Nou stil de viata (229)
Raspunsuri - Pagina 2
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tlaura Heloo fetele! Bineinteles ca pe mine nu m-a citit nimeni pe ultima pagina din capitolul anterior: nu are nimic, daca voi nu ma vreti, io va vreau; am sa dau copy-paste si poate ma baga si pe mine cineva in seama! asta e tot ce primiti aici, pentru ca la copy-paste nu iese nici un emoticon, nimic; asa ca daca vreti sa le vedeti, trebuie sa mergeti acolo! Va rugam (cine e de servici la capitolul asta) sa ma treceti si pe mine la active, si pe Zuzi o intrebam cine e F? hai ca a venit o prietena si va las acum! Laura, mama lui Andrei Poze |
Mai Laurici ia uita-te tu mai bine in postarea mea de azi....ce-am zis eu aici:
citat din mesajul lui Zuzilici Pentru cine nu stie F este sotul meu pe care-l sarbatoresc tot timpul de Florii. {Florin} Cuba 2008 Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006) |
Asa ca sa nu mai crezi ca nimeni nu te citeste. Cum a iesit petrecrerea? Ceva poze???
Dana te rog si eu s-o treci pe Lauta dinou in lista de active. Se pare ca s-a pus pe treaba.
Gabi sincer eu te-as sfatuii sa dai cateva zeci de euro si pe o caciula sau un fular si sa dormi cu el pe cap la noapte.
O zi buna tuturor. Merg s-o citesc pe Vikinga ca n-am reusit...
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
carina spune:
La multi ani Robert!!!!
N-am timp de stat, doar vreau sa o pup pe Zuzi si sa o felicit!
PS: acum abia imi iau pranzul
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
carolinah spune:
Vik, nici eu nu pot spune ca m-am ingrasat. Am spus ca sunt almost back de unde am plecat, dar e mai mult un mod de-a spune. Pe mine ma enerveaza ca ma las impresionata de oscilatii normale datorate retentiei de apa de-a lungul lunii.
Si, da, dr. nutritionist mi-a zis sa nu fac sport pt. ca n-o sa slabesc si ma voi frustra... ma rog, am trecut peste asta si evident ca am facut! Plus ca mi-a placut ca regimul era f echilibrat.
Nici eu nu cred asta cu schimbarea metabolismului... o prostie... desi, chiar ca iti schimbi metabolismul daca mananci 1 luna numai 3 frunze pe zi... in rau , adica se leneveste ceva de groaza!
Anyways, eu merg inainte cu un regim usor si sanatos, plus sport si sunt sigura ca va fi bine.
Aaaaaaaaaa, si abia asteptam sa vedem poze, ca Zuzi a ajuns sub 90.
Cine e urmatoarea cu poze before-after cand ajunge Zuzi sub 80?
yubi spune:
Hop si eu !Buna ziua la toata lumea Am venit de la servici ,am mancat si m-am culcat impreuna cu fie-mea ,care a preferat sa doarma decat sa se apuce de teme (de obicei nu vrea sa doarma la pranz)De luni poarta aparat dentar si comenteaza, ba ca o doare nu stiu unde ,ba ca nu vrea sa il poarte.Nu mai pun la socoteala ca mormaie toata ziua ,pt. ca nu poate sa vorbeasca din cauza aparatului( este dintr-o bucata ,dar ii prinde si dintii de sus si pe cei de jos. De fapt ea nu are dintii strambi ,dar a supt pe degetel si aparatul trebuie sa ii traga dintii de sus la acelasi nivel cu cei de jos ,pt. ca din cauza distantei ,nu poate musca nimic cu dintii din fata). Laura si eu am citit ce ai scris la capitolul trecut.Gabi a fost haioasa faza de la ambasada ,desi pt. tine ,cred ca au fost clipe de cosmar.I-ai multumit sotului ,pt. ca ti-a dat hartiile cu planul baii ?Tzuni ,acum stiu cum o sa imi potolesc pofta de chipsuri ,i le dau sotului si eu o sa ling punga Daniela ,nu am mai mers la sala pt. ca eu sunt mai paranoica,din nastere si pt. ca am facut prostioare cam in perioada fertila ,nu mai vreau sa merg la sala pana nu vin rusii Ma gandesc ca ,daca s-a prins ceva si topai pe acolo ...eu sunt baba cu drobu de sare
yubi spune:
Robert Raport - 61 kg .Meniul de azi :Ora 13 - 1/2 corn cu ciocolata - 2 sandwich-uri cu sunca din piept de pui si cascavalora 18 - 1 pahar de sana + 1 felie de toast de secara
donna79 spune:
Seara buna!
Eram pe punctul de a ma burzului la voi...pai cum frate, omu raporteaza si nu e trecut in lista?!?!?
Siii....m-am uitat mai bine..eu credeam ca am raportat cu o zi intarziere, cand colo...se facuse joi!
Asa ca...scuze pentru gandurile razboinice.
Gata, am zis tot.
Ba nu...stagnare, 88 kg, umflata ca un balon, cu probleme de tranzit, nu pot bea apa deloc, mananc aiurea...si tot cu casa pe dos!
Hai, imi dati un porc sa ma motiveze?
Ce fac colegele mele de echipa?Hopes, Adi?... salvati voi onoarea echipei?
Am uitat sa ma vait nitel: am o falca cat casa, imi iese o masea de minte la varsta mea si nici macar nu iese bine ca nu mai are loc, ieri am facut radiografia si trebuie sa ma programez la operatie sa mi-o scoata
Si ma mai chinuie si o infectie urinara, pe care o cunosteam si nu am tratat-o ca nu aveam deloc simptome... las' ca acum am
Ma duc sa zac..
Donna
mephala30 spune:
Daniela, in lista lasa doar o singura greutate atunci cand e vorba de stagnare. Nu e necesar sa apara aceeasi greutate de doua ori.
A, si lasa doar ultimele doua greutati (de la ultimele doua rapoarte). Asa ne-am obisnuit sa modificam....
Multumim pentru noul capitol.
edit: felicitari fetelor care au slabit, .
Carmen cu Iustin si Teodor
Tzuni spune:
Hopes, ma bucur mult! Noroc c-aveti voi simtul umorului, ca altfel... In facultate, in camine, aveam probleme cu colegele de camera care nu stiau de gluma si adesea se suparau pe mine
Yubi, vrei sa ai un sot gras? Sunt convinsa ca nu! Asa ca, trimite chipsurile la mine!
Zuzilici, felicitari, mama!
Puskin si Mik, va strang in brate tare-tare si ma gandesc pozitiv la voi!
tlaura, io am citit ce-ai scris in postarea anterioara, dar m-ai lasat fara cuvinte! Cred ca pozele deformeaza muuult realitatea!
Gabrielama, ai ajuns la hotel? E tot asa frig?
Tumpi, ai gatit ceva in oalele noi?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Tzuni spune:
citat din mesajul lui mephala30 Daniela, in lista lasa doar o singura greutate atunci cand e vorba de stagnare. Nu e necesar sa apara aceeasi greutate de doua ori. A, si lasa doar ultimele doua greutati (de la ultimele doua rapoarte). Asa ne-am obisnuit sa modificam.... Multumim pentru noul capitol. edit: felicitari fetelor care au slabit, . Carmen cu Iustin si Teodor |
yyyyyyyyyyy-haaaaaaaaaaaaaaaaa!
e vie! si... "vorbeste"!
Tzuni spune:
danielag, iti dai seama ce soacra va fi Mepala? brrrrrr!