Mamici norocoase de sept-oct 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Gargaritza eu as fi disponibila.
Diana mi se pare ca l-ai îmbracat f bine pe bebe. Asa o sa procedez si eu. Plus infasat.
Maryb, in spital n-a fost chiar rau, iar ai mei mi-au adus lucrurile chiar dupa orele de vizita; oficiale si au intrat usor. Cred ca depinde mult si de cine e de garda pe-acolo. Personalul de întretinere a fost foarte dragut si nu a trebuit uns pt asta, am pov mai devreme ca am ramas restanta la plati dar ma revansez
Luni. Oricum am ramas placut surprinsa.
Azi am trecut prin spital, erau multi oameni necajiti cu bastoane si ghipsuri dar la alt etaj desigur.
Mai trist e ca am nimerit cu paciente care erau la evaluare dupa operatii de cancer. Toate au primit vesti bune din fericire.
Am fost vecina de pat cu o fata care cred ca naste chiar acum, i se rupsesera membranele dintr-un stranut!

38+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

rain lover, frumoasa povestioara si mai ales, usoara nastere!
300, ma bucur ca ai plecat de la spital si ca esti bine. hai ca nu mai e mult pina luni:)
denisa o frumusete de baiat!!! sa va traiasca! daca aveam fata...o puneam de'o incuscreala:)))
noi ne-am odihnit, acum plecam la plimbarici, eu cel putin cit o sa ma tina picioarele, alexa si tati au deja traseul facut.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

salutare si de la mine. am fost la pediatru suntem in grafic. denisa, iti petesc eu mandretea de baiat, il dai? mai ales ca-s nascuti in aceeasi zi...

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

ziua buna si de la mine...cam tarziu....dar cum noi locuim inca prin straini nu-mi e aminte nici sa deschid pc-ul...

sunt disperata pt ca bebe al meu nu poate respira....are secretii pe nasuc si horcaie in stil barbar....degeaba ii pun ser fiziologic pe nas si-l aspir...in 5 minute e la fel..se trezeste din somn urland si ignind...ii vine sa vomite.....

se mai confrunta cineva cu asa ceva???dati-mi un sfat va rog.....ce sa fac???ii plang de mila....

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

ziua buna si de la mine...cam tarziu....dar cum noi locuim inca prin straini nu-mi e aminte nici sa deschid pc-ul...

sunt disperata pt ca bebe al meu nu poate respira....are secretii pe nasuc si horcaie in stil barbar....degeaba ii pun ser fiziologic pe nas si-l aspir...in 5 minute e la fel..se trezeste din somn urland si ignind...ii vine sa vomite.....

se mai confrunta cineva cu asa ceva???dati-mi un sfat va rog.....ce sa fac???ii plang de mila....

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Si al meu are muci si mi se pare ca nu respira bine asa ca eu ii pun sterimar in nas (la noi serul nu are efect oricat de mult as pune),astept 5 minute si apoi scoatem crocobaurii cu batista bebelusului,sa-i dea Dumnezeu sanatate celui de a descoperit-o,scot uneori niste crocobauri de ma mir si eu cum un bebe asa mic face niste muc asa mari.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Anca, cu parul eu zic sa nu-ti faci griji. In mod normal, parul se innoieste constant, dar in timpul sarcinii, din cauza hormonilor, aceste fire de par nu mai cad. Dupa nastere, parul isi reintra in ciclul normal de innoire, si cad si toate firele care ar fi trebuit sa cada, zi de zi, in timpul sarcinii. De asta ai senzatia ca o sa ramii fara. Dar cica trece.

In alta ordine de idei, m-am intilnit azi cu Eva si l-am vazut pe Luca si sint cam . Am stat la soare si apoi am dat ture pe stradute, chestie care lui se pare ca i-a placut foarte tare. Bine, nu va poate confirma nimic pentru ca dormea dus (chiar daca, dupa mutra, ziceai ca se gindeste la acceleratorul de particule).

Nausica37+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Musette poti lua paracetamol simplu (nu sinus). si daca durerea de cap e mega tare poti lua algocalmin fiola. Mie mi-au zis ca e ok algocalminul, in prima sapt. de la cezariana am baut zilnic 1-2 fiole. Am luat si sapt trecuta una tot din cauza de durere de cap Dar paracetamolul e antiinflamator si te ajuta si la raceala. Baga si oscillo si o sa fii ok.

Anca bine ca ti-au facut reteta. Mai bine fara hidrocortizon...Cortizonul ataca pielea, desi prima impresie este ca trec toate bubele etc, de fapt subtiaza rau pielea si mai ataca si sistemul imunitar. A fost o dezbatere lunga pro/contra cortizon la bebei asa mici (cei cu dermatite atopice) si din ce am citit (si Alex a avut dermatita atopica in primele luni) nu e prea indicat in lumea medicala actuala... falcutele scumpe, s-a facut o grasunica! Nu cred ca are infectie urinara, doar iritatie de scutec, o sa vezi! Mai ales ca daca e asa papacioasa probabil face mult pishu plus ca are pielea sensibila... *(sunt copii si copii, cea mare a mea avea frecvent iritatie de scutec, inca din primele zile, Maria vad ca e mai rezistenta)

Rain felicitari! Foarte frumoasa si incurajatoare povestea nasterii tale. Sa dea Domnul sa fie la fel pentru toate mamicile care urmeaza la Odiseea noastra!

300 Bine ca ai plecat din spital! Si bebe e bine, mai tine-l acolo la caldurica sa ii fie gata caminul!

Dya si eu pe a mea o tin cu body cu maneca scurta + costumas cu labute, nu-i mai pun sosete. Cand adoarme o invelesc cu o paturica de bumbac, nu-i pun caciulita nici dupa baie (o usuc cu foehnul cum am vazut la dr Culcer pe filmuletul postat de Laureta). Doar afara caciulita. Azi a fost afara imbracata ca in casa dar am pus o patura mai groasa peste ea si o caciulita in cap. In casa am cam 22 de grade, maaaxim 23. La baita incerc eu sa fac mai cald, dar probabil ca mai mult de 23 nu am (nu am pus in functiune caloriferul electric si in baie am aceeasi temperatura ca in casa...doar ca inchid usa si de la apa calda, fiind si locul mic, parca e mai cald cu un grad decat in casa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna si de la mine.Nu mai apuc sa va scriu,dar va citesc.Azi n-am stat prea bine cu psihicul si am cam,sper sa nu cad in depresie,pun totul pe seama vremii urate si a unei vesti care m-a socat.
tuturor,sper maine sa va pot scrie mai multe.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

SUnt doar in treacat sa va pe toate si sa vad daca a mai nascut cineva, vad ca nu-s vesti noi...

EU am fost ieri la control si sunt mult mai bine cu epiziotomia dar de chiuretaj se pare ca nu scap asa ca m-a programat pt lunea viitoare. Sooo ca daca naste lunea viitoare cineva la Polizu poate fac galerie de la usa

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetile!

Intru scurt si eu... ne pregatim de baita

Multumim de aprecieri... bebeii sunt tare cuminti! Au mucisori de cateva zile. Le venim de hac cu apa de mare si pompita! Nu le place dar nu am ce le face!

Klemi... M-ai intrebat de spitalul Cantacuzino ... e curat! Asistentele sunt ok atata timp cat esti draguta cu ele! Mai multe amanunte... putem vorbi pe ym sau pm!

Va pupam si va dorim o noapte calma, necolicoasa!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - Petru Alexandru & Pavel Cristian (19.09.2008)

Poze cu Sebi!
Poze Gemeni

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput