Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ylari asa e si al meu, vrea atentie permanent. Daca il las cu o jucarica intr-un colt, mai mult de 2 minute nu sta. Daca stai si te joci cu el si vorbesti mai ales, e cel mai fericit. NU pot sa fac treburi decat cand doarme, sau cand e tati acasa. In rest, numai cu el agatat de mine stau. Vrea numai in brate, plimbat, mai nou vrea sa apuce tot ce vede, sa miroasa, sa bage in gura, trage tot, cand stau cu el in brate, ma mai uit la tv si il pun pe genunchi trage tot de pe masuta de cafea jos. Hehe, alta explicatie nu am gasit decat ca e un high need child, adica un copil care cere permanent atentie. Asa e personalitatea lui si nu se va schimba niciodata cica. Ca o consolare, cica sunt copii tare sociabili si tare priceputi in relatiile inter-umane.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Doloress bravo pentru Patrick intorcaretul si mancaciosul...! Bine ca-i dai doar tzitzi...la noi e pe dos! Tzitzi e cam pe final asa!

Dupa cum vedeti azi am scris cat pentru 2 saptamani....ideea-i ca stau lipita de fii-mea cu laptopul in brate! Mi-e teama sa nu se sufoce...deh!

Cand am mai citit si 2 saptamani...mai Doloress...ma impusc! Stii ce zi frumoasa a fost azi aici?? Si cald si super senin! Si eu baricadata in casa cu cupilu'!!!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Doloress, Victoria la fel e: permanent attention. DAR! Imi sta in exer-saucer... si cate juma de ora si se joaca. Ptr. fetite au tea party, ptr. baietei ceva cu ferma. Stai sa caut o poza sa vezi ce fericita e acolo. Stai ca pun pe picassa si editez.

Uite aici ai 2 poze:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5251820114388647570

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Doloress - YUPIIIII ! Felicitari pentru Patrick - vezi, s-a intors fix ca al meu, la 5 luni, si Robert nu a fost prematur Si stai linistita, si al meu va reincepe diersificarea la 6 luni, desi era OK si ii placea marul, am hotarat sa sistez. O sa aiba timp sa pape fructe si legume :p Oricum, eu voi introduce fiecare aliment f lent, 1 fruct pe saptamana. Incepusem diversificarea mai mult din cauza voastra caci citeam de bebi deja diversificati si ma simteam in minoritate, eu, cu ditamai flacaul :p Evident ca mama s-a atacat rau cand a auzit ca nu ii mai dau mar (a papat doar 2 zile). Mda...

Subiectul mucishori Desi Robert a fost si el fonfanit de il innebuneam pe doctor sa se tot uite la el, niciodata nu i-am dat nimic altceva in afara de ser. E adevarat, nici nu se ineca, dar era f sforaitor si avea la secretii... Aici efectiv nu se da nimic pt asa ceva sau pt colici. Are bb colici ? E normal, asta este, or sa treaca Are mucisori ? Daca sunt transparenti doar, ser la greu, de xxxx ori pe zi. Este bb constipat ? Hidratare (adica apa doar) intre mese si eventual un bibe de Hepar (o apa cu mult Mg) pe zi. Atat. Nu tu picaturi, siropele, ceaiuri etc. Nici nu stii cum e mai bine...

Alysh - da-mi voie sa iti spun ca are barbata-tu niste oooochi Nu mai pot dupa ei hihih (eu am o obsesie cu ochii albastri... scuze) Iar tu - esti o frumu ! Are cu cine sa semene Vladutz, nu mai pot dupa el ! Tare frumos pe la Paris, de-abia astept sa mai ajungem si noi ! Si evident, mi-ai facut pofta de un... JAPONEZ Gata cu scoicile, trecem pe japonezi :p

Anca multumim pt colaje, sunt suuuupeeer ! Am profitat ca sa admir toti mugurashii wooow niste minunatii de copii !!!!!!!!!! Sa ne traiasca

Ylari - uf, bine ca nu a inghitit cercelul ! Cat despre atentie ... cred ca toti piticii devin din ce in ce mai doritori sa fie bagati in seama :) Cresc... descopera lumea, te descopera pe tine, se bucura... pe Eva dulce !

Desiree - super smecheria aia in care sta bebeluna hihihi Si eu ma gandeam sa ii iau asa ceva, sa il mai ocupe nitel :p Plus ca acum nu stiu cum sa fac sa nu mai stea intins, unde sa il pun...hmmm

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Fetelor, am avut ceva la calculator sin u am mai putut intra zilele astea… plus ca am facut ieri o criza de fiere din nou si am fost terminata ieri…. Dar am auzit de la cineva ca a luat suc de gref amestecat cu ridiche neagra si au iesit pietrele in 2 luni de zile, asa ca de ieri seara bag si eu cate o ceasca in fiecare dimineata si seara inainte cu 30 min de masa, sper sa scap de ele, vad eu ce o fi…
Daria, da, a crescut mult bogdanel, sa schimbat mult…. Asa zic si eu ca seamana jumijuma pe noi, o prietena zicea ca e combinatia perfecta intre noi… E scumpa nepotica mea, dar e si destul de rauta….
Felicia, Mi_bebelina, multumesc de aprecieri…
Iulia, doamne fereste, eu in locul tau cred ca nas mai vrea sa o vad in viata mea pe tampita !!! scuze ca zic asa, darn u e altceva… vai ce ma luat niste nervi !!!! Si eu criza de fiere am facuto din cauza ei, ca am stat sambata, duminica la ei, si a facut o ciorba cu rantasuri, uleiuri, cepe, prajeli, toate alea, si ea zice ca e de la macaroanele mele in cuptor, imi vine sa o omor, sao o strang de gat… mie dc imi facea asa ceva erra terminate !!!
Inais, am avut si eu copilul mucos vreo 2 zile, I curgeau mucisori asa ca apa, doar cand dormea, dar ia trecut si mia dat doctorita ceva darn am folosit… a zis said au panadol si picaturi de v ibrocil… iam dat de vreo 2 ori si atat…
Si mie soacramea tot imi spune, dai mancare, nu laptele asta choir… ca vreo cateva zile copilul mia facut ceva crizesoare.. si se trezea iar noaptea… chiar de cand am introdus conopida.. si cateva zile am hotarat sa nui dau nik mancarica numai laptic… si ea doamne ca cei dau lapte choir, ca nu se satura, vaca !!!! ca pana acu nu sa saturat ???
Sa vedeti ce I sa intamplat bbului meu… cand eram la spital sami puna perfuzia pt criza de fiere, ma suna maicamea care ramasese cu bb acas, si ma intreaba ce hainute iam dat care a fost peafara..i dadusem caciulita ca altele curate inafara de alea depe sarma nu aveam… si imi spune ca a muscato o urechelnita… cand am auzit nici nu am mai simtit ca aia imi spargea venele incercand sami puna perfuzia, mam speriat de numa….dc intra copilului in ureche ?? ce bine ca nu la Muscat pe el, ci pe ea… doamne ce ganduri apoi mau luat…dc I se baga in ureche ????? doamne feresete!!! Deacu verific hainele de
3 ori inainte sa i le dau !!!!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Acum am ajuns acasa, i-am gasit lui Andrei gradinita pina la urma. Tot aici in cartier, se cheama Smart Kids. E mai fitzoasa, e mai scumpa, dar mi-a placut mult. Am completat toate hartiile, de maine dimineata il duc acolo. Inca nu stiu cum o sa reactioneze Andrei, dar sper sa ii placa. Educatoarea este foarte draguta, Miss Ana. Acolo toate sunt educatoarele sunt Miss, ii invata si engleza. Au o curte super faina, cu leagane si verdeatza, o programa cu multe activitati practice. Cand am intrat inauntru, o grupa de copii mai maricei faceau aikido.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

YLARI eu i-am inchis permanent cercelusii dupa ce cand avea 2 saptamani i l-am gasit pe unul deschis si-mi era si mie frica sa nu si-i dea jos si sa-i inghita. Am fost la bijuteria de unde i i-am luat si acolo cu un clestisor a indoit un pic capetele, acuma ma gandesc ca depinde si de modelul de cercelusi.

Andrada si GD bine ati revenit!

gabitzam ma bucur tare ca ati gasit gradinita, asta stres iti lipsea acuma ... si cu serviciul... vai eu nu m-as mai duce la servici, e asa de bine acasa

Mami de Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare fete dragi!

ce mi-ar place si mie sa fac conspect, dar uite ca nu avem timp de toate. sper ca ma iertati! si pe celelelalte fete ce nu fac!

Gabitza: ce bine ca ai gasit gradi! o sa se obisnuiasca ai sa vezi! cel mai greu e la dupa 1,5 ani si 2 ani. atunci vor numai cu mami!!! abia la 3 ani simt nevoia de socializare, adica sa se joace cu alti copii. eu l-am dat la 1,8 ani si mise rupea inima. dar a fost mai bine la particular decit la stat! ii tinea ocupati mereu (oala, chiuveta, dinti, cintece) nu aveau timp sa se gindeasca la mami!

Doloress: asa mi-a fost primul copil! si acum e agitat dar f sociabil.

gata ma cheama datoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Gabi, bravo, ma bucur ca s-a rezolvatz cu gradinita!
sper sa-i placa si lui Andrei!

Andrada, eu nu prea am inteles cum o masa de infasat poate sta pe un pat si de unde anume a cazut. Oricum bine ca bebe mic e bine -- mie de cand mi-a cazut fetita mai mare de pe canapea pe la 7 luni (s-a rostogolit intr-o secunda era jos) cu surioara ei sunt mai atenta -- n-o mai las sub nici o forma nesupravegheata - la inaltime; mai bine o pun pe jos.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

L-am bagat in patut pe David si sta Bogdan cu el sa-l adoarma... Azi a facut kk bine de tot de 2 ori, iar pe la ora 16:30 i-am dat si putin ceai de fenicul, a baut cam 20ml... Nu stiu daca ii ajuta, am zis sa incerc... Am chemat-o pe Mutti sa se joace cu el (!!) fiindca era treaz si vesel, dar nici nu am lasat-o bine 10 minute cu el (ma apucasem sa calc si vorbeam si la telefon cu o prietena care are probleme in casnicie, tocmai i-a gasit sotului niste mailuri catre diverse femei cunoscute pe chat ) si David deja incepuse iar sa planga. Mutti ii canta de zor, el urla si mai tare. M-am dus sa i-l iau, ea ezita daca sa mi-l dea si i-am spus direct ca vreau sa fie la mine in brate, fie ca plange sau nu. Evident ca in 2 minute David se calmase, asa bine m-am simtit... Am mai vorbit cu ea pe eterna tema, i-am explicat ca nu i-l dau pe David fiindca nu ma simt bine cand o fac, dar am s-o chem din cand in cand ca sa-l vada. I-am spus ca inainte totul era teorie si acum observ ca sentimentele mele sunt altfel decat credeam eu, ca asta e, ma deranjeaza insasi ideea de a pasa copilul altcuiva si cu asta basta, sa se obisnuiasca si ea cu ideea... Ah, si i-am mai zis o chestie esentiala: ca eu simt ca la ea motivatia ei de a sta cu David este legata de propria ei persoana, nu de „binele“ lui David, adica i-am zis-o pe sleau ca – atunci cand tot insista ca „sa iasa copilul la aer“ – de fapt ea este preocupata sa-si umple EA timpul si sa iasa cu el la plimbare, i-am sugerat sa se gandeasca bine la acest aspect si sa fie sincera cu ea insasi si atunci va observa si ea acelasi lucru, ca inconstient era pe punctul de a face din acest copil centrul universului ei, ca de-aia facea mutre cand trecea o zi fara sa-l vada... Nu stiu cat va retine (sau aplica) ea din explicatiile mele, dar macar stiu ca i-am spus in fata ce aveam de spus.

Andrada79, - stai linistita, ca mai toti bebeii au parte de asemenea cazaturi. O prietena mi-a povestit cum baietelul ei cazuse din pat si ei – in graba de a fugi sa-l ajute – i-au mai dat si cu usa in cap cand au intrat in camera Totusi n-a avut nimic grav, totul e ok cu el.

Alysh, Ylari, si mie imi cade parul, dar mai mult ma ingrijoreaza ca tot gasesc cate un fir prins printre degetele lui David Sper sa nu se taie, acum ma uit tot timpul pe unde naparlesc, sa indepartez urmele Lasati, fetelor, ca parul ni se regenereaza el... Alysh, ai uitat sa-mi pui linkul!!!!

Doloress, saru’mana de sfat, dar crede-ma ca am tot mancat lactate (adica putin lapte la cafea si cam un iaurt Activia pe zi) si problemele lui David sunt f. recente, adica din ultimele 2 saptamani. Eu tot pe puseu dau vina Felicitari pentru bebe intorcaret

Simonix, saru’mana si tie, si celorlalte fete care m-au incurajat. Azi, dupa ce David a supt 30’ la o masa, am mai stors putin sanul dupa ce terminase el si a iesit inca laptic alb, relativ consistent. Iuhuuu!

gabitzam, vezi ca poate pana la urma tot raul a fost spre bine, acum Andreiutul merge la o gradinita si mai faina

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput