Gravidute & Mamici de IASI (65)
Raspunsuri - Pagina 14
ghinetz spune:
Faine poze!
Si noi cu regrete, admiram:
Cum sa nu te vada lumea, asa motata si frumoasa?
Ce zambet frumos!
Na, ca m-am facut si eu blond. Sa moara tata de fericire!
Doua fete in rosu? Sunt surori??? :)
Sa mai spuna cineva ca baieteii nu-s delicati....
Cum shade bine oricarui cavaler, de altfel....
Chiar ca ochioasa! Si frumoasa foc!
Nu va vine sa credeti ce mare m-am facut? Da-s tot frumoasa. Si ma prinde rozul
Domi, cam greu printre atatea domnisoare, nu? data viitoare iti mai aduc si eu ajutoare.
Nu prea am vazut mamici. Doar cateva decoltee. [alacarefacecuochiul]
Ce mai, imi pare rau ca nu am ajuns si eu. As fi vrut sa o cunosc pe Irina si pe Iustina, sa ne jucam cu voi in pietricele. (vreau si eu curte cand ma fac mare, ca altfel o sa stau vara la Bogdan). Nici pe Bianca nu cred ca am cunoscut-o...Si cand ma gandesc ca la prima noastra intalnire Ela era gravi si emotionata! Au crescut asa mari copilasii. Unul mai frumos ca altul. Sper sa ne mobilizam si pentru o alta intalnire, poate tot in parc cat mai e soare. Si sper sa ajung si eu. Azi chiar mi-a fost imposibil. Am avut de umblat in locuri in care nu e prea placut sa umblii: spitale.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Michelle, cum a iesit tarta? Mie nu prea mi-a iesit, adica merele s-au rumenit, dar aluatul mi-a ramas cam crud. In reteta zice sa pui tava cat mai jos in cuptor. Eu nu am respectat asta, poate de aia. A! Si eu am facut intai caramelul pe aragaz, apoi am pus merele si apoi aluatul Asta a fost tare bine, ca merele s-au insiropat tare fain si erau delicioase (nefiind tocmai comestibila - am zis, aluat crud - am halit eu doar merele. Si am tot zis ca o repet, dar am sa fiu mai atenta de data asta. Insa....)
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
ghinetz spune:
Acum ma bate gandul sa fac www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17661/Mini-apple-turnovers/" target="_blank">Un fel de Mini apple turnovers. Spun un fel pentru ca am in frigi niste almete cu verdeata si le-as face cu ea, si umplute cu branza sarata. Oare cum or iesi? Daca am timp sa le fac va spun. (acum am vazut ca cineva a facut si cu spanac, deci merge si cu branza sarata)
(A! Am resuit aseara sa fac cioco, n-am poza si nici nu stiu daca a iesit buna, ca am donat-o sora-mii care e mare amatoare. A luat-o la pachet. Am facut-o jumate cu cacao si jumate cu cafea. Sper ca e interesanta combinatia? Daca mai imi cere si data viitoare cand vine inseamna ca i-a placut)
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
mihamora spune:
Salutare!
Am venit si eu cu poze aici
A fost foarte frumoasa intalnirea
mai vreau![]()
Ma bucur ca am cunoscut-o pe Irina si Iustina 
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mihamora spune:
Oana si Alexandra ,Oana si baietii, o sa mai facem o intalnire, special pt voi si pentru Lacramioara, dar sa vedem cand...am auzit ca de duminica se cam strica vremea.
Oana - mi-a iesit destul de bine tarta exceptand foietajul, am facut exact dupa reteta uite-o
POZE
POZE NOI
ghinetz spune:
Super si pozele tale, michelle. Bravo pentru poza de grup.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
mihamora spune:
Ce mari au crecut copiii si ce frumosi sunt cu totii, Andreea m-a dat gata cu buclele ei, ma bucur ca te-am vazut Celia si Andrei e un frumos,... Amalia cu ochii ca cerul, bine, si maica-sa
...Iustina cu ochii ei mari e asa draguta, seamana si cu mami si cu tati, si delicata Alessia....Kriss , arati f bine. In sfarsit l-am cunoscut si pe Robert, care mi-a furat inima si Amira o dulceata de fetita.Casian plin de energie, era foarte ocupat
Matei e un frumos si jumatate![]()
Pacat ca nu a venit si o burtica la intalnire.
POZE
POZE NOI
aeperju spune:
neataaaaaa! trezireaaaa!
haideti la o cafelutza. azi o dau eu. va astept!
pupici!
o zi buna sa aveti!
emma
ella10 spune:
Neata!
Multumim de cafea,emma
Eu inca nu am pus pozele ,la mine e mai greu ca nu prea ma pricep sa le pun direct
,dar in cursul zilei de azi o sa le pun...imi pare foarte rau ca nu am ramas si noi pina la sfirsit sa le vedem si pe celelalte fete si sa le cunoastem...dar poate mai organizam o intilnire,chiar daca nu e in aer liber;doar v-ati mai intilnit si pe iarna,nu?Michelle imi pare tare rau ca nu ne-am intilnit
;noi am plecat primii caci pe la 6 au venit niste prieteni la noi cica sa sarbautorim cele 8 luni ale Biancai...nefiind acasa sa pregatesc ceva am luat si noi niste pizza si popcorn si gata...eu sper cit mai curind sa organizam o alta intilnire
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
kriss79 spune:
Nu pot sa zic decat..SUPER POZE!!
pana la cat ati stat?am vazut ca se innoptase deja..
A mea a dormit tun de la 20 la 7 dim..
Poate mai facem atunci o intalneala in parc, am inteles ca in oct va fi frumos..
Emma, multumim de cafea!
fug la treaba! pupici!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)De vanzare 1
De vanzare 2