Nou stil de viata (229)
Raspunsuri - Pagina 3
mephala30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni danielag, iti dai seama ce soacra va fi Mepala? brrrrrr! |
mda....
Carmen cu Iustin si Teodor
danielag spune:
Buna seara!
Am modificat greutatile acolo unde le-am avut. Am pus un semn de intrebare acolo unde nu am primit inca nici o greutate. Cand imi spuneti, modific. Listele le-am ordonat alfabetic acolo unde s-a putut, ca sa va gasesc mai usor. Daca nu e bine asa, sa imi spuneti.
Carmen, eu n-am sters greutatile pe care le-am gasit in lista din cauza de concurs, daca zici ca nu e nevoie de ele, eu le sterg. (Acum vad ca greutatea de la inceputul concursului e trecuta si separat, deci nu-i nevoie de toate greutatile, ma duc si modific).
Felicitari fetelor care au slabit .
Am pus in lista si sarbatoritii lunii octombrie.
Daca gasiti orice inadvertente, reclamatiile se primesc pe adresa redactiei .
Daniela
danielag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni danielag, iti dai seama ce soacra va fi Mepala? brrrrrr! |
Tzuni, tocmai vroiam sa iti spun ca e posibil ca "soacra" sa te atentioneze ca i-ai scris gresit numele, dar cum am vazut ca ti-a raspuns, inseamna ca n-a observat, deci nu e chiar asa de soacra .
mephala30 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danielag
Tzuni, tocmai vroiam sa iti spun ca e posibil ca "soacra" sa te atentioneze ca i-ai scris gresit numele, dar cum am vazut ca ti-a raspuns, inseamna ca n-a observat, deci nu e chiar asa de soacra . |
pardon, am observat, dar n-am zis nik...ce sa mai zic?
ai facut treaba buna cu lista, .
si nu sunt "reclamatii", ci doar iti spuneam cum am facut noi (serifele vechi) pana acum, deci.... sa le spunem "sesizari", .
violeta70 spune:
Buna seara!
La Multi Ani! Robert! Liris sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si norocos!
TLaura si eu te-am citit (cum citesc pe toata lumea). Azi am avut o zi mai buna, dar super aglomerata, asa ca am ajuns acasa pe la 20.30 cu durere de cap, dar imi va trece.
Raport: stagnare (defapt 65,8 kg), insa cu rusii pe cap
Felicitari fetelor care au slabit
Tzuni si eu am avut chef de chipsuri, asa ca am "devorat" o punga de Lays cu branza. Acum imi vine .... Asa mi se intampla de fiecare data cand calc stramb.
In rest am mancat un iaurt, un mar, prune si struguri.
Maine sora-mea incepe serviciul. Ii va fi greu, dar trebuie.
Pupici la toata gasca:Delia, Gusta, Tzuni, Zuzilici, Mephala, EftimieC, Carina, Yubi, Anky, Gabrielama, TLaura, Danielaq (serifa multumim), Rolo, Roxana, Tumpi, Hopes, Vikinga, Mamicadulce, Carolinah, Criscosty, Dordia si daca am uitat pe cineva sa ma ierte
rolo spune:
No buna seara,
Am ajuns si io acasa si imi pica nasul pe tastatura. Sunt o mama denaturata si azi mi-am furat singura caciula. Am mancat cioco desi nu aveam voie azi, dar simteam ca nu mai am energie deloc. Mi-am luat lindt cu 70%cacao si tare buna e.
Promit ca maine ma mobilizez si scriu dieta ca mie mi se pare grozava.
Sa nu uit LMA Robert de Liris sa cresti mare si sa fii fericit.
Oare pe unde o fi sor-mea???
va las ca ma striga patul.
Noapte buna.
Vio de la mine inapoi
danielag spune:
Carmen, se admit si reclamatii la adresa redactiei , nu doar sesizari. Nu stiu toate conventiile pentru liste si e posibil sa mai gresesc.
Laura, vroiam sa iti zic ca vazusem postul tau inca de la subiectul trecut, dar eram la birou si nu am putut face modificarile de acolo. Te-am trecut in lista si pentru ca aveai 1 kg in plus, ai primit un . Sper sa scapi de el cat mai repede .
Zuzi, is mandra de tine! Hai ca incet, incet ajungi unde trebuie !
Rolo, cum tu ai raportat prima, modificasem greutatea si am uitat sa iti pun o floricica. Acum am reparat, dar daca te-ai uitat in lista si te-ai vazut fara floare, sa stii ca io am fost de vina. Felicitari pentru kg in minus!! Vad ca echipa voastra e pusa pe treaba.
Intrebam de Cami in capitolul trecut si am vazut ca ne-a votat aici. Cami! Pe cand trebuie sa iti facem galerie ?
Ca tot mi-am adus aminte, cam in perioada asta trebuie sa ii facem galerie lui Khristin, nu?
Yubi, tin pumnii sa se prinda!
Donna, ziceai ca vrei un porc pentru mobilizare? L-am trecut in lista, e al tau, fa ceva sa scapi de el pana saptamana viitoare . Ai grija cu infectia si cu maseaua.
Gabriela, iti urez o noapte calduroasa!
Acum ma bag si eu in pat, sa citesc. Noapte buna si ne vedem maine.
Daniela
mephala30 spune:
Vio, somn usor.
Rolo, astept cu mult interes dieta, .
Daniela, fetele care vor avea joi 4 , va trebui sa le treci la "pauzate".
noapte buna.
Gabrielama spune:
Buna seara!
acum am ajuns in camera - de fapt acum vreo 15 minute, ca am facut si un dus. E frig frate.... asa ca m-am incotosmanat, iar sunt cu trening, sosete, puloverul din care nu mai ies si acus sar in pat sub cele doua pilote.
Vik, mi-e somn de mor dar zau ca stau aici pana vaz pozele! Si asa e, nu ne rasfatam in fiecare zi, drept pentru care sunt mandra de geanta mea!
Tzuni, nu pot sa cred ca ai lins punga... Mor de ras... Si ce chipsuri erau, spune amanunte!
Zuzi, felicitari! Si tot inainte!
Daniela, eu nu m-am cantarit, ca n-am cantar la hotel. Cred ca stangez.
Rolo, o bucatica de cioco cu 70% cacao e OK, este chiar foarte sanatoasa!
Mephala, !
Violeta, cred ca e ceva in aer cu chipsurile, ca si eu am mancat cateva ieri. Si pe cuvant ca nu-mi plac!
Mai, Gusta noastra pe unde e oare de nu mai da nici un semn?
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Gabrielama spune:
Yubi, da, i-am multumit sotului pentru planurile bailor, in special ca a detaliat fiecare baie pe cate o hartie, asa ca am avut mai multe la mine...
Mi-am modificat zborurile si plec maine seara si nu joi dimineata; asa ca maine, chiar daca la 12 noaptea, sunt acasa!!
Acum ma duc la culcare, caci maine am o zi luuunga si grea, care incepe la 6 dimineata.. Uf!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!