Insulele Canare in decembrie-ianuarie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Citat:
citat din mesajul lui CornaelB

adelyna & puisorul: daca nu cumva ati citit deja, am si eu o rubrica cu 15 impresii de la 11-12 hoteluri diferite aici: poze sejur din Tenerife

Nu merge linkul.

Laura, LadyJ

Si mai am o intrebare pentru fetele care ati fost in Tenerife. Pentru ce regim ati optat? Adica demnipensiune, pensiune completa sau doar micul dejun? Va intreb pentru ca am citi niste reviewe-uri la unele hoteluri si nu prea erau englezii incantati de meniu.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Prima oara, am ales demipensiune(eram in Puerto de la Cruz).
Hotelul la care eram, (nu mai retin numele..) nu aveau bucatari foarte buni...astfel incat luam doar micul dejun la hotel iar pranzul si cina in alta parte...

De atunci, alegem doar mic dejun inclus. Nu prea poti sa dai gres, intotdeauan gasesti o omleta, ochiuri, paine cu gem, branza sau fructe.

Daca insa alegi demipensiune si cina nu este variata sau nu este foarte buna, te enervezi aiurea si tot in afara hotelului mananci.

In sud sunt terase si restaurante foarte bune, diverse cu preturi variate(gasesti restaurant italienesc mai scump sau mananci mai ieftin pe terasele mai po****re) Ai de unde alege.

Exemplu: 4 persoane, la un restaurant de pe faleza. Doi am mancat salate si peste in crusta de sare, iar ceilati doi peste dorada.Plus desert, trei pahare de vin si 4 ape minerale.
Nota de plata: 41 de euro.
Deci cam 10 euro de persoana, ceea ce e foarte convenabil.

La pranz poti manca de 4-6 euro de persoana. O salata cu fructe de mare, creveti pe gratar cu usturoi, un hamburger cu cartofi prajiti, cartof copt cu smantana, o portie de paste...plus o racoritoare.

Orientati-va si gasiti intotdeauna ceva bun si convenabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Noi la La Siesta am avut demipensiune, mancarea a fost foarte buna, dar nu neg ca in general cand mergem pe ici, pe colo, prefer sa luam masa la diverse terase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Multumesc pentru raspunsuri
O sa ne luam doar cu micul dejun pentru ca vrem sa ne plimbam mult si sa incercam si alte restaurante.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Merge cineva in ianuarie sau februarie in Tenerife?

M-ar interesa sa stiu de la ce agentie si ce pachete sunt, o fi vreun charter in perioada asta?

Cazarea nu ma intereseaza prea tare, mai mult zborul (as prefera charter sa stiu daca exista, cu cursa regulata pierzi o zi dus si una la intors)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Charterele au dezavantajul ca sunt doar pe perioada fixa de 7 zile. Cand dai atatia bani pe avion e pacat sa stai doar 1 sapt. Eu am incercat sa iau bilete la charter pt.14 zile si vroiau sa ma taxeze dublu (de parca ma duceam/veneam de 2 ori). Tinand seama ca pt copii nu exista reduceri, in cazul meu 2 adulti+ 2 copii peste 2 ani am iesit mai ieftin cu zbor de linie decat cu charter.

Mergi la inceput

Anya, nu vreau 2 saptamani, o saptamana ar fi suficient - (asta datorita programului fetei, nu poate sa lipseasca mai mult)

Dar exista chartere la sfarsit de ianuarie, inceput de februarie din RO?,
ca daca nu sunt, tot cu zboruri de linie o sa mergem. Pana la urma tot acolo iese ca timp, ca pot sa iau 10 zile (1 saptamana cu 2 week-end-uri) cu zbor de linie.

Mergi la inceput

Nu cred ca gasesti charter din ro. Intreaba la o agentie. Daca vrei iti dau contactul de la agentia cu care am fost eu. Vezi ca exista 2 aeroporturi pe insula si functie de zona in care mergi (nord sau sud) poti incerca sa optezi pentru cursa. Eu am mers in nord (si nu regret de loc"). Am inchiriat masina si am vazut toata insula.

La dus am plecat pe la 3 dupamiaza si am ajuns pe la 12 noaptea. Adica jumatate de zi. Asta datorita schimbarii fusului orar (2 ore diferenta) di faptului ca am avut doar 1 ora pentru transfer pe Barahas - Madrid (a trebuit sa bagam viteza la transfer si am ajuns la terminal exact cand s-a dat drumu' la imbarcare). La intoarcere am pierdut, intr-adevar 1 zi pentru drum. Am plecat de la hotel pe la 9, am stat in Madrid vre-o 4 ore asa ca am verificat si toate magazinele si am ajuns in tara pe la 7 seara. Cursele au fost operate de Iberia si au avut atentii pentru copii (bombonele, creioane colorate...). Daca mergi cu avion de linie, da-mi un PM sa-ti mai zic si alte amanunte.

Mergi la inceput

Mersi frumos Anya

Cu cursa de linie Iberia prin Madrid am fost si noi in februarie 2008 (Tenerife Nord, pe Los Rodeos), si am mai fost cu un charter din Bucuresti in vara lui 2007 in sud (nu mai stiu cum se cheama aeroportul, Regina Maria parca)

Charterul poate fi oriunde - eu vreau sa stam in nord, la Puerto de la Cruz sa facem baie la Piscinele Martianez, dar daca gasesc unul in sud, e ok ca nu e distanta chiar asa mare de transfer.

Mergi la inceput

Si eu tot in Puerto am fost (am aterizat pe aerop din nord), si am vazut de pe faleza piscinele Martinez dar nu ne-au tentat. Am sta chiar in dreptul la Playa Jardin si fugeam la mare cand vroiam. Eram si la 5 minute pe jos de Loro.

Ufff ce-as mai merge acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

noi ne-am intors samb pe 3 ian din Gran Canaria, a fost super frumos, vremea a fost superba, a plouat numai o zi pe 30 dec, dar totusi si atunci a fost ok ca noi am inchiriat o masina si in ziua aia am facut turul insulei, cu drum pe coasta.
am inchiriat masina pt 5 zile, cu pret pe zi de cca 40 euro, benzina e super ieftina e 60 de centi.
de mancare erau preturi ok, mai ales la terasele din sudul insulei unde pt 2 pers se ajungea la max 25 euro.
erau si centre comerciale in sudul insulei, la staiunile de acolo , unde puteai cumpara de toate, dar si in capitala Las Palmas erau mall-uri, sunt Las Arenas, El muelle, Siete Palmas, La ballena si zona comerciala Mesa y Lopez.

Mergi la inceput