Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
jady spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Ylari asa e si al meu, vrea atentie permanent. Daca il las cu o jucarica intr-un colt, mai mult de 2 minute nu sta. Daca stai si te joci cu el si vorbesti mai ales, e cel mai fericit. NU pot sa fac treburi decat cand doarme, sau cand e tati acasa. In rest, numai cu el agatat de mine stau. Vrea numai in brate, plimbat, mai nou vrea sa apuce tot ce vede, sa miroasa, sa bage in gura, trage tot, cand stau cu el in brate, ma mai uit la tv si il pun pe genunchi trage tot de pe masuta de cafea jos. Hehe, alta explicatie nu am gasit decat ca e un high need child, adica un copil care cere permanent atentie. Asa e personalitatea lui si nu se va schimba niciodata cica. Ca o consolare, cica sunt copii tare sociabili si tare priceputi in relatiile inter-umane. Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008) |
si ERICUT e la fel ...asa ca noua ne ramane fff putin timp pt a scrie pe forum...

jady spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Acum am ajuns acasa, i-am gasit lui Andrei gradinita pina la urma. Tot aici in cartier, se cheama Smart Kids. E mai fitzoasa, e mai scumpa, dar mi-a placut mult. Am completat toate hartiile, de maine dimineata il duc acolo. Inca nu stiu cum o sa reactioneze Andrei, dar sper sa ii placa. Educatoarea este foarte draguta, Miss Ana. Acolo toate sunt educatoarele sunt Miss, ii invata si engleza. Au o curte super faina, cu leagane si verdeatza, o programa cu multe activitati practice. Cand am intrat inauntru, o grupa de copii mai maricei faceau aikido. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Mabucur mult pt voi, succes in noua etapa....
ancaurn spune:
La multi ani! pentru toti bebeii care s-au sarbatorit azi. Sau mai degraba care au fost sarbatoriti azi.
Felicitari Robertzel de Simonix si Patrick de Doloress pt intoarceri.
Ylari bine ca nu l-a inghitit. Incearca si ce a zis Flavia. 
Andrada stai linistita ca nu e nici primul si in mod sigur nici ultimul care pateste asa ceva. Stii ca se zice ca daca plange dupa o cazatura, inseamna ca e ok.
sa fie ok si sa te linistesti si tu. Am adaugat si poza lui Tiberiu pe colaj. Am ales-o pe a doua ca era cu ochii deschisi, dar cel mai mult mi-a placut aceea in bouncer cu degetelul in gurita. E haioasa.
Aici ultimele modificari.
Acum va las pana maine, ca vrea tati sa intre pe jocul cel nou. E clar ca pana pe la 1-2 nu se mai ridica de la calc. Noapte buna sa aveti toate.
POZE
Poze 2008
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)
Victoria_mami spune:
Am botezat-o si noi pe Printesuca duminica. Va pove mai tarziu, ca acu e cam maraita... vrea in brate (acu e intr-un scaunel d-ala cu vibratii) Aveti poze de aici:
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5251524529117016898
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
stefany_p spune:
salut....traim...binisor..
am citit pe diagonala si am inteles ca:
1..tre sa pun poza. azi ma conformez si bag
2. Patrick s-a intors...bravoooooooooooo..pupam puiul mic si mamica lui..
3. Miss...eu tocmai ivers am facut, am scos lactatele din alimentatie si bb e vizibil mai bine..noapta doarme de la 9 la 7.30 cu 2 maxim 3 treziri..ziua mai sta si singureel, se oaca, bombane.
Alysh spune:
Scuza-ma, Miss, nu stiu unde mi-a fost capul
: http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/?action=view¤t=IMG_2267.jpg
Simonix

Alina cu iubirea noastra, Vlad
Reallaura spune:
Fetelor, Ylari si Doloress, Jady, asa si Mirci al meu, e asa demanding si nu prea mai gasesc timp de scris...parca din ce in ce fac efort mai mare ca sa scriu...desi afara nu prea am iesit din cauza racelii lui Mircea. Azi am iesit si a urlat non stop, nu inteleg de ce.
A mancat mai mult ca de obicei, iar Milumil ii place.
Alysh, ce poze frumoase, tu esti o frumoasa.. Iti sta foarte bine parul si sa vezi ca o sa creasca repede. SI mie imi place parul lung...sigur ca ne vedem saptamana viitoare, abia astept! Cand vrei sa ne vedem, luni, marti?
Gabitzam uuuf, bine ca ati gasit gradi, sper sa-i placa lui Andrei.
Andrada, naspa faza cu cazutul lui Tiberiu, dar Slava Domnului nu are nimic!
Mirci a inceput sa se rostogoleasca tot mai mult asa ca nu mai am curajul sa-l las singur in patutul mare, nici chiar inconjurat de perne... papam san mult timp si asta ne ocupa toata ziua.
Simonix, cum o sa fii ultima cu diversificarea? Noi incepem la 5 luni jumate, pe 1 noiembrie! Si mie mi-e doooor de o Moca sa stii. Dar cu voi!!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
inais spune:
Deeci declar
mucilor! Ii urasc din tot sufletul...imi chinuie copilu! Mama lor...!
In alta ordine de idei vroiam sa-i spun Gabitzei ca ma bucur de faza cu noua gradi! Cum zicea cineva...tot raul spre bine! De curiozitate...ce inseamna mai scumpa?
Fetele cu alaptatul si colicii..si eu am auzit cum ca daca mama mananca lactate asta ar conduce la excretarea unor componente ale laptelui de vaca(nu mai tin minte daca este vorba despre o proteina) in laptele matern. Ei bine aceste componente sunt greu de tolerat de stomacelul imatur inca al bebeilor. De aici si colicii.
Desiree mi-a placut muuult tortul vostru de botez! Yummy....
Foarte interesant exersaucer ala...ia sa caut si eu pe aici!
Ancaurn nu a mai ramas mai nici o felie...desi tortul in sine nu a iesit! Blatul nu a crescut asa ca am facut un artificiu...am pus 2 straturi de piscoturi insiropate si doar sus si jos blatul in sine. Invitatii l-au apreciat...stii cum e: multi vad, putini cunosc!
Reallaura cu laptele praf...stii eu ii dau Iasminei de cand s-a nascut NAN HA1. Ambele pediatre mi-au spus ca asta ar fi cel mai bun...ca restul de pe piata au mult amidon si ingrasa cam fortat puiutzii mici, iar ei devin pufosi asa...adica asa e "consistenta" muschilor. Nu stiu cum sa descriu. Noi habar n-aveam. Cu NAN a inceput cu asta am continuat. Acum eu nu stiu daca e asa sau nu...dar noi tot pe NAN suntem!
Nu mai stiu ce vroiam sa zic...revin!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Nicole1980 spune:
Ancaurn , Alysh – si mie imi este tare drag ca mananca cu mare pofta si este un dulce in scaunel. Maine fac poze sa vi-l arat. Si eu tot pt ca plec in ianuarie la serviciu am inceput diversificarea. Are 3 luni si jumatate, dar am considerat ca ii pot da cereale de 4 luni. Nu am sa exagerez insa, imi este teama sa nu se ingrase prea tare. Am zic ca ii dau de 2 ori pe saptamana.
Alysh – iti sta bine asa tunas. Eu iau o zi Tardiferon o zi Elevit si nu am nici o problema cu parul sau unghiile.
Doloress – am sa continui asa cu cate putin pe zi, fara sa maresc doza. Daca asteptam macar pana la 5 luni….uffff mai este si serviciul asta pe care tb sa-l incep… Ma linistesc totusi la gandul ca o bona nu ar fi avut aceeasi grija si rabdare ca mine.
Doloress si Laura – felicitari pt intoarcerile bebeilor
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
Si acum sa va spun ca am fost la doctorul de familie. Ori eu sunt prea ciudata , ori doctorul prea insistent.
I-am spus ca eu am pt copil doctor de familie si doctor pediatru. Si mi-a zis ca el trebuie sa il vada in fiecare luna, ca trebuie el sa ii faca vaccinurile ca el are raspunderea pt copil. S-a atacat ca merg si la alti doctori.
Voi de cate ori mergeti la doctor de familie. Eu am zis ca pana la un an este mai important sa ne urmareasca un pediatru, dar sa avem si dr de fam pt bebe.
Doctorul asta este asa de entuziasmat de meserie , intr-adevar il controleaza, il masoara si il cantareste, face exact ce face pediatra si fara bani.
Voi cum va intelegeti cu doctorul de familie vs pediatru. Mai este cineva care are doar doctor de familie ?
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008