Mamici norocoase de sept-oct 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Musette da clic pe poze la mine si o sa intre direct.

Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Piolica ma bucur sa aud vesti de la tine si bb, tot ce a fost rau a trecut, conteaza ca acum sunteti bine

Lenyi ce veste buna, sa-ti traiasca Daria Maria si sa fie sanatoasa, iar pt tine rafacere rapida poze ceva?

Musette mai introdu user-ul si parola inca o data, poate nu le-a retinut calc

Clau sper sa treci repede peste depresie, puiul tau are nevoie de mami

Piersicutza ma bucur ca e totul bine

Eu mi-s inca zapacita, de fapt nu realizez ca voi avea bblina in brate cat mai curand

38+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nausica: cum papucii lui Hector s-a mutat de la o luna la alta? sunt cretini la cap? la Synevo in Unirii nu recolteaza, trebuie sa bat drumul pana in Plevnei? Draga mea, cu hainele am rezolvat-o. M-a cadorisit nasa cu trei sarafane mishto si camasile aferente, dar pe deasupra, gecile si scurtele mele cu vedere la masura 90 si la burtoi. Asta este! In picioare niste troponei care .....put nu au piele pe interior si trebuie sa ma descalt direct in baie si sa parfumez loculdupe....... Daca ar fi sa ma tin de cuvant cu mita lui fii-miu ar tb sa muncesc numai ptr el de acum incolo, vedem cum mai negociem dupa ce s-o naste.
tzitziri: acelasi "accident" l-am patit si eu bebe a jucat baschet cu vezica mea si am scapat ......10 picaturi de-abia astept sa-l mangai pe urechiuse pe faza asta, macar sa fie gentlemen pana la capat, nu? De-aia tot intreb de fisurarea membranelor......
mami de alexa: ma bag s-o cunosc pe nor-mea acum am deschis calc.
300: bafta multa, sa fie asa cum doresti tu! si ne gandim la tine, sa ne tii la curent

edit: am vazut-o, belea de fata! Acu sa vedem daca l-o placea pe fii-miu! mirunica si pe mama ei!

36+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Buna dimineata,
Noi ne luptam de la 12 cu coliceii, acum se pare ca a adormit si bebele, sper sa doarma bine macar un pic.

Nausica te consoleaza cu ceva sa iti zic ca si eu tot cam asa ma simt in hainele mele vechi? Alea de gravida erau tot subtiri si astea vechi erau tot mulate.
Deci eu sunt maimutica aia cu puiul in brate.

Clau_geo gandeste-te ca puiul se hraneste de la tine si cu starile tale de tristete.
Noi luam espumisan pentru colici, dar se pare ca incepe sa isi piarda farmecul. In rest stam numai pe burtica si in brate la mami, pupacim si trece. Tu ce ii dai impotriva colicilor?

fericita de - Andreea

mai eu alternez Sab simplex cu Bonisan si pe langa astea ii dau completarea de lapte praf facut cu ceai de fenicul de la Hipp. In rest nu mai stiu ce sa fac.

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Piolica bine ati ajuns acasa !!!! Imi pare rau ca ai avut probleme asa de mari. Ma bucur insa ca fetita este bine , noi ne refacem si trecem peste dureri cand ne uitam la ingerasii nostri.

Clau e nasoala rau depresia asta de dupa nastere...Imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva. Sper sa iti revii si sa te bucuri asa cum trebuie de puiutul tau. dulce sa mai treaca...

Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze

Mersi mult Babytza si eu, cred ca e in mare parte din cauza somnului si mi-am promis ca de cate ori va dormi ea voi incerca sa dorm si eu ca sa imi revin, restul lucrurilor le voi lasa balta.

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Piolica ma bucur sa aud vesti de la tine si bb, tot ce a fost rau a trecut, conteaza ca acum sunteti bine

Lenyi ce veste buna, sa-ti traiasca Daria Maria si sa fie sanatoasa, iar pt tine rafacere rapida poze ceva?

Musette mai introdu user-ul si parola inca o data, poate nu le-a retinut calc

Clau sper sa treci repede peste depresie, puiul tau are nevoie de mami

Piersicutza ma bucur ca e totul bine

Eu mi-s inca zapacita, de fapt nu realizez ca voi avea bblina in brate cat mai curand

38+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]

Angy si imi adun puterile sa reusesc sa trec peste

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

MMimi imi pare rau ca ai trecut prin asa clipe groaznice, dar ma bucur ca acum este totul bine cu tine si bebelina. sa-ti traiasca si sa-ti bucure fiecare secunda a vietii
preety deci avem 1 zi diferenta una fata de alta ca varsta a sarcinii, eu termenul il am pe 27 oct. am fost si eu pt streptococ ieri...nu m-a durut recoltarea cat m-a durut prin zona de jos dupa control...dar bine ca a trecut cu nospa.

danucu, lenyi79 felicitari! sa va traiasca puiutzii, sa fie sanatosi!
anis sa ai parte de tot ceea ce iti doresti, o zi minunata iti doresc!
Feli eu sunt cat de cat bine. am unele momente in care ma doare foarte jos in asa hal ca nu ma pot misca de durere. am avut si cateva dureri de spate dar suportabile, aaaa si cel mai rau ma deranjeaza febra musculara ce o simt intre picioare mai ales cand ma dau jos din pat. si sper ca te simti bine
Delphinas sunt sigura ca DD are grija de tine si o sa iti daruiasca copilasul care ti-l doresti atat de mult, sa nu-ti pierzi increderea nici o clipa multi
Corrina,denisa,ange la voi
Babytza, bun venit acasa. ai baietel tare scumpic...e mititel dar atata de frumos
300 sper ca esti bine, astept cu nerabdare vesti de la tine...si daca Anda vrea sa vina astazi ma rog ca totul sa fie asa cum trebuie

36+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

MMimi imi pare rau ca ai trecut prin asa clipe groaznice, dar ma bucur ca acum este totul bine cu tine si bebelina. sa-ti traiasca si sa-ti bucure fiecare secunda a vietii
preety deci avem 1 zi diferenta una fata de alta ca varsta a sarcinii, eu termenul il am pe 27 oct. am fost si eu pt streptococ ieri...nu m-a durut recoltarea cat m-a durut prin zona de jos dupa control...dar bine ca a trecut cu nospa.

danucu, lenyi79 felicitari! sa va traiasca puiutzii, sa fie sanatosi!
anis sa ai parte de tot ceea ce iti doresti, o zi minunata iti doresc!
Feli eu sunt cat de cat bine. am unele momente in care ma doare foarte jos in asa hal ca nu ma pot misca de durere. am avut si cateva dureri de spate dar suportabile, aaaa si cel mai rau ma deranjeaza febra musculara ce o simt intre picioare mai ales cand ma dau jos din pat. si sper ca te simti bine
Delphinas sunt sigura ca DD are grija de tine si o sa iti daruiasca copilasul care ti-l doresti atat de mult, sa nu-ti pierzi increderea nici o clipa multi
Corrina,denisa,ange la voi
Babytza, bun venit acasa. ai baietel tare scumpic...e mititel dar atata de frumos
300 sper ca esti bine, astept cu nerabdare vesti de la tine...si daca Anda vrea sa vina astazi ma rog ca totul sa fie asa cum trebuie

36+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna

Felicitari proaspetelor mamici si nastere usoara viitoarelor mamici!

Am sosit si noi acasa si incercam sa ne acomodam incet incet unii cu ceilalti!

Sa va dam si datele pentru lista...
Petru Alexandru 3200 gr, 49 cm, ap 9,
Pavel Cristian 2900 gr, 46 cm, ap 3/5/8, nascuti la Spital Cantacuzino Dr. Ciulcu Alexandru

Am nascut natural fara epidurala (nu a mai fost timp pentru asa ceva) datorita unui travaliu foarte scurt si rapiiiid!!! La 6 s-a rupt apa la 10 eram gata cu nasterea! Sa imi intru in ritm si va voi povesti pe indelete povestea noastra ...

Baietii papa tzitzi si completare. Dorm si papa... deocamdata sunt foarte cuminti. Fratiorul ii iubeste asa de muuult si e atat de dornic sa ajute pe bebelusi si ii asteapta sa creasca mari cat mai repede (maine adica!) sa ii invete sa se joace cu trenuletele lui!
Poze Gemeni

Pentru mamicile care alapteaza cu lapte praf am un link al unui magazin din germania unde se gaseste lapte Humana la pret mult mai avantajos decat aici la noi. Eu vreau sa fac comanda maine sau poimaine... daca mai doreste cineva... ne putem grupa pentru o comanda mai mare/taxa de transport mai mica... www.flaschenmilch.de/catalog/index.php?cPath=23_58&osCsid=85f0a353904f27d28c1b9ca11b6a218c" target="_blank">Lapte Humana

Pupici dulci la pitici si mamici!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - Petru Alexandru & Pavel Cristian (19.09.2008)

Poze cu Sebi!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nici gande de pierdera curajului gargatita. luptam cu stoicism pana iese ceva...o data si o data tre sa iasa. nu se poate.

poze
Just Me
Poate acum

Mergi la inceput