Mamici norocoase de sept-oct 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

MommyMagda a mea doarme tun numai in masina, in rest orice plimbare se lasa cu chiraieli si urlete.

A adormit puiuta mea, ma duc sa incerc sa fac si eu un dus, sunt curioasa de cate ori ies de acolo din cauza de plasete.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Clau_geo, si eu am avut ceva probleme cu depresia si am inceput sa iau Sedatif PC este un medicament hoeopat care se poate lua in perioada alaptarii.

Pentru colici noi ii dam Sab Simplex si cand are crizele alea mai puternice ii suflu pe burtica aer cald si parca se mai linisteste. Se mai calmeaza si cu suzeta, ca trage saracul de durere din ea.
Si pentru ca si gazele sunt o problema dupa masa il pun pe burtica si il pazesc pana iese tot din el. Am mai incarcat o pozitie de scos aerul din el: Tu stai in fund si pe bebe il pui in fundulet pe genunchii tai, il apleci un pic si ii sustii capul de maxilar. Cu cealalta mana il bati pe spate.

Wow, Nally, felicitari pentru bebeii minunanti! Cum te descurci cu 2? Sunt identici, dupa cate vad eu #61514;

Lanyi FELICITARI pentru Daria Maria!

Maryb, da, poti sa iei Rennie in sarcina. Si ce bine e dupa. Pe mine m-au chinuit arsurile si am luat f tarziu cand nu mai puteam si mi-a parut rau ca m-am chinuit pana atunci.

Noi suntem bine, de 2 zile suntem singurei acasa ca tati a inceput munca. Azi ne-am facut curaj si am iesit singurei afara si e un pic cam greu ca nu incape caruciorul in lift si trebuie sa-l duc pe bucati asa ca fac 2 drumuri si stau cu inima cat un purice cat sta bebe singurel in casa. In zona Armeneasca unde stam noi nu sunt parcuri si ne-am plimbat pe strazi unde nu era tocmai cel mai curat aer. O sa ducem dorul unui parc.
Am depasit si starile de panica si depresie cu cate o pastiluta dar si cu odihna. am incercat sa dorm odata cu bebele cat doarme el sa dorm si eu.

Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Clau_geo sa treaca depresia. Odihna e tare importanta ca si obiceiul de a dormi cand doarme bb. Si sunt sigura ca esti o mamica extraordinara dar de colici nimeni nu-i poate scapa, doar sa le amelioreze cat de cat durerea...Si ca sa te amuzi, asistenta neonatolog care ne viziteaza si care are 3 copii ( acum insurati copiii) imi povestea ca unul dintre ei nu se linistea in perioada asta decat daca-l lua barba-su in brate si alerga la propriu cu el prin casa vreo 20 de minute

Nally sa-ti traiasca cele 2 minuni! Sunt ft ft frumosi!

Lanyi felicitari pentru printesa!

Mara mea s-a gandit azi sa revina la suptul la 2 ore. M-a tinut asa de la 11 la 18 cand am iesit afara. Si intre supturi numai in brate - de fapt am avut prima zi adevarata cu colici. S-a linistit cu adevarat dupa baita cand a facut 1 tona de kk si acum doarme dusa. Eu astept sa se faca ceaiul pt noapte si fug si eu!

Cristineescu, nu puteti ajunge macar acum cand e frumos in Gradina Icoanei? Sper sa nu spun prostii, cred ca in 20 min pe jos ajungi. Am locuit un timp pe Maria Rosetti si stiu ca mergeam pe jos pana la Armeneasca. E pacat sa va plimbati prin noxele acelea...
LE L-am admirat pe bb Harry, e un scump!

Irina poti incerca sa te plimbi cu caruciorul prin gropi pana adoarme . Nu glumesc, sa stii, e invatata de la alte mamici la Serban care era la fel de dificil la inceput si testata cu succes! Astfel il legeni bine in landou si in 5 min in mod normal. Doar sa ai teren accidentat cum iesi din casa...Oricum cand mai cresc se schimba treaba. Aaaa, si puneti un scutes, paturica folosita in prealabil in casa, adica sa aiba miros cunoscut...

Mommymagda, o scoti din carut cand intrati in casa? Poate nu si-a facut somnul si o deranjezi manipuland-o...

Nikolici nu esti singurica oricum, esti cu mandra din burtica

Babytzaaa ce baiat frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Buna dimineata!
300, in legatura cu certificatul de nastere al copilului, nu conteaza ca domiciliul parintilor este in alta localitate decat cea in care se naste el; doar sa fie in termenul de valabilitate (buletinul). Copilul se declara la evidenta populatiei in raza careia se afla spitalul unde s-a nascut.

Oana
in cu
GA 38+

dupa UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata fetele!
Raportam si noi o zi si o noapte destul de agitata!Nu stiu daca din cauza colicilor sau ca nu se satura bine sau in cauza nasului super infundat cred ca am racit putinsper sa nu facem febra.Fetelor bb meu de vreo 2 zile doarme putin si prin somn asa da cu manutele se agita isi da si peste fata cu mainile si normal se trezeste apoi adoarme la loc.Ce o fi oare????
In alta ordine de idei felicitari celor care s-au intors acasa si bafat celor care urmeaza sa nasca.
Azi e 1 octombrie mai o luna si ne mutam la scutece va vine sa credeti?????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata gagici

Nally, sunt superbi gemenutii, sa-ti traiasca. Ai 3 flacai pe cinste

Lenyi, felicitari pentru nastere, sa-ti traiasca puiul.

Babytza, ce pitic frumusel ai tu acolo! Sa va traiasca, nu-ti face griji ca e mic, va recupera foarte rapid, ai sa vezi.

Piolic mic si scump prin ce-ai trecut cu nasterea...Bine ca tu si micuta Elsa sunteti bine.

Irina, ma socheaza de fiecare data comentariile doctoritei tale, auzi sa-i arati diploma. Sincer, nu inteleg de ce nu cauti alt pediatru.

Clau_geo, si sper sa treaca colicii si depresia. La mine au mers mana in mana dar incep sa-mi revin. Era si cazul

Kid, n-am gasit nicaieri apa de calce dar mi-au preparat-o cu apa distilata. Am ajuns oricum si la pediatru ieri, am zis ca e mai bine sa o vada. Acum trebuie sa-i fac analiza de urina, doctorita spune ca ar vrea sa excluda o infectie urinara. Oricum cu crema ta o dau, mi-a dat si ea ceva reteta dar e aproape la fel, contine in plus hidrocortizon. Ieri am tinut-o fara scutec si ne-a umplut pe toti de pisu

MommyMagda, Carla e ingeras afara si dracusor din momentul in care intram pe usa

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andreea_and ce mai face Mina?

Fetele care ati nascut, voua va cade parul? In sarcina abia daca imi cadeau 2-3 fire/zi iar acum e dezastru. Stiu ca e normal dar sunt cam ingrijorata.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata,
eu ma duc azi sa imi iau diploma, aseara mi-am pus planul in aplicare si daca iesea exact cum am planuit era si mai bine.
Piti s-a trezit pe la 11 din cauza colicilor, i-am dat ceiut Baby Calm, din pacate am nimerit o tetina negaurita si ne-am chinuit ceva sa ne dam seama ca tetina de fapt nu e gaurita... copilul s-a calmat numai de la rontait tetina, dar la un moment dat iar s-a trezit. Am schimbat tetina, a baut 50ml de ceiut, a baut dupa aia laptic de la mine, am pus-o un pic sub feon si victorieeee bebelina mea a adormit.
Si a adormit de pe la 2-2:30 pana acum.

Eu in primul rand ma bucur ca am scapat de colici in noaptea asta.

Anca e si doctorita mea de familie, si ar trebui sa iau tot familionul sa il mut de la ea. Ea in general e ok, dar are uneori niste idei...
Oricum daca imi iese miscarea cu ceiutul seara nu ii mai dau espumisan si nici nu ii bag laptele praf ca sa imi faca dupa aia colici de la laptele praf.

Simondina eu credeam ca bebe plange din cauza gropilor, tocmai ca e plin de gropi in zona. Mai incercam in week-end, poate mergem cu masina pana la un parculet sau padurice si daca tot plange o suim la loc in masina. O semana cu ma'sa care a fost tot timpul numai in masina.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Dyanira – incearca sa il infesi ca san u se mai agite cu manutele. Infasati se simt ma ca in burtica.

Sau sa il pui pe burtica pana adoarme si pe urma mutat in patut pe spate pt ca pe burtica trebuie sa stea numai supravegheati.

Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

,neata

Am vorbit si eu cu dr.A ramas ca ne auzim marti acum.I-am zis ca semne nu am, doar aseara mi s-a intarit burta, de fapt cam toata noaptea,dar fara contractii.A zis doar sa il sun daca mi se mai intareste dar daca ma doare f tare.

Oricum eu ii propuneam sa mai stau pana sapt viitoare.Si de cand citesc despre nasterea provocata, nici nu mai vreau sa aud de ea.O sa las s avad ce se intampla si numai daca sunt probleme, gen cu placenta etc..atunci accept propunerea de nastere provocata...pana atunci daca nu e cazul..stau cuminte.

*** AniS ** 37+ ***Iris-Medeea***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput