Nou stil de viata (229)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Hopes, si eu port mult lucrurile de genul asta (geanta) iar la asta de mi-am luat-o ieri mi-am promis sa o port si mai mult, ca sa o amortizez.... De ce nu dormi bine?

Laura, pentru tine o .

Mi-e somn, dar nu ma dau dusa, caci vreau poze de la Vik!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

... [b]si La Multi Ani copilas frumos de Liris, sa cresti mare si sanatos si norocos![/b]

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Gabriela, stai linistita cu raportul, il dai cand poti. Ce bine ca ajungi maine seara acasa, in loc de joi... Inteleg ca tot asa de frig e in camera. Ai grija de tine .

Si eu vreau sa vad pozele lui Vik, dar nu stiu daca mai rezist.

Va pup pe toate. Noapte buna.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Seara buna,
Am intrat sa va salut un picut ca mai am un pic si cad in nas de oboseala, dar trebuia sa va dau in sfarsit reteta de batoane de cereale:
http://andaoana.blogspot.com/2008/09/batoane-cu-cereale-si-zmeura.html
In plus, am pus poze cu cele 2 dulciuri de la ziua mea - daca vreti retete, spuneti si ma apuc de scris (o sa le scriu oricum la un moment dat)
http://andaoana.blogspot.com/2008/09/parfait-sandwich.html
http://andaoana.blogspot.com/2008/09/my-cinamon-pistachio-mousse-cake.html

Noapte buna sa aveti,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Aaaah pai nu stiati ca eu-s pasare de noapte, ma potriveam de minune la ora cu Liris si Ruxij, acum nu mai avem fete din State cu care sa mai impart si eu orele mici:) Chiar asa imi e dor de Ruxij! Oare ce o mai fi facut cu proiectul in care era bagata, cum mai sta cu slabitul si aripioarele picante? Cred ca o sa-i scriu un PM.Mehpala da' sala de sport ai incercat-o ca vad ca numa' de ore vorbesti. Si chiar vroiam s ate intreb, ce se preda copiilor la astfel de ore, e vb de un fel de initiere in istoria religiilor de pretutindeni asa ca o largire de orizont ori e strict ora de ortodocsie cum e sa zicem in scolile catolice numai catolicism.Acum incarc pozele, stiam eu de ce tot ocoleam treaba asta, aoleoo cum aratam..!!! Am curaj sa mai arat si altora treaba asta.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ok, de aici incolo. Acu' nah macar o mica schimbare poate se sesizeaza. Dar pacat ca nu am poze mai recente, am pus alea la 71-72Kg, dar acum am deja aproape 2 kg mai putin.Tzuni tu esti prima la cafea sper sa nu-ti pufneasca pe gura din cauza socului, printeaza poza cu mine dolofana si pune-o pe punga de chipsuri. Sa mai aud eu acum slabaturi ca jumate dintre voi, ca se pling ca-s grase cica.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Vik pana la Tzuni m-am socat eu. Felicitari draga mea. Ce sa mai zic esti o mamica super tare, frate. Daca reusesc si eu, zau ca-mi fac si eu un album dieta.

Violeta ai mai fost la doctor? Mai iei anticonceptionale? Dordia ce mai face? N-a mai dat un semn de viata. Hai Dordia ca-i zi de raport.

Mephala . Tare rarut intri pe la noi in ultima vreme. Sunt bine baietii?

Dana felicitari. Ti-ai luat bine in primire slujba de sherifa. Bravos!

Anda draga, m-ai facut sa salivez pe tastatura. Zau daca nu esti fenomenala. Felicitarile mele.

Gabi somn usor si calduros.

Cami esti bine? Ce face Raducu? Ai inceput sa-l simti cand da din picioare?

Rolo si eu astept cu interes dieta de al tine. E aceeasi cu a Roxanei?

Roxana ce faci draga? Nu te mai dezlipesti de dusul din camera sau ai ajuns acasa deja?

AdiD te rog spune-ne ca nu ne-ai parasit si n-ai renuntat la dieta.

Yubi sa iasa cum iti doresti.

Larissa tie cum ti-au iesit analizele? Gata, ai unda verde ca sa devi cat mai curand?

Khristin sa ne dai si noua de veste cand se intampla fericiul eveniment, da?

Si ca tot am pomenit de-atatea am si eu la munca 2 dar azi una n-a mai venit la servici. Ultima data cand am vorbit cu ea avea contractii din 1/2 ora in 1/2 ora. Asa ca azi-maine sigur naste chiar daca avea due date pe 15 Octombrie.

Meniul meu de azi:
MD - cafea + ceai + 1/2 toast bagel
P - piept de pui cu sos de rosii si salata verde + rosii + castravete + morcov
C - salata verde + avocado + ridichi + ceapa verde
Gustari: 1 iaurt activia pe la 4, o corcoduse si cateva (5-7) boabe de struguri pe la 7.

Noapte buna si de la mine.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata fetelor! Tot eu fac si azi cafeaua!

Vikingo, ce mai.... esti superba si sexy indiferent de numarul kg-lor! Dar blonda iti sta mai bine, sa stii....

Gabrielama, nu ma bag la detalii de chipsuri, ca iar m-apuca pofta!

Mephala, zi merci ca n-am scris Mephela

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza trupa
Io inca ma obisnuiesc cu gustul cafelei fara zahar sau lapte

Pun dieta acum, Zuzi habar n-am daca e dieta pe care o tine sor-mea inca nu am vorbit cu ea despre asta. Dar tre sa recunosc ca ar fi haios sa fie aceeasi, eu am primit-o de la o colega de servici care acum arata bestial, a slabit 18 kile in cele 6 luni (3 de dieta di 3 de mentinere)
Et voila:

Regimul se reia in mod identic din 4 in 4 zile si dureaza 90 de zile

Foarte important:

- in timpul curie, odata pe luna, dupa ziua de fructe, vei tine, obligatoriu, o zi de dieta doar cu apa. In aceasta zi trebuie sa bei cel putin 2 litri de apa plata sau minerala
- nu se schimba ordinea meniurilor (proteine cu fructe, etc)
- in timpul curie, cafeaua si ceaiul fara zahar se admit in cantitati nelimitate
- dupa terminarea curie, poti manca normal, cu recomandarea ca micul dejun sa fie compus numai din fructe, timp de inca 90 de zile. Daca in aceasta perioada mai slabesti cca. 3 kilograme, inseamna ca schimbarea metabolismului a avut loc. Daca doresti sa mai slabesti, dieta trebuie repetata, dar numai dupa o pauza de cel putin 3 luni;

Micul dejun: este identic in cele 90 de zile: cateva fructe- mere, pere, banana, citrice, struguri

Prima zi: proteine
Pranz: 3 felii (200 gr) carne fiarta sau fripta, o felie de paine (de preferat integrala), salata verde-nelimitat (fara ulei). Dupa masa se beau 250 ml supa calda (doar lichid, pastele adaugate sint interzise: galuste, taietei etc.) In loc de carne poti consuma 3 oua fierte sau lapte sau iaurt sau branza
Cina: la fel dar fara supa

A doua zi: fibre
Pranz: legume, verdeturi de orice fel, crude sau fierte, cu adios pentru gust (sare, piper, bullion etc. fara ulei), o felie de p\ine integrala, salata verde. Cantitatea de legume trebuie sa corespunda cu cea care incape intr-o farfurie adanca.
Cina: la fel ca si pranzul dar jumatate de cantitate

A treia zi: carbohidrati
Pranz: paste fainoase integrale, cu sos de rosii (ketchup) sau un blat de pizza cu sos de rosii
Cina: 2 felii mici de tort sau 2-3 colacei dulci sau 3 cupe de inghetata si obligatoriu o bucatica de ciocolata amara (pentru evitarea eventualelor alergii provocate de dieta)

A patra zi : fructe
Pranz: fructe, nelimitat
Cina: fructe, nelimitat

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Vik, vazut poze. Esti frumoasa oricum!

Bine inteles ca azi noapte am murit de frig si acum ma doare in gat. Sunt deja la treaba, de vreo ora si am o zi luuuunga azi; dar la noapte sunt acasa si asta e tot ce mai conteaza acum.

O zi buna va doresc!

Gabi

Mergi la inceput