte veseli!
danybv spune:
LA MULTI ANI !!!! tuturor celor care poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de fericire
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
cfelinar spune:
SALUTARI din Canada!
Bine v-am regasit, dragelor!!!!!
A fost cea mai palpitana calatorie dintre toate, multumesc lui Doamne-Doamne ca am ajuns cu bine totusi!! Am traversat de 2 ori niste zone cu turbulente, am fost anuntati de fiecare data sa ne punem centurile, iar avionul nu mai avea deloc un zbor lin, cum are de obicei... Mi-a fost frica!!
Cand am ajuns la Montreal, fulguia usor...
Am luat un taxi pana "acasa" - langa Montreal (St-Lambert)! Casa - goala pusca, un apart cu 3 camere f curat, pregatit de noi locatari!
Am stat vreo 2 zile la o prietena, apoi ne-am mutat.
De 2 zile avem telefon si Internet.
Canada parca e mai frumoasa ca niciodata, asa simtim dupa cele 4 luni petrecute in Romania; pe strada nu auzi claxoane, decat fooooarte rar, nu trebuie sa alergi pe trecerea de pietoni, ti se raspunde la intrebari cu multa amabilitate, rabdare si cu zambetul pe buze... (un zambet uneori fortat, e adevarat, dar il prefer pe acesta incruntarilor si nervozitatii de care am avut parte in ultimele 4 luni)
Offf, imi pare rau ca Romania e inca foarte departe de toate acestea, imi pare rau de toti oamenii, cunoscutii, prietenii care trebuie sa suporte ceea ce se intampla acolo!! In curand insa vin sarbatorile, mirosul de cozonaci si bunatati, colindele, colindatorii, patinoarele cu siguranta ca va vor incanta, iar noi, toti cei plecati, vom duce dorul acelei atmosfere de sarbatoare care e atat de prezenta acolo. Sper sa apara Hrusca cu vreun concert minunat sa ne mai incante sufletul!!
Va pupic!!!!!
Nicoleta spune:
Multumesc de link!
Cfelinar, ma bucur ca aveti sentimente noi! Sper sa ramaneti asa! Readaptare usoara!
Nicoleta spune:
Diuna, multumesc pentru link, am mers si noi o data si lui Stefan i-a placut mult!
sanziana72 spune:
A trecut si vacanta si readaptarea dupa vacanta.
Am fost sa calarim in Poiana si am coborat pe drumul vechi.
Si am mai fost la Parcul Aventura unde s-a dat de vreo 4 ori, doar ca la traseul mai greu sa cazut de cateva ori pentru ca inca nu ajunge bine la sfori si a trebuit sa o imping de jos
, dar una peste alta s-a descurcat si i-a placut foarte mult.
Ce-i drept, am mai fost asta vara o data, cand inca nu avea 4 ani, dar s-a descurcat fara probleme pe primul traseu.
La spectacolele de la opera am fost de mai multe ori in primavara, dar in vacanta asta nu aveau nici unul
. Micuta Dorothy a fost primul pe care l-a vazut si i-a placut foarte mult.
Nicoleta, spuneai la un moment dat ca s-ar face niste cursuri de gimnastica pe langa Telefoane. Ai mai multe informatii despre asta ? Unde, cand, cum, cum pot da de ei ?
La jucarioteca nu am ajuns, ca nu am mai apucat sa intru pe net. Diuna, multumesc de informatii.
Cfelinar spor la readaptare si odihna placuta dupa un asemenea maraton.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)