Clubul BRASOVENCELOR!!! (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

salutare!
la alexandria a fost bine, dar obositor!
am ajuns aeara pe la 20 acasa... diana a fost cea mai fericita ca o parte din drum a fost cu trenul!

http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Eu am copilul mic bolnavior, laringita :(. Sper sa o scot la capat fara antibiotic, fiindca nu este grav inca. Azi i-am dat Nurofen pentru prima data, Paracetamol dimineata, Stodal tot prima data... Sper sa fie bine miercuri :).

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Nicoleta, sanatate lui Matei. Sa speram ca ii trece repede. Ai grija insa cu laringita ca la astia mici poate duce usor la sufocare daca se inflameaza prea tare in gat. Eu am ajuns de vreo doua ori cu fiica-mea la spital cand era mica pentru ca incepuse sa cam horcaie.
Iar acolo au pus-o la aerosoli cu dexametazona cred.

Daca ai aparat de aerosoli sa stii ca ii prin foarte bine. Eu atunci am imprumutat de la cineva.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Matei e relativ ok, sper sa fie si mai ok, sa scape si de muci si de fite... Sanziana, ma sperii... fetita ta tusea? Avea febra? Al meu nu are decat muci si putina raguseala... Avem aparat de aerosoli, ii fac cu ser de 3 ori pe zi.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Da, fiica-mea tusea atunci cand am dus-o la spital, dar doar in somn. Am ascultat-o respirand in timp ce dormea si ii intrasera mucozitati spre plamani si se ineca cu ele. Am dus-o la spital pentru ca nu se putea opri din tuse si nu reusea sa mai respire cum trebuie. Au ascultat-o atunci si la plamani. Pana la urma nu a fost nici o problema, dar vreo doua nopti am cam supravegheat-o continuu.

De laringita stiu pentru ca ne-au spus cei de la spital. Mie nu mi se parea mare lucru o laringita, dar am inteles ca la cei mici poate duce la probleme, de aceea trebuie supravegheata atent.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

am intrat sa va salut si sa va urez multa sanatate; noi suntem cu totii bolnaviori, unii mai bolnavi decat altii, din pacate!!! asa e, sanziana! insa nu cred ca am fi ramas nici asa, daca am fi avut de lucru de la inceput... salarii pe masura preturilor si a chiriilor nu sunt decat la Bucuresti, deci... eu zic ca asa a fost sa fie. Multumesc pt urare!
Pa!
Va pup,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Danybv am asteptat sa ma suni...dar banuiesc ca nu ai avut timp......poate data viitoare cand vii in Brasov ne intalnim..

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Condoleante sincere, Cami!! Mult curaj!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emyemy spune:

Buna fetelor!
Ce mai faceti? Nu prea am mai avut timp sa mai scriu pe forum. Am avut probleme cu puitul meu. De la vaccinul de 6 luni avem numai probleme. Miercurea trecuta a vomat din nou si a facut febra 38,5.Am crezut ca este de la dintii, dar nu a fost asa.Urmatoarea zi a facut febra 39.4 am plecat la uregenta cu el.Am ajuns acolo ca gandul ca o sa fie bine si sperand ca este vb de o mica raceala. Dr de la spital ia luat pe loc sange din degetel sa vada daca este vb de bacterie intestinala, si asa a fost.Ne dat niste picaturi si panadol pt febra. Vineri a fost ok nu a avut de loc febra, am crezut ca am scapat de ea dar nu a foat asa.
Sambata dimineata cand i-am luat febra avea 40.2 imediat l-am imbracat si am plecat la urgenta.Acolo iara ne a luat sange si urina pt analize.Am asteptat raspunsul la analize o jumatate de ora.Cand ne-a chemat dr si ne spus ca nu este vb de nici o bacterie intestinala si ca ar fi vb de ficat si este caz de internare pt mai multe analize.Asa ca ne-am internat pt analize la urgenta. Analizele au iesit bune printre care si analiza hepatitei A.Am ajuns acasa, si intre timp am cumparat un ziar in lb engleza unde este scris tot ce se intampla in Praga. Pe prima pagina scria despre Epidemia Hepatitei A care era in Praga de la inceputul verii.In concluzie doctorita care ne-a trimis de urgenta la sp de infectioase a crezut ca dupa toate simtomele pe care le avea Cezar ar fi vb de Hepatita A.Slava Domnului ca nu avem hepatita A. Si din nou ne-am amanat plecarea catre Rom

Nicoleta multa sanatate lui Matei

Mergi la inceput

Buna, dragelor!

emyemy, sanatate puiului mic!!!
Va doresc tuturor un weekend frumos, cu sanatate/insanatosire grabnica!!!

http://i259.photobucket.com/albums/hh282/trandafirul_galben/00a32f021.jpg

,
Cristina

Mergi la inceput