Pepenasi de iulie-august 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bufi nu ai pm activat atunci sa scriu aici, magazine cu haine de copii faine si ieftine: matalan, primark, peacocks, woolworths, tkmaxx, tesco (supermarketul) alea mari au si haine si is faine, asda la fel supermarket dar si cu haine faine tare de copii, sainsbury si astia tto supermarket dar au si haine faine, astea is mai ieftine, alea mai scumputze da cu haine de calitate superioara si de mofturi next, mothercare, marks and spencers, bhs.
Pt jucarii si din astea: tesco, asda, tkmaxx, woolwoorths au o multimea, toysrus au si babiesrus inauntru si au tone de jucarii.
majoritatea dintre ele su site-uri dar nu au pe site toate minunatiile care le au in magazin.
www.next.co.uk, www.mothercare.co.uk, www.tesco.com - mergi la tesco direct si au si acolo jucarii si etc, www.babiesrus.co.uk, www.woolworths.co.uk, www.marksandspencers.co.uk.
Da el unde in Londra vine anume? Ca daca vrei ii dai nr meu de telefon sa imi dea bip si il sfatuiesc unde sunt magazinele mai faine si cu ce se ajunge acolo.
Mama soacra ok. Spor la spalat si dereticat prin casa. Anyway poti lasa mess-ul deschis daca vreau sa iti mai zic o vb doua si raspunzi si tu cand apuci ca nu cere de papa daca sta deschis.
Camy eu am tinut cu succes data trecuta supedieta. O gasesti aici pe DC la Femina intim este si capitol cu superdieta reteta au pastrat-o fetele de cand am inceput noi de la piersicutze cu dieta asta. E simplutza doua sapt numai fructe si legume orice cantitate bagi pana nu mai poti, astea is mai grele da in cateva zile te adaptezi, apoi adaugi lactate degresate si peste sau ceva de genul inca 4 sapt si apoi inca 6 sapt cu mai multe produse, nu le mai stiu exact vezi acolo la femina intim pe prima pagina de la super dieta scrie ce si cum. E buna si eu am tinut-o da am mai calcat si pe langa si am dat jos vreo 10 kg cu ea.
Asa fug sa pap si mai revin mai incolo ca dorm rfetele si pot sta si eu sa ma relaxez la tv oleaca.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

A, nu cereee? Uf, eram doar prevazatoare
Ca bine zici cuscra ...

Ia sa ma uit si io ce-i cu superdieta aia, nene.

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mada, din pacate inca nu a plecat...abia a primit viza. peste o luna pleaca...Da si cand pleaca...

serenity, cum sa va parasim?

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Nah ca is pe mess
Care va sa zica vino draga cuscra ca eu nu is acasa
Bineeeeeeee
D'asta imi esti ...

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

NU SE POATE ASA CEVA!!! Ce tara de miserie si ce servicii de kko!!!

Mai nene, eu nu am rezultatele de la Stem. Sun la Cluj, cica plicul a fost expediat in 11 sept! Imi da un AWB, cica sa caut eu coletul! Il caut pe net, vad ca din 11 pana in 15 s-ar fi incercat livrarea dar nu as fi fost gasita acasa!!! Asta la fel si fel de ore, va dati seama!!!
Mai nene, daca eu nu dau telefon, sa ma interesez, ce se intampla cu plicul???? Il ia naiba si putrezeste intr-un depozit?? Cica ei nu fac retur fara consimtamantul expeditorului. Dar expeditorul de unde sa stie ca plicul s-a livrat sau nu???
Te doare capul!
Adicatelea eu, care platesc in stanga si un dreapta, tot EU sa ma interesez. Ei NU!
Cica mi l-ar aduce maine!

Toti o apa si un pamant.... Si servicii postale, fie ele de stat sau private... Nu se poate asa ceva!!!

Azi am fost si la posta, ca ultimul pachet de la Redoute cica era din 19 la ei si am fost avizata! Am fost pe naiba avizata! Noroc ca ma duc eu la posta din cand in cand... Ca in bancul ala prost.... Nu sunati la usa... Iesim noi din cand in cand...

La aia la fel... Am facut reclamatie. Vorba vine reclamatie! Ca si-a notat sefa de tura numele si adresa pe o bucata de hartie. Cica se duce sa ii mai scuture putin...

Bai nene. asa servici vreau si eu! Imi fac treaba sau nu, totuna, ca oricum nu le face nimeni nimic.. NU ii verifica, nu ii trage la raspundere, timpul trece, leafa merge, si eu imi fac nervi si voua capul patrat pe net!!!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Gata am adormit fata da nu stiu ptr cat timp ca deasupra noastra darama ineva peretii si nu stiu cum o s-o scoatem la capat. Poate vine tati si iesim la plimbare ca e asa frumos afara.
am reusit sa termin si eu papica, am pus si cateva borcane de muraturi,iar acum bantui pe-aici
Multam tare mult ptr raspunsurile in legatura cu caca. I-am pus termometru si nimic. L-am trimis pe frate-miu la farmacie sa-mi ia supozitoare cu glicerina si cand s-o dezbrac sa il pun ce sa vezi, facuse un cacalau de a dat pe dinafara.Pentru amandoua zilele cat nu facuse. Bine ca s-a rezolvat. Deci merge faza cu termometru.
MADA , o sa pun cu siguranta , cred ca o sa incerc chiar maine dimineata cat doare pitica.Deocamdata am pus la semnatura.
ANKALAURA, ce neseriosi astia cu posta lor, numa la noi se putea intampla asa ceva.
MARINA, ti-am citit povestea nastrii, ce tare faza cu lesinul.
Eu cred ca reusesc sa pun povestea abia cand o face fata 2-3 ani
TURTURICA, wow, la 6 luni la cresa.Cate ore pe zi?
CAMY la mine singurul regim care a dat rezultate a fost
cel disociat:o zi lactate si prod lactate, o zi fructe si legume , o zi carne. 2 l apa plata zilnic si fara paine.
ILLEANA si fetei mele ii pocneste incheietura de la genunchiul drept
SERENITY, ce nasol ca sunteti raciti, bine ca nu a trebuit sa stati in spital, asta mai lipsea.
SUN, iti respectam decizia da sa stii ca o sa ne lipsesti. Macar cand intri la pepenasi sa pui si poze cu Thea

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Da Vio, ii bagi termometrul si o tzii cu ghenuncheii la piept ca sa o ajuti cand se screme. Ma bucur k a mers.

Ciudata treaba cu incheietura, is oleaca ingrijorata.

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Ileana: da, locuiesc in Iasi. Eu am facut fluturasi cu anuntul "cautam bona..." pe care i-am dat cunostintelor, prietenilor, colegilor. Si asa am gasit bona, este sora unei prietene. Am insistat pe programul flexibil, adecvat cuiva care studiaza inca. Si pe salariul motivant, bineinteles.

Turturica: cat m-a durut? Nu mai tin minte exact, asta se intampla in iulie, oricum din sanul incizat i-am dat sa suga dupa cel putin 3 saptamani. Intai nu prea a avut ce, dar incet-incet a revenit laptele si aici...

Si eu vreau sa-i pun Ilincai cercei acum, la 3 luni, sa fie intre cele doua vaccinari. Sa ma interesez.

Toate cele bune va dorim.
Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua mamici de pepenasi!
Mai intru si eu din cand in cand sa citesc dar nu reusesc sa tin pasul cu voi
Cand doarme Alex mai fac si eu cateceva prin casa iar cand e treaz trebuie sa vb non stop cu el ca daca nu tipa.
Acum s a trezitdar il las si eu pana incepe sa plang ,asa termin si eu de scris mesajul
ILEANA si lui Alex ii trosnesc piciorusele si cred ca si mainiile,mai ales cand il imbrac
ANKALAURA te rog nu ma speria !Noi in decembrie am hotarat sa ne intoarcem definitiv in tara.Sper sa nu regretam!
TURTURICA aici primesc copii la cresa de la 9 luni.
CAMY eu am tinut dieta mediteraneana,am slabit ,azi am inceput o iar sper sa nu pierd laptele!
Vad ca v ati inrudit toate !Mai e vreo fata libera si ptr Alex al meu?Am baiat chipes
MADA
Ma duc sa vad ce face baiatu ca e singur in dormitor!
Va pupam!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

saalutare natiune
n-am citit tot din urma...vaz ca iara au fost oaresce discutii...
noh...noi suntem asa smiorcaiti..vaii...si ne scremem rau de tot dupa fiecare masa..nu reusim sa ragaim mereu
cu ganglionu' off..tare greu...s-a mai retras si acum de ieri a crescut din nou..dr din ungaria a zis ca nu e ganglionu ci e muschiu gatului (sternocleido mastoideus) care a fost vatamat ori la nastere ori...si ca va trece in 1 luna jumate...un dr de aici zice ca e de la bcg..altu ca e de la rosu in gat...si i-am intepat curutu de4 ori cu penicilina ...am facut analize intre timp nu are nicio infectie...deci am oprit antibioticu din proprie initiativa...desi dr zicea sa mai facem vreo 3 pai de ce naiba daca analizele sunt super bune? un alt dr zice azi ca....sa vedem sa facem o cura de antibiotice oral ori io sunt nebuna ori medicii astia!!!!
dana voi cum mai sunteti cu ganglionu'? scuze daca ai scris dar nu am citit din urma
va pup..sper sa intru mai des in curand...off..ca ma seaca ganglionu ala sau ce o fi!

Oana

de Raul

filmuletz bb

Mergi la inceput