Pepenasi de iulie-august 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, mersi de raspunsuri, continui cu alaptatul, chiar daca face scaunul mai moale in perioada asta.
ioana, cit a durat pina nu ai mai avut dureri la sinul incizat? Ca la mine au trecut 6 zile si tot ma doare, dar nu vreau sa iau medicamente de durere.
ileanna, io treaba asta cu pocnitul incheieturilor n-am observat-o la giza mea. Ce chestie ca al tau nu vrea sa stea pe burtica, Mara mea vrea numai pe burtica, nu stim cum s-o facem sa doarma pe spate, ca doar asa recomanda toti medicii pe aici. Dar nu merge si pace, urla si da din toate miinile daca o punem la culcare pe spate.

N-am citit tot ce s-a discutat, dar am retinut 3 topice de discutie, asa ca ma bag si io in seama:
kile, mai am 5 de dat jos, dar nu stiu cum se face ca-n spital am pus pe mine, desi fusei chinuita rau de tot si n-am mincat mare lucru pe acolo.
bona la mine nu e cazul. Mama si soacra sint dispuse sa vina sa ne mai ajute, deocamdata e mama incoace pe care trebe s-o educ cu infofolit copilul, molifte si altele asemanatoare.
intors la servici: ma intorc la birou prin februarie-martie, cind face puiul 6 luni si vrem s-o dam la cresa de la 6 luni. Sint singura care isi da copilul la cresa asa devreme? Ne-am tot gindit si am decis ca e mai bine asa decit sa stea mereu cu cite o bunica, vrem sa se mai si socializeze si sa fie expusa la limba germana, ca noi vorbim romana cu ea.

mada de irlanda, cum de te-ai decis sa vorbesti engleza in casa? Sotul tau e roman sau irlandez? Treaba asta cu limbile e mai intortocheata. Noi oricum nu vorbim germana corect, asa ca prefer ca micuta sa invete limba de la nativi, iar de la noi o sa invete romana.

Vad ca vorbiti si de vaccinuri, eu habar n-am cum se numeste vaccinul pe care o sa-l primim, trebe sa intreb. Nici nu stiam ca sint de mai multe feluri. Sa inteleg ca prevenar e mai bun? Vaccinurile astea se aplica si pentru cei de 2 luni? Ca noi inca n-am facut vaccinul de 2 luni.

Mami de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

merci de raspunsuri

annasa folosesti sanatoasa laptopu'

marina breathe in, breathe out

miky nu eram la odisee inscrisa cand ti-ai pierdut sotul. condoleante... acum de cand merge la psiholog ii e mai bine fetei? iarta-ma daca te deranjeaza intrebarile mele...poti sa nu raspunzi

leano io cred ca tie ti-e frica mai sa iei taurul de coarne...de ce nu iti faci mai curaj sa iesi cu baby si altundeva decat in parc? bine, ti-ai facut si te-ai dus la munte...da' sa iesi in mall, la un kfc ceva...stiu cum e sa fii legat de glie si sa nu ai niciun ajutor. insfaca cupilu si iesiti in lume. crezi ca nu a mai vazut lumea bebe tipator in caz ca va plange? te sui repede intr-un taxi si te duci acasa, mai faci o pauza 1-2 zile, si incerci iar. cumva trebuie sa se obisnuiasca, da' mai ales tu , in comunitate. io stiu ca nu esti suparacioasa si de asta am indraznit

eu am fost la facultate sa aflu ce si cum si secretariatul nu avea program cu publicu'...si nici ieri...poate pana in sesiune aflu si eu cate ceva...

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

MARINA...sa inteleg k e pe placul tau Dovlecelul meu? Sa vedem daca io place si Anei sau vati decis sa ne parasiti?
MAITREY Sar'na
ANNABABY noi avem numai paturici cu winnie...k numai deastea am gasit
Ieri mam dus cu bebe la doftora lui..la controlat si ma trimis la budimex..si sa ma duc imediat k cik are ceva la gat (am uitat cum ii zice) si sa nu ii ajunga infectia la plamani..si k daca e grav..e posibil sa ne interneze...mioa cazut cerul in cap cand am auzit...am stat la coada la budimex de la 6 juma la 8 juma..la consultat si nea dat doar o reteta...nu e nimic grav...decat o raceala...Nea dat antibiotic...panadol baby...un sprey pt nas-apa de mare sau ceva de genu asta..vitamina c-picaturi...si sami mai dau de 3 ori pe zi cate 3 lingurite de ceai de tei... sunt atateaaa...
Azi ma duc si eu la doctora mea sami dea o reteta ceva k sami treaca raceala...k lui degeaba ii dau daca io tot sunt racita..spuneai cineva sami pun masca la gura..da ce naiba k nu pot so tin mereu..sa dorm cu ea..si etc....sunt suparata rau

O sa ma pun pozici cu Raducu..am stabilit cu o prietena o "sedinta foto" cred k azi..daca nu maine

Pupici la toate de la mine si de la Radu un mozol mare lu Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...m-am intors de la spital...am fost sa ma pansez...cica arata bine...Doamne Ajuta sa fi fost ultimele din viata mea...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor Sun m-a rugat sa va transmit ca ea nu va mai intra o perioada, nu va citi dar se uita la pozele cu pepenasii sa ii vada cum cresc, o sa revina cand o sa creada ea ca e ok, eu o inteleg ca s-au cam spart multe oale in capul ei si simte si ea nevoia de o pauza.
Ileanna eu nu le-am zis sfaturile asa de aiurea ci ca sa le si aplici si vb serios tu si beb e sunteti mai importnati nu rudele si orgoliul lor. Grrr ce ma enerveaza pe mine lumea asta. Auzi madam daca tot esti pe net ce nu intri si pe mess???
Marina well atunci bine ca a plecat ai si tu liniste.
Kimmy ms mult.
Sursula bafta la control.
Violeta29 sa pui si tu poze la pepenasi.
Asa si acuma continui cu pozele de pepenasi: Alexandra e o scumpete cum rade cu bulbuci, Daria e asa dulce cum rade ea in patutz, Filip si mami sunt adorabili cum se iubesc ei in parc, Anais nici nu mai zic ca e o scumpa si jumate, nici mami nu e mai prejos, Ilinca e un fotomoedl e superba cu ochii ei mari si zambetul ala smecheresc, Ana Irina e tare dulce cum rade ea la jucarii, Raluca e atata de scumpica cum doarme ea imbracata de plimbare, Aida e tare trendy in hainutzele ei colorate si cu sceptrul in mana , Nancy si cu mami sunt niste super gagici, iar printesa este super adorabila cu fetisoara aia obosita care vrea nani si mami o chinuie cu pozele, ntzz, ntzz, Alexandru e tare frumusel in salopeta lui cu dungulitze, Irina e adorabila cum se uita ea fix la mami cu capsorul sus , Timeea vad ca deja face stripteas,Teodora e o scumpa si jumate,Anna e tare scumpa cum doarme ea pe mami, Erika e tare dulce in rochitzica ei cu floricele, Maria si mami sunt niste adevarate fotomodele fete faine si frumoase , Amalia e tare dulce zburlici , Maya e adorabila in saculetzul ei asortat, David de Flo e un adevarat cavaler in costumasul de botez, David de rontzy e un gentleman adevarat cum isi invita el prietena la o felie de tort , Rayan si surioara sunt adorabili,.
Asa am terminat si de admirat pepenasii merg sa pun fetele la somn sa apuc sa pap si eu ceva. Revin mai pe dupa amiaza.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...ce-mi place cum ii impreunati voi...sa vedeti cand or sa creasca ei....si or sa zica ca sunteti nebune......soacrelor!!!!

...........bun....ei...acum sa nu se supere vreuna din voi, ok???...

...ia ajutati-ma si pe mine.......sunt cat CHINA...vreau si eu o reteta de slabit...dar nu una care sa ma omoare de foame...PLS

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Mada_mxm mi-ai trimis ceva? ca nu am primit...poate nu am pm activat...nu prea am folosit

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Maitreyi daca m-ar arde probabil ca m-as duce pana la urma ... fix asha cum fac 2 km de parc. Dar eu nu prea am texte cu mall-urile si alte locuri care mustesc de populatie. Kiar nu vad fun-ul. Si asta ... me alone, nu e vb de copil. Drept urmare vacantele mi le-am facut pe la Periboina si Sulina, kre k asta spune suficient. De ex stiu persoane care merg prin magazine ca sa se uite. Ei, io ma duc numa cand am de shopait, shopaiesc rapid si am disparut. Shi mai shi batzai din picior intre timp.

Sigur ca acuma cu bebe plangacios chiar imi arde undeva ... pe la minus. Vara shi in parc mergeam dimineata pe la 7. Ador parcu' cand e gol . E asha de frumoooooooos .

Oricum, imi arde nu imi arde ... cand aud de alde flo cu copilu in maxi taxi, de alde Mada la posta, cu unu in carutz, altu de gat si pachetu' in brate ... . Si top of the top este Irda of cors. Ma declar han-di-ca-pa-ta.

Iara cupilu meu nu pupa mall si kfc pana nu l-o bushi societatea. Ci ceea ce ne place noua: natura, cort, ski, role, patine, bicicleta, caiac si ce 'om mai descoperi in the mean time. Sper ca astea sa-l echilibreze putzin pt a lua in freza tarele societatii.

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anna, Mada, merci

Anaxena, am fost azi prin Cora si am vazut balon cu "it's a boy". E un magaxin cu baloane separat, nu efectif in Cora.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Mada pai nu ma lasa putoarea asta mica de putzos. Aici mai bag un post pe care il termin io cand il termin da' pe mess as zice 1 fraza la juma de ora.

Si amu' vreau sa ies in parc dar tocmai i-am dat sa manance si vad ca somnoleaza. Ceea ce inseamna ca parcul se amana pana cand incep spumele si ma-sa sare sa mai intinda o rufa, sa spele un biberon ... sa-si caute hainele de toamna iarna ... k a inceput s-o incapa ushor ushor colectia not-pregnant .

Da' stai ca te calc!!!

Pozici

Mergi la inceput