Mamici norocoase de sept-oct 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

de emotie. nally sunt superbi gemenii. si sebi e asa dragalas cum il tine in brate si cum vrea sa ajute si el la alaptat. sa-ti traiasca flacii si sa te bucuri de ei.

poze
Just Me
Poate acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

de baietii tai, sunt superbi toti trei, sa-ti traiasca si sa te fericeasca. si o mamica curajoasa

38+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nally sa iti traiasca bebeii !!!! Toi trei niste dulci si frumosi

Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

NALY, FELICITARI ce de minunatii ai tu acolo, sa-ti traiasac sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei, cum este spitalul cantacuzino???? am inteles ca acolo ai nascut, nuuuu????? te intreb ca si eu tot acolo voi naste, cum sunt asistentele????? hai ca te-am bombardat cu atatea intrebari

38 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

ce putin mai avem.....nu pot sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nally ce frumosi sunt gemeneii! Sa iti traiasca si sa fie sanatosi!!! Ce minune dumnezeiasca ai tu acolo, de fapt toate avem dar a ta de dubla!!! Felicitari! Si asteptam povestea nasterii!

300 Bafta multa sa iasa bine toate analizele. Lasa ca ecografele astea se mai si inseala...sunt sigura ca e totul ok

Babytza nu stiu ce sa zic cu conopida...eu nu as manca, dar a mea are colici rau de tot si de la strugurii pe care ii mananc (asa mi-am dat seama, ca numai struguri am mancat duminica si uite ca am tras). Nu as fi crezut ca e chiar asa...dar se pare ca e un sambure de adevar. Conopida e din familia verzei si fermenteaza...in fine, incearca si tu un pic sa nu mori de pofta.

Lenyi Felicitari! Si mai vino cu detalii si povesti!!!

Eu azi dupa masa am tinut cont de regula "cand doarme bebe dormi si tu"...asadar cand s-a culcat printesa cea mare (cea mica dormea deja) am furat o ora de somn. Si tare bine e...acum am forte noi sa imi astept barbatul acasa...e greu seara, el munceste mult, vine pe la 9 seara si vrea sa stam la povesti, sa ne uitam la film (asta dupa baile cele doua si adormirile printeselor) si uite asa pierd eu prima parte a noptii (Maria doarme intre 12 si 5-6, dar eu abia pe la 2,30 adorm, ufff)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Delphinas eu nu iti cunosc povestea pt ca nu am fost printre burtici chiar de la inceput dar imi dai senzatia ca esti o femeie tare puternica si ambitioasa, (ca si monica de altfel), si sunt convinsa ca o sa ai ceea ce iti doresti cat de curand, eu iti tin pumnii si sper din tot sufletul sa se intample. si imi cer scuze pt intarziere dar ieri nu am putut da cu subsemnata pe forum, vroiam sa iti urez cati mai multi ani fericiti in casnicie, stiu ca ieri s-a implinit 1 an...sau gresesc? parca asa stiu eu din albumul tau cu poze

Monicule tu ce mai faci?

36+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Nally ce baieti frumos ai sa-ti traiasca, sunt superbi, n-am cuvinte...multa sanatate atat pt ei cat si pt tine

36+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Doarme pitica, shshshsh
Sunt fericita ca azi am luat raspunsul la analize, sunt ok nu e nimic la ficat sau anemie. Numai bilirubina e peste si cocluzia este ca avem icter prelugit de la alaptat care poate dura si 2 luni.
Acum oare o mai fi nevoie ne fenobarbital?

Super situl Nally

irina ati facut si voi analiza?

revin dupa alaptat

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Doamne Nally ce gemeni frumosi ai, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei din plin. Ultimele poze unde se uita unul la altul si parca se tin si de manuta intr-o poza, sunt superbe .

38+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele va multumesc din suflet pentru urari.

Azi am dat o fuga pana in Poiana Brasov, asa intr-o plimbare de ziua mea...

Tati mi-a facut o surpriza super...ce sa va mai zic ...ma simt bine sufleteste.

*** AniS ** 37+ ***Iris-Medeea***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput