Insulele Canare in decembrie-ianuarie

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Lenca, a fost vreme de plaja? Unde ati locuit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

da a fost si vreme de plaja, doar o zi pe 30 a pluoat;in medie cam 23-25 grade ziua , dar mai batea briza oceanului;
noi am stat in capitala Las Palmas la hotelul NH Imperial Playa, din capitala am inchiriat si masina un Seat si mergeam mereu in sudul insulei la plaja , unde temp era cu 3-4 grade mai mare decat in nord in capitala.
noi am ales si 2 excursii una cu jeepurile pe munte (a fost super) si alta o croaziera pe ocean.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Supeeerrr!! Sper ca anul acesta sa nu mai ratez Revelionul in Canare!

Lenca, in noaptea de revelion ce ati facut? a fost masa festiva, vreun program, artificii?

Mergi la inceput

nu am vrut cina festiva de revelion, costa si 70 euro de pers si era doar o masa la restaurant, fara nici un spectacol, asa ca nu am ales varianta asta;
noi am luat cina pe la ora 22-23 la o terasa de pe faleza si apoi la miezul noptii am iesit pe plaja sa vedem focurile de artificii din port, ceva frumos dar scurt ca timp, nu ca la noi sa tina jumatate de ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

help!

si pina la urma, in nord Tenerife: Puerto dela Cruz sau Santa Cruz ?
ce distanta este intre ele, totusi ?
ati rezervat masina online (ce agentie?) sau la fata locului ?

multumesc

Mergi la inceput

am inchiriat masina de la o agentia rent-a-car de pe langa hotel, sunt destule in zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo1970

help!

si pina la urma, in nord Tenerife: Puerto dela Cruz sau Santa Cruz ?
ce distanta este intre ele, totusi ?
ati rezervat masina online (ce agentie?) sau la fata locului ?

multumesc

Santa Cruz. E capitala, e mai mare, ai mai multe de vazut.
Pana la Puerto nu e mult, e chiar foarte aproape cu masina si intr-o zi poti vizita laro parque acolo, e chiar frumos. Dar nu stiu, pt cazare eu prefer Santa, dintre cele doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu prefer Puerto. Santa a fost singurul loc care nu mi-a placut zici ca erai la Bucuresti intr-o zi mai linistita.

Puerto e mai...statiune. Mai ales ca am stat la un hotel chiar in dreptul plajei cu nisip negru (Playa Jardin), la 5 minute pe jos de Loro Parque. Masina am inchiriat la fata locului -sunt foarte multe agentii. Am luat-o o saptamana si dupa vre-o 2 zile sotul meu a zis ca nu stiu-ce i se parea ca "bate" asa ca am schimbat-o fara nici-un comentariu. La agentiile de inchirere masini au si oferte turistice/excursii asa ca poti rezolva totul intr-un singur loc.

Cat despre revelion, parintii mei si cu prietenii lor (care au un apartament acolo) au fost seara la un restaurant pana pe la 11-11.30, au vazut ceva artificii si la culcare. Nu e moda cu revelioane/super petreceri ca la noi. Poate in zona de sud unde merg multi rusi.

Mergi la inceput